Een merk easyvoyage

Camping Baalse Hei

Baalse Hei Antwerpen - Turnhout visuel 1/2
Baalse Hei Antwerpen - Turnhout visuel 2/2

Hoogtepunten

Toegang meer Wifi Restaurant

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Baalse Hei op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 16/01

  • Sluitingsdatum: 14/12

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 14

  • Surface-camping : 30 ha


Know-All-About-Camping

Camping Baalse Hei ligt aan de waterkant in Turnhout in de Belgische regio Antwerpen. Deze familiecamping is de ideale vakantieplek om uit te rusten in een rustige en natuurlijke omgeving.

Kamperen op een meer in België

Om het meeste uit uw vakantie in België te halen, gaat er niets boven een verblijf op een camping aan een meer in Antwerpen. Camping Baalse Hei is hiervoor de ideale plek dankzij de bevoorrechte locatie direct aan het water in de regio Antwerpen. Op het terrein kan de zwemvijver die is gereserveerd voor kampeerders genieten van een veelheid aan leuke wateractiviteiten. Het zal mogelijk zijn om te genieten van aangenaam zwemmen, maar ook om te pedalen of roeien. Liefhebbers van ontspanning zullen blij zijn om in alle rust aan het water te kunnen ontspannen. Direct toegankelijk vanaf het strand, staat een grote buitenspeeltuin ter beschikking van kinderen die graag plezier hebben en nieuwe vrienden maken.

Tijdens hun verblijf aan de rand van een meer in België op Camping Baalse Hei kunnen vissende vakantiegangers genieten van een voor hen gereserveerde vijver. Ter plaatse kunnen ze snoek, voorn, zeebrasem, baars en zeelt vangen. Deze rustige en bevoorrechte natuurlijke omgeving is ook perfect voor fiets- en wandelliefhebbers die prachtige wandelingen kunnen maken.

Verhuur van stacaravans in België

Vakantiegangers die dit wensen, kunnen een kampeerverblijf in alle comfort doorbrengen door te kiezen voor het huren van een van de stacaravans die door Camping Baalse Hei worden aangeboden. Met deze accommodaties kunnen vakantiegangers zich thuis voelen, maar in een rustige en natuurlijke omgeving zeer ontspannend. Verschillende modellen van accommodatie worden voorgesteld, waaronder de stacaravan Taos, echte parel van kamperen, design en luxe. Het interieur is ruim en smaakvol ingericht. In totaal kunnen 6 personen verblijven en genieten van de aanwezigheid van twee badkamers, een volledig uitgeruste keuken, drie slaapkamers en een houten terras.

Campings in de buurt

Populairste steden