Een merk easyvoyage

Camping Wesertal

Baelen

 - 

Luik
Camping Wesertal Luik - Baelen visuel 1/1

Hoogtepunten

Wifi

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Wesertal op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping


Know-All-About-Camping

Camping Wesertal ligt midden in het bos in de Belgische regio Luik. Deze camping nodigt u uit om te genieten van een ontspannende natuur.

Verhuur van stacaravans in de natuur in België

Op Camping Wesertal kunnen vakantiegangers genieten van de rust van de natuur terwijl ze genieten van absoluut comfort thuis dankzij de accommodaties die te huur zijn. Voor een comfortabel verblijf met familie of vrienden gaat er niets boven het huren van een stacaravan. Het is geschikt voor 4 personen en heeft twee slaapkamers, een woonkamer, een keuken en een badkamer. Deze stacaravan is de garantie voor vakantiegangers om een comfortabel verblijf door te brengen in het hart van het Belgische platteland. Camping Wesertal biedt ook het huren van een stacaravan voor 2 personen.

Wandelaars en fietsers die comfortabel in de natuur willen verblijven, kunnen de Trekkershut huren. Deze houten hut heeft 6 bedden, 6 stoelen en 1 tafel, voor een eenvoudig verblijf op het platteland. Huurders kunnen gebruik maken van het nabijgelegen sanitairgebouw.

Met de Hermitage-hut die door Camping Wesertal te huur wordt aangeboden, kunnen zij die alleen willen blijven, in absolute rust. Deze kleine houten trailer nodigt je uit om jezelf te ontmoeten, in contact met de natuur en zo te ontspannen.

Romantisch verblijf in België

Wilt u een rustig en romantisch verblijf in België doorbrengen in twee? Er gaat niets boven de boshut die Camping Wesertal te huur aanbiedt. Deze houten hut is een echt nest om als koppel te delen. Deze kleine cocooning-accommodatie is ideaal om verliefd te worden en te genieten van absolute rust. Midden in het bos, weg van alle drukte, zal deze romantische hut midden in het bos uw verblijf onvergetelijk maken.

Campings in de buurt

Populairste steden