Een merk easyvoyage

Camping Swiss Plage

Camping Swiss Plage Lemanicum - Salquenen visuel 1/2
Camping Swiss Plage Lemanicum - Salquenen visuel 2/2

Hoogtepunten

Toegang meer Wifi Restaurant

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Swiss Plage op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 24/03

  • Sluitingsdatum: 04/11

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 4

  • Surface-camping : 8 ha


Know-All-About-Camping

Wilt u een natuurvakantie aan de rand van een meer in Zwitserland in het kanton Wallis doorbrengen? Camping Swiss Plage is hiervoor de ideale plek.

Kamperen in Zwitserland aan de rand van het water

De vakanties in Zwitserland beloven rijk te zijn aan zwemmen dankzij de bevoorrechte locatie van Camping Swiss Plage. De laatste heeft inderdaad een privémeer waardoor vakantiegangers op elk moment een duik kunnen nemen in een kalm en verfrissend water, alles in een groen en ontspannend. Zwemliefhebbers kunnen zwemmen, terwijl anderen gewoon genieten van het water en de natuur bewonderen. Liefhebbers van ontspanning kunnen ontspannen aan de rand, in de zon of in de schaduw van een boom. Om te zwemmen in een prachtige natuurlijke omgeving, kunnen vakantiegangers ook het meer van Geronde bereiken, dat dicht bij Camping Swiss Plage ligt.

In het hart van Camping Swiss Plage kunnen kinderen genieten van de aanwezigheid van een speciaal voor hen bestemd kinderbad. In dit ondiepe zwembad kunnen ze afkoelen en plezier beleven met maximale veiligheid. De kinderen zullen ook worden gefascineerd door de grote speeltuin die tot hun beschikking staat en waarmee ze geweldige momenten van plezier kunnen beleven. Een speelkamer is ook aanwezig voor het plezier van vakantiegangers en laat hen genieten van een pooltafel en arcade games.

Afgezien van Camping Swiss Plage, zullen vakantiegangers geen kansen missen om verschillende activiteiten uit te oefenen waardoor ze kunnen genieten van de natuurlijke omgeving. Vissen is de ideale activiteit voor vakantiegangers die op zoek zijn naar rust en gewoon weer in contact willen komen met de natuur.

Verhuur van stacaravans in Zwitserland

Er gaat niets boven het huren van een stacaravan in Zwitserland om u thuis te voelen in een bevoorrechte omgeving. In het hart van de natuur in het kanton Wallis zullen vakantiegangers genieten van volledig uitgeruste accommodatie van hoge kwaliteit. En voor een verwend en origineel echtpaar gaat er niets boven het huren van een houten hut Pods.

Campings in de buurt

Populairste steden