Een merk easyvoyage

Camping Lommel : De gids 14 Campingplätze zum Vergleichen

Camping Lommel : De gids - 2 campings à comparer

Toegang meer Kinderclub Wifi Restaurant

Camping Parc Parelstrand is een familiecamping gelegen aan het meer in de prachtige Limburgse regio van België. Familiecamping in België Het verblijf belooft rijk te zijn aan activiteiten voor het hele gezin op Camping Parelstrand Park. Inderdaad, deze prachtige familiecamping is de ideale vakantieplek voor diegenen die willen genieten van een maximum aan activiteiten geschikt voor jong en oud. De kinderen zullen ter plaatse in het paradijs zijn dankzij de speeltuinen en speelruimtes die hun ter beschikking worden gesteld. Van glijbanen tot schommels tot gigantische trampolines, er wordt veel gelachen voor de kinderen die plezier zullen hebben en nieuwe vrienden maken voor een onvergetelijke vakantie in België. Ondertussen kunnen sportfans genieten van de aanwezigheid van verschillende terreinen op camping Parc Parelstrand. Het zal mogelijk zijn om basketbal, beachvolleybal en ping-pong te spelen terwijl de bowlers elkaar ontmoeten op het petanquebaan. Voor aangename momenten met familie of vrienden, niets liever dan een spelletje pool of minigolf spelen. Liefhebbers van vissen zullen niet teleurgesteld worden omdat er een visvijver aanwezig is voor hun grootste geluk. In de omgeving van Camping Parc Parelstrand krijgen vakantiegangers de mogelijkheid om lid te worden van een prachtig waterpark met vele zwembaden, glijbanen en andere waterfaciliteiten die het hele gezin zullen verrassen. Kamperen met kinderclub in België Kinderen zullen zeker een droomvakantie beleven op Camping Parc Parelstrand. Voor het geluk van de jongsten is een kinderclub aanwezig en biedt een breed scala aan entertainment en leuke activiteiten die kleurrijke dagen zullen garanderen. Huur een stacaravan in Limburg België Om in absoluut comfort te blijven terwijl u geniet van het plezier van kamperen, gaat niets boven de stacaravan. Op Camping Parc Parelstrand zijn uitstekende huuraccommodaties beschikbaar waarmee u een droomvakantie kunt doorbrengen met familie of vrienden.

Zie de camping
Blauwemeer Limburg - Lommel visuel 1/1
Lommel

-

Limburg
Blauwemeer Limburg - Lommel visuel 1/1

Toegang meer Waterpark Kinderclub Waterglijbaan Restaurant

Blauwemeer Campsite is een buitenfaciliteit in België in Lommel, in de regio Limburg. Ideale locatie aan de rand van een meer en midden in een natuurreservaat. Het biedt vakantiegangers een privéstrand, gratis toegang tot een "subtropisch paradijs", een fantastisch binnen- en buitenwaterpark, een zwembad met waterglijbaan, pneumatische kussens en veel spelletjes voor kinderen. Het landgoed biedt de verhuur van staanplaatsen, stacaravans 4 en 6 personen en huisjes 4 personen comfortabel op het meer. Veel faciliteiten zijn beschikbaar voor een geweldige ontspannen en sportieve vakantie: kinderclub, entertainment, minigolf, fietsverhuur, speeltuin, tafeltennis, snack, bar, supermarkt, ... U vindt alles wat u nodig heeft. je nodig hebt voor je

Zie de camping

Campingplatz in weniger als 15 km à Lommel

Camping Goolderheide Limburg - Bocholt visuel 1/2
Camping Goolderheide Limburg - Bocholt visuel 2/2
Bocholt

-

Limburg
Camping Goolderheide Limburg - Bocholt visuel 1/2
Camping Goolderheide Limburg - Bocholt visuel 2/2

Toegang meer Zwembad Waterpark Waterglijbaan Wifi Restaurant

Camping Goolderheide wordt omgeven door de natuur in Belgisch Limburg en nodigt u uit om veel meer door te brengen dan alleen een kampeervakantie. De gevarieerde activiteiten en luxe diensten zullen jong en oud verrukken. Kamperen met waterpark in België Vakantiegangers kunnen een uitzonderlijke vakantie doorbrengen door voor hun vakantie de Camping Goolderheide te kiezen. Deze laatste nodigt het hele gezin uit om onvergetelijke momenten van plezier te beleven dankzij de aanwezigheid van een waterpark in de omheining. Op deze grote buitenruimte gewijd aan de geneugten van water is een enorm zwembad waar het leuk is om te zwemmen, plezier te hebben en te ontspannen. In dit grote zwembad is er een waterglijbaan die liefhebbers van rodelen zal verrukken. De kinderen zullen gefascineerd raken door de aanwezigheid van twee speciaal voor hen bestemde zwembaden met waterspeelplaatsen. Een klimmuur met waterval is ook aanwezig op het waterpark Camping Goolderheide. Liefhebbers van ontspanning kunnen genieten van een groot grasveld bij het zwembad, zodat ze kunnen ontspannen en genieten van momenten van pure ontspanning. Jong en oud zullen graag een droomvakantie doorbrengen in Belgisch Limburg op Camping Goolderheide. Kamperen op het meer in België Vakantiegangers zullen genieten van de geneugten van nietsdoen en zwemmen in België dankzij de aanwezigheid van een meer dat rechtstreeks vanaf Camping Goolderheide kan worden bereikt. Inderdaad, een strand van wit zand en blauw water wacht op hen en nodigt uit om mooie momenten van ontspanning door te brengen. Ouders kunnen ontspannen aan de rand van het water terwijl kinderen plezier hebben met het bouwen van zandkastelen. Familiecamping met entertainment in België Het hele gezin zal zich vermaken op Camping Goolderheide en uitzonderlijke momenten doorbrengen dankzij een kleurrijk amusementsprogramma aangeboden door een dynamisch en professioneel team. Olympiades, klimlessen, stroomversnellingen en voetbalwedstrijden worden aangeboden, terwijl kinderen kunnen deelnemen aan speurtochten, minidisco-feesten, midgetgolffeesten en andere leuke activiteiten.

Zie de camping

Die meistgesuchten Städte in der Nähe von Lommel

clique
Camping Zavelbos Limburg - Maaseik visuel 1/3
Camping Zavelbos Limburg - Maaseik visuel 2/3
Camping Zavelbos Limburg - Maaseik visuel 3/3
Maaseik

-

Limburg
Camping Zavelbos Limburg - Maaseik visuel 1/3
Camping Zavelbos Limburg - Maaseik visuel 2/3
Camping Zavelbos Limburg - Maaseik visuel 3/3

Wifi Restaurant Jacuzzi

Camping Zavelbos ligt in de Belgische provincie Limburg. De ontspannende natuurlijke omgeving en hoogwaardige diensten aangepast aan het hele gezin garanderen een geweldig verblijf. Natuurkampeerverblijf in België Vakantiegangers die een kampeervakantie op het platteland willen doorbrengen, zijn welkom op Camping Zavelbos. Inderdaad, het geniet een bevoorrechte locatie en het is in een oase van rust waar kampeerders hun vakantie kunnen doorbrengen. Op het terrein is een grote visvijver aanwezig en kunnen liefhebbers en liefhebbers hun kleine paradijs vinden, comfortabel zitten, hun lijn lanceren en de magie van vissen in de natuur laten werken voor momenten van absolute ontspanning . Dankzij de uitzonderlijke ligging van Camping Zavelbos kunnen kampeerders die een vakantie in het groen willen doorbrengen ontspannen en dichter bij de natuur komen om zich te ontdoen van alle stress en spanning die zich gedurende het jaar heeft verzameld. Terwijl volwassenen genieten van de natuur en de voordelen ervan, zullen kinderen zeker stoom afblazen op de prachtige speeltuin die voor hen beschikbaar is. Deze buitenspeeltuin stelt jongeren in staat nieuwe vrienden te maken en plezier te hebben voor een onvergetelijke vakantie. Een pingponghoek is ook beschikbaar voor vakantiegangers, evenals een jeu de boules baan. Vakantiehuis in België Tijdens hun verblijf op Camping Zavelbos kunnen vakantiegangers absoluut comfort vinden door de huurwoning te kiezen. De laatste is 50 m2 en is geschikt voor 5 personen. Binnen zullen vakantiegangers genieten van de aanwezigheid van een woonkamer met woonkamer en eetkamer, een volledig uitgeruste kitchenette, een televisie met kabelkanalen, een badkamer en comfortabele slaapkamers. Vakantiegangers zullen ook genieten van de aanwezigheid van een gratis wifi-verbinding in het huis.

Zie de camping

Campingplatz in weniger als 20 km à Lommel

De Leistert Limburg - roggel visuel 1/4
De Leistert Limburg - roggel visuel 2/4
De Leistert Limburg - roggel visuel 3/4
De Leistert Limburg - roggel visuel 4/4
roggel

-

Limburg
De Leistert Limburg - roggel visuel 1/4
De Leistert Limburg - roggel visuel 2/4
De Leistert Limburg - roggel visuel 3/4
De Leistert Limburg - roggel visuel 4/4

Zwembad Waterpark Kinderclub Waterglijbaan Wifi Wellnessruimte Restaurant Jacuzzi

Voor een kleurrijke kampeervakantie om met uw gezin te delen, is Camping De Leistert de ideale bestemming. Gelegen in de provincie Limburg in Nederland, nodigt deze familiecamping u uit om te verblijven in prachtige bungalows en te genieten van de vele diensten. Familiecamping in Nederland met waterpartijen en glijbanen Het plezier en de geneugten van zwemmen zijn op de ontmoetingsplaats op Camping De Leistert. Inderdaad, het biedt vakantiegangers de mogelijkheid om te genieten van twee waterruimtes, één binnen en één buiten. Het grote buitenzwembad biedt verfrissend water dat vakantiegangers op zomerdagen zal verrukken. Een waterglijbaan zal er zijn om de kinderen veel plezier te bezorgen. Dankzij het verwarmde binnenzwembad kunnen vakantiegangers in alle weersomstandigheden zwemmen dankzij een ideale temperatuur. De tropische sfeer nodigt uit tot ontspanning en kinderen kunnen genieten van een waterglijbaan en diverse leuke apparatuur. Terwijl de kinderen onvergetelijke dagen zullen beleven onder het teken van het spel, zullen de ouders het enorme plezier hebben om zich te kunnen koesteren in de zon of in de schaduw en momenten van nietsdoen te leven die ver van de dagelijkse stress zijn bevoorrecht. Familie kampeervakanties in Zuid-Nederland Op Camping De Leistert zullen kinderen het gevoel hebben in de hemel te zijn. Ze zullen kunnen profiteren van talloze activiteiten en faciliteiten die aan hen zijn gewijd. Een kronkelende rivier is aanwezig op de camping zelf en is een unieke speeltuin met touwbruggen, hindernisbanen, uitkijktorens en andere leuke voorzieningen. Breng een glamping-verblijf door in Zuid-Holland De glamping vindt plaats op de ontmoetingsplaats op Camping De Leistert. Deze praktijk van kamperen is om een vleugje glamour toe te voegen door te verblijven in een luxe accommodatie met alle geneugten van kamperen en het comfort van thuis. Schitterende tenten zijn te huur met keukenhoek, douche, toilet en terras met tuinmeubelen.

Zie de camping
Village Wilhelm Tell Limburg - Opglabbeek visuel 1/12
Village Wilhelm Tell Limburg - Opglabbeek visuel 2/12
Village Wilhelm Tell Limburg - Opglabbeek visuel 3/12
Village Wilhelm Tell Limburg - Opglabbeek visuel 4/12
Village Wilhelm Tell Limburg - Opglabbeek visuel 5/12
Village Wilhelm Tell Limburg - Opglabbeek visuel 6/12
Village Wilhelm Tell Limburg - Opglabbeek visuel 7/12
Village Wilhelm Tell Limburg - Opglabbeek visuel 8/12
Village Wilhelm Tell Limburg - Opglabbeek visuel 9/12
Village Wilhelm Tell Limburg - Opglabbeek visuel 10/12
Village Wilhelm Tell Limburg - Opglabbeek visuel 11/12
Village Wilhelm Tell Limburg - Opglabbeek visuel 12/12
Opglabbeek

-

Limburg
Village Wilhelm Tell Limburg - Opglabbeek visuel 1/12
Village Wilhelm Tell Limburg - Opglabbeek visuel 2/12
Village Wilhelm Tell Limburg - Opglabbeek visuel 3/12
Village Wilhelm Tell Limburg - Opglabbeek visuel 4/12
Village Wilhelm Tell Limburg - Opglabbeek visuel 5/12
Village Wilhelm Tell Limburg - Opglabbeek visuel 6/12
Village Wilhelm Tell Limburg - Opglabbeek visuel 7/12
Village Wilhelm Tell Limburg - Opglabbeek visuel 8/12
Village Wilhelm Tell Limburg - Opglabbeek visuel 9/12
Village Wilhelm Tell Limburg - Opglabbeek visuel 10/12
Village Wilhelm Tell Limburg - Opglabbeek visuel 11/12
Village Wilhelm Tell Limburg - Opglabbeek visuel 12/12

Zwembad Waterpark Kinderclub Waterglijbaan Wifi Wellnessruimte Restaurant Jacuzzi

De dorpscamping Wilhelm Tell 4 * ligt in België, in de zonnige regio Limburg, dicht bij de grens met Nederland. Dit is een prachtige camping onder het genot van water met een groot waterpark geschikt voor alle leeftijden: 2 buitenzwembaden met glijbaan en golfslagbad, een groot peuterbad van 360 m2 voor kleine waterspellen en een binnenzwembad met jacuzzi's en solarium! Het biedt vele activiteiten voor kinderen (waterspelen, speurtochten, karaoke-avonden, wandelingen met zaklampen, enz!). Geniet 's avonds van Belgische specialiteiten op het terras van het restaurant terwijl u de verlichte waterspellen bij het zwembad bewondert. Kortom, een zeer mooie en goed gelegen camping, waarmee u de omgeving kunt ontdekken en kunt genieten van de vele omliggende attracties zoals de parken Walibi en Bobbejaanland, de markt van Hasselt of de stad Maastricht op 30 km. Kustaccommodatie, u wordt ondergebracht in een comfortabele stacaravan met terras en uw

Zie de camping

Campingplatz in weniger als 25 km à Lommel

Camping Kikmolen Limburg - Maasmechelen visuel 1/3
Camping Kikmolen Limburg - Maasmechelen visuel 2/3
Camping Kikmolen Limburg - Maasmechelen visuel 3/3
Maasmechelen

-

Limburg
Camping Kikmolen Limburg - Maasmechelen visuel 1/3
Camping Kikmolen Limburg - Maasmechelen visuel 2/3
Camping Kikmolen Limburg - Maasmechelen visuel 3/3

Toegang meer Waterglijbaan Wifi Restaurant

Camping Kikmolen ligt in de Belgische provincie Limburg, aan de rand van een prachtige speelvijver en aan de rand van het Nationaal Park Kempen Maasland. Watervakantie in België De geneugten van het water zijn op de ontmoetingsplaats van Camping Kikmolen, ideaal gelegen aan de rand van een groot zwembad van 2,7 hectare. In dit enorme zwembad kan het hele gezin een uitzonderlijke vakantie doorbrengen, geplaatst onder het teken van het spel en de ontspanning. De jongste kinderen kunnen plezier beleven met maximale veiligheid, omdat de bodem van de vijver bestaat uit zand en de diepte is 30 cm. Voor het plezier van iedereen kantelt de grond zachtjes tot een diepte van 1,80 m aan de andere kant. Ter plaatse zullen de amateurs van uitglijden en snelheid in het paradijs zijn dankzij de aanwezigheid van uitstekende glijbanen. De langste glijbaan is maar liefst 78 m en zorgt voor maximale sensaties door zijn rondingen. In een van de glijbanen op het terrein is het zelfs mogelijk om met zijn eigen opblaasbare boot te glijden. Terwijl de kinderen genieten van grote speeltuinen, kunnen liefhebbers van nietsdoen zonnebaden op de grasvloer en heerlijk zonnebaden. Actieve vakanties in België Tijdens hun verblijf op Camping Kikmolen worden vakantiegangers verwend aan de activiteitenzijde. Inderdaad, de camping biedt zijn gasten verschillende sportvelden zodat ze het best mogelijke verblijf kunnen doorbrengen. Jeu de boules, tennisbanen en basketbalveld zijn op de afspraak. De bosrijke omgeving van het Nationaal Park Hoge Kempen nodigt uit tot fietsen en wandelen langs prachtige gemarkeerde paden. In de omgeving is het zelfs mogelijk om te kajakken, paardrijden of waterskiën op de Maas. Huur een stacaravan in Limburg Camping Kikmolen biedt zijn vakantiegangers totaal comfort in de regio Limburg. De stacaravans bieden inderdaad plaats aan maximaal 6 personen in totale luxe. Ter plaatse kunnen de huurders een woonkamer, een eetkamer, twee kamers, een uitgeruste keuken en een badkamer vinden.

Zie de camping
Hengelhoef Limburg - Houthalen-Helchteren visuel 1/1
Houthalen-Helchteren

-

Limburg
Hengelhoef Limburg - Houthalen-Helchteren visuel 1/1

Toegang meer Zwembad Waterpark Kinderclub Wellnessruimte Restaurant Jacuzzi

De Hengelhoef camping is gelegen in België in de regio Limburg in Houthalen. Het is een groot vakantiepark ideaal voor gezinnen aan de rand van een meer met een gigantisch overdekt en verwarmd waterpark met glijbanen, waterspelen, zwemmende rivieren, wellnessruimte, enz. Het biedt zijn vakantiegangers de mogelijkheid om te eten in het domein in het restaurant met à la carte menu's en om een moment van ontspanning door te brengen aan de bar. U vindt binnen het domein ook een minigolfbaan, een speeltuin, tennis- en pingpongbanen, biljart en darts. De camping biedt de mogelijkheid om fietsen te huren en animeert uw kinderen met vele activiteiten georganiseerd op leeftijd. Het is mogelijk om campings te huren, maar ook stacaravans 4-6 personen, chalets 6 personen of appartementen voor 8 personen. In de omgeving wachten vele toeristische activiteiten op u: kasteel Ter Dolen, pretpark Bobbejanland, wandelingen in natuurreservaten (Teehaagdoornheide, De teut, De Maten), toerisme in Hasselt, Antwerpen of

Zie de camping

Campingplatz in weniger als 26 km à Lommel

De Heldense Bosse Limburg - helden visuel 1/6
De Heldense Bosse Limburg - helden visuel 2/6
De Heldense Bosse Limburg - helden visuel 3/6
De Heldense Bosse Limburg - helden visuel 4/6
De Heldense Bosse Limburg - helden visuel 5/6
De Heldense Bosse Limburg - helden visuel 6/6
helden

-

Limburg
De Heldense Bosse Limburg - helden visuel 1/6
De Heldense Bosse Limburg - helden visuel 2/6
De Heldense Bosse Limburg - helden visuel 3/6
De Heldense Bosse Limburg - helden visuel 4/6
De Heldense Bosse Limburg - helden visuel 5/6
De Heldense Bosse Limburg - helden visuel 6/6

Zwembad Kinderclub Waterglijbaan Wifi Restaurant Jacuzzi

Camping De Heldense Bosse is een familiebedrijf in de Limburgse regio Holland. Vakantiegangers zullen genieten van een uitzonderlijke groene omgeving en diensten van zeer hoge kwaliteit. Mooie, comfortabele accommodaties zijn te huur voor gezinnen en groepen vrienden. Luxe camping in Nederland met verwarmd binnenzwembad en jacuzzi Op Camping De Heldense Bosse kunnen vakantiegangers op elk moment genieten van het aanwezige overdekte watercomplex. Een groot zwembad ideaal verwarmd is beschikbaar en zal genieten van kwaliteit zwemmen in alle weersomstandigheden. Een grote waterglijbaan is ook aanwezig en zal kinderen verrukken terwijl de stroomversnellingen uitnodigen om jezelf in vrede door het water te laten dragen. De whirlpool helpt u ontspannen en jonge kinderen zullen genieten van de aanwezigheid van een peuterbad met leuke apparatuur. Gezinsvriendelijke luxe camping in Nederland met buitenzwembad Tussen mei en augustus biedt Camping De Heldense Bosse zijn gasten de mogelijkheid om te genieten van het prachtige buitenzwembad dat aanwezig is. De laatste zal zwemmers verrassen op warme zomerdagen dankzij het verfrissende water. Een peuterbad is ook aanwezig voor het plezier van peuters. De Nederlandse zon nodigt u uit om te genieten van heerlijke ontspanningssessies op de ligstoelen die beschikbaar zijn. Kampeervakanties met kinderen in Nederland De kinderen zullen het gevoel hebben in het paradijs te zijn tijdens hun verblijf op Camping De Heldense Bosse! De laatste biedt de jongste om te profiteren van een groot aantal activiteiten en faciliteiten die aan hen zijn gewijd. Een grote speeltuin is aanwezig met kinderbad, glijbanen en andere leuke apparatuur, allemaal in een groen en schaduwrijk. Een treintje nodigt de peuters uit om mooie wandelingen te maken en een zip-line zorgt voor maximale spanning voor kinderen.

Zie de camping
Camping Molenheide Limburg - Houthalen-Helchteren visuel 1/3
Camping Molenheide Limburg - Houthalen-Helchteren visuel 2/3
Camping Molenheide Limburg - Houthalen-Helchteren visuel 3/3
Houthalen-Helchteren

-

Limburg
Camping Molenheide Limburg - Houthalen-Helchteren visuel 1/3
Camping Molenheide Limburg - Houthalen-Helchteren visuel 2/3
Camping Molenheide Limburg - Houthalen-Helchteren visuel 3/3

Zwembad Waterpark Kinderclub Waterglijbaan Restaurant Jacuzzi

Camping Molenheide is meer dan alleen een camping, het is een echt recreatiepark waar het hele gezin geluk zal vinden. De infrastructuren zijn talrijk, de activiteiten gevarieerd en de diensten van zeer hoge kwaliteit. Schitterende huurbungalows worden aangeboden op rustige en natuurlijke percelen waarmee u een comfortabel verblijf in een groene omgeving kunt leiden. Familiecamping in België met waterpark Het hele gezin zal worden veroverd door het verblijf op Camping Molenheide dankzij de aanwezigheid op het terrein van een groot waterpark. Een wereld van verrassingen en plezier wacht op vakantiegangers van alle leeftijden die zullen genieten van de aanwezigheid van 4 grote zwembaden om te zwemmen, plezier te maken of te ontspannen. Het verwarmde binnenzwembad is ideaal om op elk moment van de dag en bij elk weer van het zwemmen te genieten. De jongste kinderen zullen zich verheugen op plezier in een kinderbad met elfen, huisjes, fonteinen en andere leuke uitrusting. De iets grotere kinderen zullen kunnen profiteren van de aanwezigheid van 4 absoluut spectaculaire glijbanen. Voor een verandering van omgeving, niets beter dan gaan zwemmen in het subtropische zwembad. Kamperen met animaties in België Tijdens hun verblijf op Camping Molenheide kunnen vakantiegangers genieten van verschillende amusementsprogramma's aangeboden door een dynamisch en professioneel team. Ouders en kinderen kunnen kleurrijke dagen doorbrengen dankzij de verschillende leuke activiteiten die hen worden aangeboden. Een kinderclub is aanwezig en zal hen in staat stellen elkaar te ontmoeten en nieuwe vrienden te maken door middel van verschillende spellen en activiteiten die hen een onvergetelijk verblijf zullen garanderen. Natuurvakanties in België Camping Molenheide gaat niet alleen over leuke en luidruchtige activiteiten, het is ook de rust en schoonheid van de natuur binnen handbereik. Inderdaad, sinds Camping Molenheide zullen vakantiegangers genieten van de aanwezigheid van een dierenparkwandeling. De laatste nodigt uit om mooie wandelingen te maken, te genieten van de zoete geur van naaldbomen en om dieren in hun natuurlijke omgeving te observeren. Inderdaad, tijdens hun wandeling kunnen vakantiegangers eekhoorns, reeën en herten ontmoeten. Kinderen zullen ook graag Aziatische everzwijnen, struisvogels en pauwen voeren. Een echt gevoel van sereniteit overweldigt de wandelaars die door dit 100 hectare grote gemeenschappelijke park zwerven, toegankelijk voor rolstoelen en kinderwagens.

Zie de camping

Campingplatz in weniger als 29 km à Lommel

De Schatberg Limburg - sevenum visuel 1/5
De Schatberg Limburg - sevenum visuel 2/5
De Schatberg Limburg - sevenum visuel 3/5
De Schatberg Limburg - sevenum visuel 4/5
De Schatberg Limburg - sevenum visuel 5/5
sevenum

-

Limburg
De Schatberg Limburg - sevenum visuel 1/5
De Schatberg Limburg - sevenum visuel 2/5
De Schatberg Limburg - sevenum visuel 3/5
De Schatberg Limburg - sevenum visuel 4/5
De Schatberg Limburg - sevenum visuel 5/5

Toegang meer Zwembad Waterpark Kinderclub Waterglijbaan Wifi Restaurant Jacuzzi

De 5-sterren camping De Schatberg is meer dan alleen een camping, het is een echt high-end, veelzijdig vakantiepark geschikt voor het hele gezin. Diensten van hoge kwaliteit worden aangeboden en veel modellen van woningen zijn te huur, allemaal in een groene omgeving aan het meer. Hoogwaardige camping in Nederland met overdekt waterpark Camping De Schatberg belooft zijn gasten een onvergetelijke vakantie. Het hele gezin zal de hele dag kunnen genieten van het waterpark op Camping De Schatberg. Een enorme verwarmde binnenruimte is vooral aanwezig met een zwembad dat net zo groot is. Enorme waterglijbanen begeleiden het zwembad en gebieden met snelle stromingen zijn ook aanwezig voor diegenen die graag in alle rust door het water worden gedragen. Peuters kunnen genieten van het verwarmde kinderbad dat beschikbaar is voor hen met glijbaan en waterspelen. Familiecamping in Nederland met panoramisch buitenwaterpark Op mooie zomerdagen op Camping De Schatberg kunnen vakantiegangers genieten van de aanwezigheid van een openlucht waterpark. Een groot zwembad is aanwezig met glijbaan. De jongste kinderen zullen absoluut blij zijn om te genieten van de waterspeeltuin die aanwezig is en veel leuke faciliteiten heeft. Liefhebbers van ontspanning kunnen genieten van de meest totale ontspanning tijdens gedenkwaardig zonnebaden. Luxe kamperen in Holland voeten in het water Camping De Schatberg biedt vakantiegangers een prachtig zandstrand met uitzicht op het meer. Dit enorme natuurlijke zwembad is perfect om af te koelen en het zand nodigt uit tot spelen en ontspanning. High-end familiecamping met lasergame De kinderen zullen hun ogen niet geloven! Direct van Camping De Schatberg zullen ze genieten van een enorm leuk complex met een lasergame kamer, een trampoline kamer, een skatepark en een speelse kamer geïnspireerd door de wereld van videogames.

Zie de camping

Campingplatz in weniger als 30 km à Lommel

Camping 't Soete Dal Limburg - Zutendaal visuel 1/2
Camping 't Soete Dal Limburg - Zutendaal visuel 2/2
Zutendaal

-

Limburg
Camping 't Soete Dal Limburg - Zutendaal visuel 1/2
Camping 't Soete Dal Limburg - Zutendaal visuel 2/2

Kinderclub Wifi Restaurant

Camping 't Soete Dal ligt in het hart van een natuurreservaat in de Belgische provincie Limburg en is de ideale vakantieplek voor kampeerders die op zoek zijn naar natuur en gevarieerde activiteiten om te delen met familie of vrienden. Kamperen met buitenzwembad in België Op Camping 't Soete Dal krijgen vakantiegangers de kans om een geweldige tijd met familie of vrienden te hebben dankzij de aanwezigheid op de plek van een prachtig buitengebied gewijd aan het plezier van zwemmen, spelen en zwemmen. ontspanning. De jongste en de jongste zullen worden veroverd door het zwembad dat aanwezig is op Camping 't Soete Dal, omdat ze naar believen kunnen baden en genieten van een groene omgeving. Het prachtige buitenzwembad dat beschikbaar is voor toeristen, laat hen op elk moment afkoelen, baantjes trekken, ontspannen, plezier maken, kortom de vakantie van hun dromen doorbrengen. Zodat peuters ook zeer bevoorrechte momenten in Camping 't Soete Dal kunnen doorbrengen, biedt het een peuterbad waarvan de geringe diepte hen toelaat om plezier te hebben met maximale veiligheid. Op Camping 't Soete Dal is het terras rondom het zwembad niet minder dan een grote vlakte met gras waarop vakantiegangers kunnen zonnebaden of spelen, in de zon of in de schaduw van bomen. Familiecamping met entertainment in België Op Camping 't Soete Dal wordt absoluut het hele gezin veroverd. De kinderen zullen in de hemel zijn dankzij de animaties die door een dynamisch en professioneel team worden voorgesteld. In de zomer kunnen kinderen tot 12 jaar dus genieten van leuke activiteiten die kleurrijke dagen garanderen. Natuurkamperen in België Natuurliefhebbers zullen blij zijn om op Camping 't Soete Dal te verblijven. Het biedt bevoorrechte toegang tot het eerste nationale park van Vlaanderen, Boven Kempen. Ter plaatse is het mogelijk om de natuur te bewonderen in al haar pracht tussen dennenbossen, cipressenheide en enorme vijvers. Om het af te maken, zullen de gelukkigen zeldzame en speciale dieren kunnen bewonderen.

Zie de camping

Campingplatz in weniger als 33 km à Lommel

de Paal Noord-Brabant - Bergeijk visuel 1/6
de Paal Noord-Brabant - Bergeijk visuel 2/6
de Paal Noord-Brabant - Bergeijk visuel 3/6
de Paal Noord-Brabant - Bergeijk visuel 4/6
de Paal Noord-Brabant - Bergeijk visuel 5/6
de Paal Noord-Brabant - Bergeijk visuel 6/6
Bergeijk

-

Noord-Brabant
de Paal Noord-Brabant - Bergeijk visuel 1/6
de Paal Noord-Brabant - Bergeijk visuel 2/6
de Paal Noord-Brabant - Bergeijk visuel 3/6
de Paal Noord-Brabant - Bergeijk visuel 4/6
de Paal Noord-Brabant - Bergeijk visuel 5/6
de Paal Noord-Brabant - Bergeijk visuel 6/6

Zwembad Waterpark Waterglijbaan Wifi Restaurant

Camping de Paal is gelegen in de regio Noord-Brabant in Holland. Deze familiecamping biedt diensten van hoge kwaliteit, alles in een aangename omgeving. Familiecamping met waterpark in Nederland Op de Camping de Paal zijn de geneugten van water op de afspraak! Mooie waterruimtes wachten op jong en oud die hele dagen kunnen doorbrengen met zwemmen, plezier maken en ontspannen. Een groot buitenzwembad is aanwezig, omgeven door groen en vergezeld van waterglijbanen. Voor jongere kinderen is er ook een groot ondiep peuterbad met verschillende waterstralen en andere leuke apparatuur. Camping de Paal biedt ook een groot binnenwatergebied voor vakantiegangers. Een enorme waterspeeltuin zal de jongste kinderen verrassen die niet zullen missen om plezier te hebben als een gek. Het grote subtropische verwarmde zwembad stelt ouders in staat om te ontspannen in een zeer aangename omgeving Kamperen met entertainment in Nederland Tijdens hun verblijf op Camping de Paal zullen vakantiegangers zich nooit vervelen. Inderdaad, deze Nederlandse familiecamping nodigt jong en oud uit om te genieten van gevarieerde amusementsprogramma's die hen een onvergetelijke herinnering zullen bezorgen. Overdag worden veel activiteiten voorgesteld en 's avonds kan iedereen elkaar ontmoeten in het campingtheater om shows, musicals en andere kleurrijke uitvoeringen bij te wonen. In een warme sfeer krijgt het hele gezin de kans om plezier te hebben en onvergetelijke momenten te delen. Glamping vakanties in Nederland Wilt u een comfortabel verblijf doorbrengen in een originele accommodatie? Camping de Paal biedt vakantiegangers de mogelijkheid om een van haar safaritenten te huren. Deze luxe glamping-accommodaties beschikken over een eigen badkamer met een inloopdouche en toilet, een veranda met zithoek, een uitgeruste keuken en twee slaapkamers, allemaal voor maximaal 5 personen.

Zie de camping

Campingplatz in weniger als 34 km à Lommel

Oriental Limburg - Berg en Terblijt visuel 1/3
Oriental Limburg - Berg en Terblijt visuel 2/3
Oriental Limburg - Berg en Terblijt visuel 3/3
Berg en Terblijt

-

Limburg
Oriental Limburg - Berg en Terblijt visuel 1/3
Oriental Limburg - Berg en Terblijt visuel 2/3
Oriental Limburg - Berg en Terblijt visuel 3/3

Zwembad Kinderclub Wifi Restaurant

Camping Oriental is een familiecamping in Limburg en biedt kwaliteitsvoorzieningen voor iedereen. De aangename omgeving nodigt uit tot ontspanning en er zijn tal van activiteiten voor de vakantiegangers. Om te genieten van maximaal comfort kun je hier een volledig uitgerust chalet huren. Camping in Nederland met verwarmd binnenzwembad Op Camping Oriental hebben vakantiegangers een prachtig verwarmd binnenzwembad tot hun beschikking, zodat ze onder alle weersomstandigheden kunnen zwemmen. De ideale temperatuur van dit zwembad zorgt ervoor dat zelfs de meest koukleumen op elk moment van de dag kunnen genieten van het zwemplezier. In de zomer, als het weer het toelaat, gaat het zwembad van Camping Oriental open en wordt het een openluchtzwembad, zodat je kunt zwemmen terwijl je geniet van het licht en de warmte van de zon. Camping Oriental heeft ook een pierenbad voor de allerkleinsten, waar ze kunnen afkoelen en tegelijkertijd plezier kunnen maken. Ondertussen zullen zwemmers die op zoek zijn naar ontspanning een rustpauze op het grasveld bij het zwembad niet willen missen. In het hoogseizoen organiseert het animatieteam van Camping Oriental wateractiviteiten, zoals joggen op het water. Gezinscamping in Nederland Dankzij de speciale kindervoorzieningen is Camping Oriental een ideale vakantiebestemming voor mensen die op zoek zijn naar een gezinsvakantie in Limburg. Jongere kinderen kunnen genieten van een gevarieerd programma dat wordt aangeboden door een dynamisch en professioneel team. Kinderen kunnen meedoen aan knutselworkshops, theatervoorstellingen bijwonen, zich vermaken in de disco, bingo spelen of waterspelletjes doen in het zwembad. Dankzij deze gevarieerde leuke activiteiten kunnen kinderen genieten van een vakantie die ze zich nog lang zullen herinneren.

Zie de camping

U vindt hier 2 campings in Lommel en om uw vakantie door te brengen. Onze campinggidsen in Lommel geeft u de mogelijkheid om de lijst van campings, prijzen, toeristische trekpleisters en essentiële toeristische plaatsen te ontdekken. Als u uw zoekopdracht uitbreidt en Limburg, ontdekt de campings in de omgeving van Lommel, op - 25km.

De prijs van een stacaravan in Lommel ligt tussen NaN€ en NaN€ per week. . De camping comparator stelt u in staat om de beste prijs te vinden voor uw outdoor vakantie in Lommel.

Hier is de identiteitskaart van de 2 campings in Lommel op basis van bereik en uitrusting te vereenvoudigen.


- 1 campings met een waterpark,





- 1 campings zonder sterren
- 1 campings met een zwembad,
- 2 campings aan een meer
- 2 campings die een kinderclub aanbieden.

De prijs van de campings op Lommel, van NaN€.

Aan de prijszijde kost een week kamperen op Lommel in een stacaravan voor 4 personen u gemiddeld NaN€ in het hoogseizoen en NaN€ in het laagseizoen..

In mei : NaN€, In juni : NaN€, Vanaf 1-15 juli : NaN€,Vanaf 16-31 juli : NaN€, Vanaf 1-15 augustus : NaN€, Van 16-30 augustus : NaN€, In september : NaN€.

Onze camping comparator stelt u in staat om de prijzen van de kampeerreizen naar Lommel te vergelijken voor een of twee weken. U kunt echter een korte kampeertocht boeken op Lommel of een weekend in het laagseizoen. De gemiddelde prijs van een week op een camping met zwembad op Lommel is NaN€ tijdens de zomer.

Kies een camping in Lommel : praktisch advies

Om u te helpen bij de keuze van uw camping in of rond Lommel, raden wij u aan de vakantieaanwijzingen te raadplegen en de geografische ligging van de campings op de kaart te bekijken en Limburg. Als u specifieke vragen heeft over een van de campings 2 bij Lommel en Limburg, betreffende accommodatie, entertainment of verhuur, stel uw vragen dan rechtstreeks aan de Discussiewand van de camping.Als u met uw gezin met kinderen gaat, is dit de beste camping met een waterzone in Lommel :

Camping Blauwemeer
null avis

Wij stellen hier de lijst voor van de campings die beschikbaar zijn op Lommel gerangschikt naar populariteit. Houd er bij het boeken van uw verblijf rekening mee dat u elke camping kunt vragen om Lommel de locatie van uw stacaravan te kiezen. Als u op zoek bent naar rust in een van de 1 campings in Lommel, vraag dan om een accommodatie ver weg van de uitgaansgelegenheden (zwembad, bar, restaurant...).

Om uw verblijf te vergemakkelijken, is de camping met de meest populaire Lommel:

Camping Blauwemeer
null avis

Goede aanbiedingen en promoties op campings in Lommel

Een goed plan of promotie vinden op een camping op Lommel wordt gemakkelijk! Wij actualiseren dagelijks alle prijzen van de verhuur van stacaravans en Limburg, gemeubileerde tenten en ongebruikelijke accommodaties. De beste campingpromotie vindt u elke dag bij Lommel. Wij raden u aan om gebruik te maken van de last minute aanbiedingen en Limburg die zullen beginnen vanaf de opening van de campings eind mei. Aan de goede kant, kijk naar de evolutie van de prijzen van de grote capaciteit stacaravans, want het is vaak op dit soort verhuur dat u een interessante korting vindt voor uw vakantie bij Lommel.

Wij wensen u dan ook de camping van uw dromen te vinden op Lommel voor uw gezinsvakantie en Limburg!