Een merk easyvoyage

Camping du Lac de Joux

Camping du Lac de Joux Lemanicum - De Chenit visuel 1/1

Hoogtepunten

  • De kinderclub :

    Child-animations

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping du Lac de Joux op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Aantal Staanplaatsen: 50

  • Surface-camping : 1 ha


Know-All-About-Camping

Camping Lake Joux nodigt u uit om te genieten van een uitzonderlijk uitzicht op Lake Joux en de vallei. De hele familie zal worden veroverd door de bevoorrechte omgeving die uitnodigt om te genieten van de Camping du Lac de Joux.

Kamperen in Zwitserland voeten in het water

Door te verblijven op Camping Joux-meer kunnen vakantiegangers genieten van de bevoorrechte locatie van deze laatste. Zoals de naam al doet vermoeden, ligt Camping Lac de Joux aan het gelijknamige meer, waardoor het hele gezin van een geweldig uitzicht kan genieten, maar ook in kalm, schoon en verfrissend water kan zwemmen. Voor degenen die dat wensen, is Lac de Joux ook een bevoorrechte plek om te windsurfen.

Actieve vakanties in Zwitserland

Activiteiten worden niet gemist voor vakantiegangers die op Camping Lac de Joux verblijven. Inderdaad, het hele gezin zal kunnen profiteren van de verschillende plaatsen die de rijkdom van het gebied maken en die met onvergetelijke herinneringen zullen vertrekken. Onder deze must-see plaatsen zijn de grotten van Vallorbe. Deze laatste nodigen uit om een andere ondergrondse wereld te ontdekken waar de vloer en het plafond identiek zijn, waar je tegelijkertijd gigantisch en klein voelt. Het bezoek aan de grotten van Vallorbe is een reis terug in de tijd tussen kalkstenen beelden en natuurlijke spiegels. Het is onmogelijk om niet buiten adem te zijn voor de grote natuurlijke kathedraal die zijn majesteit oplegt. Om het bezoek aan de grotten in schoonheid te beëindigen, kunnen de vakantiegangers profiteren van een geluids- en lichtshow die een geweldig moment van emotie belooft.

Natuurliefhebbers en open ruimtes kunnen lid worden van de Juraparc. In dit dierenpark leven bruine beren die samenleven met wolven. De Juraparc is niet alleen een dierenpark waar beren, wolven en bizons wonen, maar ook een amusements- en recreatiepark waar kinderen dol op zullen zijn. Op het terrein is een groot restaurant aanwezig dat zowel binnen als op een groot zonneterras verfijnde buffelspecialiteiten biedt.

Campings in de buurt

Populairste steden