Een merk easyvoyage

Camping Fort Bedmar

Camping Fort Bedmar Vlaanderen - De Klinge visuel 1/2
Camping Fort Bedmar Vlaanderen - De Klinge visuel 2/2

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    verwarmd zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Fort Bedmar op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 11

  • Surface-camping : 9 ha


Know-All-About-Camping

Camping Fort Bedmar ligt in de regio Oost-Vlaanderen in België en nodigt uit om te genieten van een bosrijke en ontspannen omgeving.

Kamperen in België met verwarmd zwembad

Op Camping Fort Bedmar kunnen vakantiegangers een aangenaam verblijf doorbrengen onder het teken van zwemmen en ontspanning dankzij de aanwezigheid van een prachtig verwarmd buitenzwembad. Dankzij de ideale watertemperatuur kunnen kampeerders er op elk moment van de dag van genieten, zelfs in de koelste uren voor maximaal genot. Er gaat niets boven 's ochtends opstaan en een duik nemen in het zwembad om de dag goed te beginnen. Zodat peuters ook kunnen genieten van de geneugten van water, begeleidt een verwarmd peuterbad het zwembad. In dit ondiepe zwembad kunnen jonge kinderen in alle veiligheid plezier beleven. Aan de rand van het zwembad zullen liefhebbers van ontspanning niet nalaten om goed te zonnebaden.

Na het genieten van het zwembad, zullen vakantiegangers de aanwezigheid van een cafetaria met terras waarderen. Deze laatste ligt naast het zwembad en de speeltuin. Terwijl de kinderen plezier hebben, kunnen volwassenen wat ontspannende tijd doorbrengen met genieten van een ijsje of een verfrissend drankje. Ter plaatse is het ook mogelijk om een spelletje biljart of darts te spelen.

Camping Fort Bedmar wordt een paradijs voor kinderen dankzij de speeltuinen die het hen biedt. Er zijn inderdaad verschillende speelplekken verspreid over de camping, zodat kinderen voortdurend nieuwe activiteiten kunnen ontdekken.

Huur een stacaravan in België

Om alle comfort van thuis te vinden tijdens hun verblijf in België op Camping Fort Bedmar, kunnen vakantiegangers een van de beschikbare stacaravans huren. Deze accommodaties hebben slaapkamers, een ingerichte keuken, een badkamer, toilet, een zithoek en tuinmeubelen ingericht op een mooi gazon.

Campings in de buurt

Populairste steden