Een merk easyvoyage

Camping Eau-zone

Camping Eau-zone Luxemburg - Hotton visuel 1/3
Camping Eau-zone Luxemburg - Hotton visuel 2/3
Camping Eau-zone Luxemburg - Hotton visuel 3/3

Hoogtepunten

Toegang rivier Wifi

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Eau-zone op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/03

  • Sluitingsdatum: 01/12

  • Locations-number-locatif 2

  • Surface-camping : 2 ha


Know-All-About-Camping

Camping Water-zone ligt aan de rivier de Ourthe in de Belgische regio Luxemburg. De ontspannen en groene omgeving nodigt u uit om te genieten van een echt gevoel van welzijn.

Het kamperen aardvoeten in het water in België

Door te verblijven op de Camping Eau-zone kunnen vakantiegangers genieten van een aangenaam, zeer groen en omgeven door ongerepte natuur, weg van alle geluidsoverlast. Camping Eau-zone ligt aan de oevers van de rivier de Ourthe en is de ideale vakantieplek voor diegenen die willen genieten van waterplezier in een ontspannen omgeving. Niets is beter om uw dag met tonus te beginnen dan een duik te nemen in het verfrissende water van de Ourthe. Door de geringe diepte van deze rivier kunnen de jongste kinderen zich in alle veiligheid vermaken. Wat een plezier voor vakantiegangers om op elk moment deze prachtige rivier te kunnen bereiken en zeer aangename momenten door te brengen, hetzij in het water of aan de rand om te genieten van een ontspannen sfeer.

Kamperen in België met restaurant

Vakantiegangers hoeven zich geen zorgen te maken over het bereiden van maaltijden op Camping Eau-zone. De laatste heeft inderdaad een brouwerij met uitzicht op de rivier en nodigt uit om zich onder de tafel te vestigen om als koppel aangename maaltijden te delen met familie of vrienden. Het is mogelijk om te ontbijten terwijl u de natuurlijke omgeving bewondert en geniet van de frisse lucht van de ochtend.

Kamperen in Hotton België

Door te verblijven in de Camping Eau-zone kunnen vakantiegangers van de gelegenheid gebruik maken om Hotton en zijn plaatsen te ontdekken. Het is mogelijk om Riveo te bezoeken, het interpretatiecentrum van de rivier dat u uitnodigt om de rivier en zijn biodiversiteit te ontdekken. De grotten van Hotton zijn ook een must en nodigen uit om een uitzonderlijke underground show te bewonderen.

Rond Hotton kunnen vakantiegangers pittoreske dorpjes ontdekken zoals Bourdon, Deulin en het kasteel, Frontville en zijn prachtige huizen of Ny, een van de mooiste dorpen van Wallonië. Veel andere dorpen kunnen worden bezocht rond voor het plezier van wandelaars.

Campings in de buurt

Populairste steden