Een merk easyvoyage

Camping De Schuur

Camping De Schuur Antwerpen - Herentals visuel 1/2
Camping De Schuur Antwerpen - Herentals visuel 2/2

Hoogtepunten

  • De kinderclub :

    Child-animations

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping De Schuur op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB

Know-All-About-Camping

Camping De Schuur ligt in de regio Antwerpen van België. Het groene en rustige kader nodigt uit tot een ontspannen kampeerverblijf. In de taverne op het terrein kunt u aangename momenten doorbrengen met vrienden of familie.

Cottage huren in België

Vakantiegangers die een comfortabel verblijf in België willen doorbrengen, zijn welkom op Camping De Schuur, waar ze prachtige houten chalets kunnen huren. Volledig uitgerust, deze huuraccommodaties bieden plaats aan 4 personen in absoluut comfort. In deze chalets waarderen vakantiegangers de aanwezigheid van een keuken, slaapkamers met bedden, een badkamer en een groot overdekt terras waarop het zeer aangenaam is om momenten van ontspanning en gezelligheid door te brengen .

Huur een ingerichte tent in België

Op Camping De Schuur worden vakantiegangers die het plezier van kamperen willen combineren met het comfort van een huuraccommodatie veroverd door de prachtig uitgeruste tenten die te huur zijn.

Camping in de buurt van Antwerpen

Door te verblijven op Camping De Schuur kunnen vakantiegangers genieten van een bevoorrechte locatie in de regio Antwerpen. Zo zullen de amateurs van toerisme kunnen vertrekken naar de ontdekking van de stad Antwerpen. Deze Belgische havenstad staat vol met bezienswaardigheden en monumenten om te ontdekken en nodigt uit om het historische en culturele erfgoed te ontdekken. In de oude stad kunnen bezoekers naar een ander tijdperk duiken dankzij de seculiere gevels, smalle straatjes en de indrukwekkende Grote Markt. Het Plantin-Moretus Museum is het enige museum ter wereld dat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. De vele cafés en restaurants in de schaduw van de kathedraal Notre-Dame zijn vol leven en kinderwagens kunnen ontspannen aan de oevers van de Schelde. Het Quartier des Théâtres, het Quartier Saint-André en het Quartier des Marins bieden ook veel mogelijkheden, net als de hele stad Antwerpen.

Campings in de buurt

Populairste steden