Een merk easyvoyage

Camping Cocoon Village

Cocoon Village Namen - Han-Sur-Lesse visuel 1/8
Cocoon Village Namen - Han-Sur-Lesse visuel 2/8
Cocoon Village Namen - Han-Sur-Lesse visuel 3/8
Cocoon Village Namen - Han-Sur-Lesse visuel 4/8
Cocoon Village Namen - Han-Sur-Lesse visuel 5/8
Cocoon Village Namen - Han-Sur-Lesse visuel 6/8
Cocoon Village Namen - Han-Sur-Lesse visuel 7/8
Cocoon Village Namen - Han-Sur-Lesse visuel 8/8

Hoogtepunten

Toegang rivier Wifi

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Cocoon Village op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/04

  • Sluitingsdatum: 15/11

  • Locations-number-locatif 4

  • Surface-camping : 1 ha


Know-All-About-Camping

Camping Grottes de Han ligt op slechts een steenworp afstand van het hart van het Domaine des Grottes de Han en nodigt u uit om een onmisbare site in de regio Namen van België te ontdekken.

Kamperen in de buurt van de Grot van Han

Zoals de naam al doet vermoeden, ligt Camping Grottes de Han hier dichtbij, waardoor vakantiegangers deze buitengewone site kunnen ontdekken. De tour begint met het instappen in een eeuwenoude tram voor een reis van ongeveer 4 km en eindigt bij de ingang van de Grot van Han. Onder begeleiding van een gids kunnen bezoekers dit mysterieuze netwerk van galerijen verkennen dat nog steeds veel geheimen heeft. Gedurende bijna 2 uur nodigt het bezoek uit om te genieten van een cursus van ongeveer 2 km. Bezoekers zullen in de ban zijn van alle etappes van deze tour, die begint met de Saltpetre Hole en leidt naar de Scarab Hall en zijn stalactieten, stalagmieten, zuilen en gordijnen. Dan leidt de Salle Vigneron naar de Verviétois-kamer en dan komt de Minaret, een stalagmiet van maar liefst 5,80 m hoog! De volgende kamers volgen elkaar op en nodigen u uit om adembenemende geologische schoonheden te bewonderen totdat u de uitgang van de grot bereikt en het beroemde kanonschot hoort. Jong en oud zal een gedenkwaardige herinnering houden aan deze magische plek op slechts een steenworp afstand van Camping Grottes de Han.

Slapen in de bomen in België

Binnen het Domaine des Grottes de Han hebben vakantiegangers de mogelijkheid om een nacht door te brengen in de bomen in het hart van het dierenpark. Dankzij de boomtenten is het mogelijk om ongelooflijke panorama's op de oude vallei van de Lesse te bewonderen terwijl je met discretie de herten, damherten, oerossen, paarden en moeflons in de grote vlakte observeert. De boomtent heeft een platform met zonnescherm, stoelen en een kleine tafel, ideaal om de natuur in alle rust te observeren.

Slapen met de beren

Voor een onvergetelijk en ongewoon verblijf gaat er niets boven het kiezen van de Trappeur Night aangeboden door het Domaine des Grottes de Han. Een rustiek chalet wacht op vakantiegangers en nodigt hen uit om een paar meter van de beren te blijven, in het hart van het dierenpark. Cabane du Trappeur heeft een verwarmingssysteem, veldbedden en een uitgeruste keuken. Een doucheruimte is ook aanwezig evenals toiletten.

Campings in de buurt

Populairste steden