Een merk easyvoyage

Camping Familial

Malmedy

 - 

Luik
Familial Luik - Malmedy visuel 1/2
Familial Luik - Malmedy visuel 2/2

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

  • De kinderclub :

    Child-animations

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Familial op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Locations-number-locatif 5

  • Surface-camping : 2 ha


Know-All-About-Camping

Camping Familial, zoals de naam al doet vermoeden, zal jong en oud verrukken en nodigt uit om in de buurt van het stadscentrum van Malmedy in de regio Luik in België te verblijven. Er zijn tal van activiteiten rond de camping en sites om te bezoeken.

Kamperen in de Ardennen in België met zwembad

Camping Familial zal de ideale vakantieplek zijn voor diegenen die willen genieten van het plezier van zwemmen in België. Inderdaad, op de camping kunnen vakantiegangers heerlijke momenten doorbrengen dankzij de aanwezigheid van een buitenzwembad. Zowel kinderen als volwassenen zullen genieten van verfrissend zwemmen in een zeer aangename omgeving. Er gaat niets boven wakker worden en een duik nemen in het zwembad van Camping Familial om de dag met tonus te beginnen. Rond het zwembad is het leuk om te ontspannen en te genieten van enkele ontspannende momenten. De bar aan het zwembad is ideaal voor vakantiegangers om zich tussen het zwemmen door te drinken.

Huur een stacaravan in de Ardennen in België

Vakantiegangers kunnen een aangename vakantie in België doorbrengen in absoluut comfort dankzij de stacaravans die te huur zijn op Camping Familial. Deze huuraccommodaties zijn geschikt voor maximaal 6 personen en zijn met zorg ingericht. Binnen is een zithoek aanwezig met tafel en een keuken, een badkamer en aparte toiletten. Drie slaapkamers zijn beschikbaar in de stacaravan. Met deze accommodaties van Camping Familial kunt u een verblijf als thuis doorbrengen in de ontspannen omgeving van de Ardennen.

Naast de stacaravans biedt Camping Familial ook verhuur van bungalows. Ze zullen ook perfect zijn om comfortabel bij familie of vrienden te blijven.

Campings in de buurt

Populairste steden