Een merk easyvoyage

Camping Bredene : De gids 36 Campingplätze zum Vergleichen

Camping Bredene : De gids - 2 campings à comparer

Camping 17 Duinzicht Vlaanderen - Bredene visuel 1/2
Camping 17 Duinzicht Vlaanderen - Bredene visuel 2/2
Camping 17 Duinzicht Vlaanderen - Bredene visuel 1/2
Camping 17 Duinzicht Vlaanderen - Bredene visuel 2/2

Zee < 1 km Wifi Restaurant

Camping 17 Duinzicht is een familiecamping in Bredene in de regio West-Vlaanderen in België. Familiecamping in België Op Camping 17 Duinzicht staat het hele gezin garant voor een vakantie vol activiteiten. De verveling zal uiteraard niet op de afspraak op Camping 17 Duinzicht zijn dankzij de verschillende apparatuur die ter beschikking wordt gesteld van de jongeren en de niet zo jonge mensen. De kinderen zullen absoluut blij zijn om te genieten van de aanwezigheid van speeltuinen op de camping, aangepast aan verschillende leeftijden. Schommels, glijbanen en andere leuke apparatuur zullen jonger zijn en plezier hebben en nieuwe vrienden maken. Ondertussen zullen sportliefhebbers genieten van het zijn op een van de beschikbare grond. Op Camping 17 Duinzicht zijn basketbal, volleybal, voetbal en tennis allemaal mogelijk. Petanque-liefhebbers hebben recht op hun pitch, evenals tafeltennisfans. Op slechts 300 meter van de camping kunnen kinderen en volwassenen deelnemen aan een mini-golf voor speel- en pleziermomenten om te delen met familie of vrienden. Kamperen met kinderclub in België Kinderen hebben de zekerheid van een kleurrijk verblijf op Camping 17 Duinzicht. Deze laatste biedt kinderen de gelegenheid om samen te komen en activiteiten te delen dankzij de aanwezige kinderclub. Deze club organiseert verschillende activiteiten waarmee peuters en oudere kinderen plezier kunnen hebben en kunnen genieten van hun verblijf. Huur een stacaravan in België Tijdens hun verblijf op Camping 17 Duinzicht krijgen vakantiegangers die op zoek zijn naar comfort de mogelijkheid om een van de stacaravans te huren. Deze accommodaties zijn geschikt voor 4 personen en hebben een doucheruimte, wc, een ingerichte kitchenette en een comfortabele lounge. Bij elke stacaravan hoort een aangenaam privéterras met gazon en kunnen vakantiegangers aangename momenten van nietsdoen doorbrengen.

Zie de camping
Camping Astrid Vlaanderen - Bredene visuel 1/3
Camping Astrid Vlaanderen - Bredene visuel 2/3
Camping Astrid Vlaanderen - Bredene visuel 3/3
Bredene

-

Vlaanderen
Camping Astrid Vlaanderen - Bredene visuel 1/3
Camping Astrid Vlaanderen - Bredene visuel 2/3
Camping Astrid Vlaanderen - Bredene visuel 3/3

Zee < 1 km Wifi

Camping Astrid ligt in het centrum van Bredene en op slechts 100 meter van het strand in de prachtige regio West-Vlaanderen in België. Familiecamping aan de Belgische kust Het hele gezin zal blij zijn om op Camping Astrid te verblijven dankzij de verschillende faciliteiten die beschikbaar zijn. Op de camping zelf zullen de kinderen het plezier hebben om samen te komen om nieuwe vrienden te maken en geweldige momenten samen te delen. Een buitenspeeltuin staat ter beschikking van de jongste aan deze om te genieten van de aanwezigheid van schommels, glijbanen en andere leuke apparatuur. Een opblaasbaar kasteel wordt in de zomer geïnstalleerd en laat de kleintjes heel leuke momenten doorbrengen. Er is ook een ping-pongterrein aanwezig op Camping Astrid en er is een airhockey. Op de Camping Astrid kunnen sportliefhebbers ook een geweldige tijd hebben dankzij de verschillende cursussen die voor hen beschikbaar zijn. Er is een voetbalveld op het terrein, evenals een basketbalveld en een tennisbaan. De bowlers zullen niet nalaten zichzelf te vinden op het petanqueveld dat voor hen beschikbaar is. Skiliefhebbers zullen de aanwezigheid van een skateboardhelling waarderen. Huur een stacaravan in de buurt van de zee in België Tijdens hun verblijf op Camping Astrid kunnen vakantiegangers genieten van alle gemakken van thuis door een van de beschikbare stacaravans te huren. Deze accommodaties zijn geschikt voor 4 personen en hebben twee slaapkamers, een badkamer met douche, wastafel en toilet, een ingerichte keuken, een woonkamer met televisie, tuinmeubelen en wifi-verbinding. . Er gaat niets boven het huren van een stacaravan op Camping Astrid voor een aangenaam verblijf aan zee met uw partner, familie of vrienden.

Zie de camping

Campingplatz in weniger als 5 km à Bredene

Nieuwpoort Vlaanderen - Nieuport visuel 1/9
Nieuwpoort Vlaanderen - Nieuport visuel 2/9
Nieuwpoort Vlaanderen - Nieuport visuel 3/9
Nieuwpoort Vlaanderen - Nieuport visuel 4/9
Nieuwpoort Vlaanderen - Nieuport visuel 5/9
Nieuwpoort Vlaanderen - Nieuport visuel 6/9
Nieuwpoort Vlaanderen - Nieuport visuel 7/9
Nieuwpoort Vlaanderen - Nieuport visuel 8/9
Nieuwpoort Vlaanderen - Nieuport visuel 9/9
Nieuport

-

Vlaanderen
Nieuwpoort Vlaanderen - Nieuport visuel 1/9
Nieuwpoort Vlaanderen - Nieuport visuel 2/9
Nieuwpoort Vlaanderen - Nieuport visuel 3/9
Nieuwpoort Vlaanderen - Nieuport visuel 4/9
Nieuwpoort Vlaanderen - Nieuport visuel 5/9
Nieuwpoort Vlaanderen - Nieuport visuel 6/9
Nieuwpoort Vlaanderen - Nieuport visuel 7/9
Nieuwpoort Vlaanderen - Nieuport visuel 8/9
Nieuwpoort Vlaanderen - Nieuport visuel 9/9

Toegang meer Zwembad Wifi Restaurant

De camping Niewpoort is een 4-sterrenhotel in Niewpoort, België, dicht bij de zee aan de rand van een mooi meer. Het biedt een verwarmd zwembad met kinderbaden en een zandstrand voor vakantiegangers. Veel activiteiten en activiteiten worden aangeboden voor jong en oud, een speelkamer met ballenbad, een avontuurlijke speeltuin en glijbanen. U kunt verblijven in een comfortabele stacaravan met semi-overdekt terras en tuinmeubelen. De camping Niewport ligt dicht bij het pretpark Plopsaland, de grote zandstranden van de Belgische kust en historische steden als Veurne en Ieper. Deze camping is ideaal voor liefhebbers van kustvakanties en

Zie de camping

Die meistgesuchten Städte in der Nähe von Bredene

clique
Kompas Camping Westende Vlaanderen - Middelkerke visuel 1/4
Kompas Camping Westende Vlaanderen - Middelkerke visuel 2/4
Kompas Camping Westende Vlaanderen - Middelkerke visuel 3/4
Kompas Camping Westende Vlaanderen - Middelkerke visuel 4/4
Middelkerke

-

Vlaanderen
Kompas Camping Westende Vlaanderen - Middelkerke visuel 1/4
Kompas Camping Westende Vlaanderen - Middelkerke visuel 2/4
Kompas Camping Westende Vlaanderen - Middelkerke visuel 3/4
Kompas Camping Westende Vlaanderen - Middelkerke visuel 4/4

Toegang zee Waterpark Wifi Restaurant Insolite

Kompas Camping Westende ligt op minder dan 10 minuten lopen van het strand in de regio West-Vlaanderen in België. Deze camping biedt kwaliteitsaccommodatie, inclusief ongewone accommodatie in de vorm van cellen. Kamperen met waterspeelplaats in België Kinderen zullen absoluut in de ban zijn van hun verblijf op Kompas Camping Westende. Inderdaad, deze laatste biedt de jongste om intense momenten van spelen door te brengen door de aanwezigheid op het terrein van een grote waterspeeltuin. Deze speelse en waterspeeltuin is voorzien van sproeiers, fonteinen en waterringen die ervoor zorgen dat kinderen plezier beleven als een gek terwijl ze zichzelf verfrissen. Rond de waterspeelplaats nodigt een mooi gazon ouders uit om te koesteren terwijl ze op hun kinderen letten. Omdat Kompas Camping Westende erg gezinsvriendelijk is, kunnen jong en oud genieten van verschillende faciliteiten die iedereen in staat stellen een geweldige tijd te beleven. Een buitenspeeltuin is beschikbaar voor kinderen en een grote trampoline. Sportliefhebbers kunnen genieten van de aanwezigheid van een volleybalveld en een minivoetbalveld terwijl de bowlers op het petanquebaan zijn. Familiecamping met entertainment in België Op Kompas Camping Westende hoeft u zich niet te vervelen! Inderdaad, het hele gezin zal genieten van een kleurrijk programma voorgesteld door het animatieteam. Dit complete programma zal jong en oud verrukken, zodat iedereen de vakantie van zijn dromen kan doorbrengen. Natuurwandelingen, sportactiviteiten, leuke workshops en vele andere interessante en uitdagende activiteiten worden aangeboden op Kompas Camping Westende. Kamperen in België voeten in het water Direct vanaf Kompas Camping Westende kunnen vakantiegangers genieten van de geneugten van de zee door zich bij het zandstrand aan te sluiten. Er gaat niets boven het inademen van de frisse zeelucht om de dag met tonus te beginnen. De kinderen zullen graag in het zand spelen.

Zie de camping
Camping Westende Vlaanderen - Westende visuel 1/1
Westende

-

Vlaanderen
Camping Westende Vlaanderen - Westende visuel 1/1

Zee < 1 km Zwembad Wifi Restaurant

Camping Westende is gelegen in de stad met dezelfde naam in de regio West-Vlaanderen in België. Deze familiecamping nodigt u uit om te genieten van een toplocatie dicht bij het strand en de zee. Kamperen in België met verwarmd zwembad De geneugten van zwemmen zullen aanwezig zijn op de Camping Westende dankzij het zwembad dat deze ter beschikking stelt aan de vakantiegangers. Inderdaad, ter plaatse wordt een aangenaam verwarmd zwembad ter beschikking gesteld en zal het hele gezin heel goede momenten van baden, spelen en ontspanning doorbrengen. Dit grote buitenzwembad biedt de ideale watertemperatuur zodat gasten op elk moment kunnen zwemmen, zelfs in de koelste uren. Niets is beter om de dag met tonus te beginnen dan een duik te nemen in het zwembad van de camping en een paar baantjes te trekken. Liefhebbers van nietsdoen zullen waarderen dat ze zich kunnen koesteren aan de rand van het zwembad. Vakantie kamperen aan zee in België Tijdens hun verblijf op Camping Westende zullen vakantiegangers genieten van een bevoorrechte locatie dicht bij de zee en het strand. Het grote zandstrand van Westende, 500 m lang, nodigt liefhebbers van waterplezier en nietsdoen uit om een geweldige tijd door te brengen. In de zomer op het strand worden activiteiten georganiseerd door sportinstructeurs. Zo is het mogelijk om beachvolleybal en strandvoetbal, gymnastiek en andere leuke sportspellen te spelen. De kinderen zullen blij zijn om plezier in het zand te hebben, terwijl vakantiegangers die op zoek zijn naar ontspanning in een aangename omgeving nietsdoen kunnen oefenen. Deze campingvakantie aan het strand in België zal ook een gelegenheid zijn voor diegenen die dat wensen, om verschillende watersporten te beoefenen.

Zie de camping
De Lombarde Vlaanderen - Middelkerke visuel 1/1
Middelkerke

-

Vlaanderen
De Lombarde Vlaanderen - Middelkerke visuel 1/1

Zee < 1 km Toegang meer Wifi Restaurant

De camping De Lombarde is gelegen in België in Vlaanderen, op slechts 500 meter van het strand, aan de Belgische kust. Een direct pad door de duinen geeft toegang tot een prachtig natuurlijk strand. Het is een zeer groene camping met ruime plaatsen, houten hutten en zeer comfortabele bungalows met uitzicht op een visvijver. Binnen het domein vindt u alle gemakken (supermarkt, bar en restaurant), wif gratis, speeltuin voor kinderen, tennis en jeu de boules en een wasserette. Tijdens de schoolvakanties worden er kinderactiviteiten georganiseerd (doe-het-zelf, sport, ...) en entertainment voor het hele gezin (concerten en shows). Rond de camping worden veel activiteiten aangeboden, zoals zwemmen, wandelen (te voet of met de fiets) en culturele bezoeken in de omliggende steden zoals Oostende, Brugge of

Zie de camping

Weitere beliebte Reiseziele in der Nähe von Bredene

Campingplatz in weniger als 10 km à Bredene

Strand Westende Vlaanderen - Westende visuel 1/12
Strand Westende Vlaanderen - Westende visuel 2/12
Strand Westende Vlaanderen - Westende visuel 3/12
Strand Westende Vlaanderen - Westende visuel 4/12
Strand Westende Vlaanderen - Westende visuel 5/12
Strand Westende Vlaanderen - Westende visuel 6/12
Strand Westende Vlaanderen - Westende visuel 7/12
Strand Westende Vlaanderen - Westende visuel 8/12
Strand Westende Vlaanderen - Westende visuel 9/12
Strand Westende Vlaanderen - Westende visuel 10/12
Strand Westende Vlaanderen - Westende visuel 11/12
Strand Westende Vlaanderen - Westende visuel 12/12
Westende

-

Vlaanderen
Strand Westende Vlaanderen - Westende visuel 1/12
Strand Westende Vlaanderen - Westende visuel 2/12
Strand Westende Vlaanderen - Westende visuel 3/12
Strand Westende Vlaanderen - Westende visuel 4/12
Strand Westende Vlaanderen - Westende visuel 5/12
Strand Westende Vlaanderen - Westende visuel 6/12
Strand Westende Vlaanderen - Westende visuel 7/12
Strand Westende Vlaanderen - Westende visuel 8/12
Strand Westende Vlaanderen - Westende visuel 9/12
Strand Westende Vlaanderen - Westende visuel 10/12
Strand Westende Vlaanderen - Westende visuel 11/12
Strand Westende Vlaanderen - Westende visuel 12/12

Zee < 1 km Wifi Restaurant

De camping Strand Westende 3 * is gelegen in België in Westende, aan de kust. Het ligt op slechts 800 meter van de zee en de immense zandstranden en biedt vakantiegangers vele faciliteiten en diensten, zoals een overdekt recreatiegebied voor kinderen, een restaurant met terras en entertainment voor het hele gezin in het hoogseizoen. Kinderen zullen genieten van een grote speeltuin en speciaal entertainment tijdens de zomermaanden in juli en augustus. De camping biedt comfortabele stacaravans met tv, terras en tuinmeubelen. Rond de camping vindt u verschillende pretparken zoals Plopsaland of Bellewaerde. Profiteer van uw verblijf om de majestueuze stad Brugge en de grachten te

Zie de camping

Campingplatz in weniger als 15 km à Bredene

Camping IJzerhoeve Vlaanderen - Dixmude visuel 1/2
Camping IJzerhoeve Vlaanderen - Dixmude visuel 2/2
Dixmude

-

Vlaanderen
Camping IJzerhoeve Vlaanderen - Dixmude visuel 1/2
Camping IJzerhoeve Vlaanderen - Dixmude visuel 2/2

Toegang meer Wifi

Camping IJzerhoeve, gelegen in West-Vlaanderen, was ooit een bloeiende boerderij waar veel melkkoeien en andere dieren leefden. Vandaag nodigt deze camping u uit om te genieten van een setting naar keuze, groen naar believen en ontspannend. Camping IJzerhoeve is ook het ideale startpunt om Botksad Diksmuide en de pittoreske plaatsen in de Westhoek te ontdekken. Monumenten uit de Eerste Wereldoorlog kunnen worden bezocht en het zal ook mogelijk zijn om plaatsen van ontspanning te bereiken. De pittoreske dorpjes ontbreken niet en het Vlaamse platteland nodigt uit tot het maken van prachtige fietstochten. Cottage huren in België Op Camping IJzerhoeve krijgen vakantiegangers de kans om het comfort van thuis te vinden in een bevoorrechte natuurlijke omgeving. Inderdaad, het zal mogelijk zijn voor degenen die accommodatie willen huren die uitgerust en comfortabel is, perfect voor een verblijf als koppel, met familie of vrienden. Verschillende modellen worden voorgesteld en zijn geschikt voor 4, 6 of 8 personen. Het comfort zal totaal zijn voor de huurders die tot hun beschikking zullen hebben over de slaapkamers, een badkamer en een ingerichte keuken. Door een van de door Camping IJzerhoeve aangeboden huuraccommodaties te kiezen, zullen vakantiegangers zeker een comfortabel verblijf in België doorbrengen. Natuurkamperen in België Degenen die een groene vakantie in België willen doorbrengen, gaan naar Camping IJzerhoeve. De laatste biedt inderdaad aan om zijn tent in een prachtige groene weide te zetten van waaruit kampeerders kunnen genieten van de rust en de sterrenhemel. Visreis in België Visliefhebbers zullen absoluut worden veroverd door de locatie van Camping IJzerhoeve. De laatste heeft twee visvijvers (1000 m2 en 3000 m2). Deze vijvers zijn perfect voor vissers die aan de rand kunnen zitten en momenten van ontspanning en plezier kunnen doorbrengen.

Zie de camping

Campingplatz in weniger als 20 km à Bredene

Greenpark Vlaanderen - La Panne visuel 1/1
La Panne

-

Vlaanderen
Greenpark Vlaanderen - La Panne visuel 1/1

Zee < 1 km Restaurant

De camping Greenpark ligt in België in De Panne, de populaire badplaats aan de Noordzeekust. De camping Greenpark is ideaal gelegen, dicht bij het stadscentrum (250m) en het zandstrand (slechts 700m). De camping is geopend van maart tot september en biedt comfortabele campings voor caravans, campers en tenten. Op het landgoed is een cafetaria met zonneterras van goede waarde voor uw geld beschikbaar voor vakantiegangers met fast food en drankjes. In de zomer biedt het thema-avonden zoals T-dansen, bingo en jeu de boules. In de omgeving van deze beboste camping zijn veel fietspaden toegankelijk voor mooie wandelingen langs de zee aan de kust of op het omliggende

Zie de camping

Campingplatz in weniger als 25 km à Bredene

Klein Strand Vlaanderen - Jabbeke visuel 1/1
Jabbeke

-

Vlaanderen
Klein Strand Vlaanderen - Jabbeke visuel 1/1

Toegang meer Waterpark Restaurant Insolite

De camping Klein Strand is een camping gelegen in België in Vlaanderen, aan de rand van een meer en op slechts 10 km van de zee. Oorspronkelijk een boerderij, het landgoed beslaat een oppervlakte van 23 hectare, is nu een groot park familie vakantie met een recreatiemeer. Het biedt volledig gescheiden kampeerplaatsen van 100 m2, nieuwe en uitgeruste vakantiechalets, houten hutten met een picknicktafel met een persoonlijke tuin en 60 m2 luxueuze glamping-tenten voor 6 personen. Op het landgoed vindt u een supermarktachtige winkel geopend in juli en augustus, een Chinees restaurant "China Garden" met een zonneterras en een speeltuin, ook met afhaalmaaltijden en een snack / bar met ijs, pannenkoeken, patat en drankjes met panoramisch uitzicht op het meer. De camping heeft alles voor kinderen: speeltuin met zip-lijnen, schommels, klimmuren en een peuterbad met glijbanen voor de kleintjes, de "Pirates Basin". In de zomer en elk weekend van mei tot september kunnen kinderen profiteren van gratis activiteiten onder toezicht van professionals: sporttoernooien en minidisco! Kortom een zeer levendige en aangename camping voor het hele

Zie de camping
La Garenne Nord-Pas De Calais - Les Moëres visuel 1/1
Les Moëres

-

Nord-Pas De Calais
La Garenne Nord-Pas De Calais - Les Moëres visuel 1/1

Toegang meer Wifi Wellnessruimte Restaurant Jacuzzi Animaties

Zie de camping
Polder et Vacances Nord-Pas De Calais - Les Moëres visuel 1/6
Polder et Vacances Nord-Pas De Calais - Les Moëres visuel 2/6
Polder et Vacances Nord-Pas De Calais - Les Moëres visuel 3/6
Polder et Vacances Nord-Pas De Calais - Les Moëres visuel 4/6
Polder et Vacances Nord-Pas De Calais - Les Moëres visuel 5/6
Polder et Vacances Nord-Pas De Calais - Les Moëres visuel 6/6
Les Moëres

-

Nord-Pas De Calais
Polder et Vacances Nord-Pas De Calais - Les Moëres visuel 1/6
Polder et Vacances Nord-Pas De Calais - Les Moëres visuel 2/6
Polder et Vacances Nord-Pas De Calais - Les Moëres visuel 3/6
Polder et Vacances Nord-Pas De Calais - Les Moëres visuel 4/6
Polder et Vacances Nord-Pas De Calais - Les Moëres visuel 5/6
Polder et Vacances Nord-Pas De Calais - Les Moëres visuel 6/6

Zwembad Kinderclub Waterglijbaan Wifi Restaurant Animaties

De camping Polder et Vacances is gelegen in de regio Nord-Pas-de-Calais, aan de Frans-Belgische grens en geniet een bevoorrechte locatie dicht bij de zee.Het warme welkom en de groene omgeving zorgen ervoor dat u een uitstekend verblijf kunt doorbrengen. . Vakantiegangers zullen zich niet vervelen op Camping Polder en Vacances, die hen verschillende activiteiten aanbiedt om hen het best mogelijke verblijf te bezorgen. Kinderen zullen genieten van plezier op de speelplaats die tot hun beschikking staat, terwijl oudere kinderen genieten van bowlen op het petanqueveld dat aanwezig is op het terrein van de camping. Vakantiegangers kunnen ook genieten van een speelkamer om aangename momenten door te brengen. Er worden activiteiten georganiseerd tot grote vreugde van de kinderen, evenals feesten waarmee iedereen elkaar kan ontmoeten en momenten van plezier en gezelligheid kan delen. In de omgeving van de camping kunnen zwemvakantiegangers zich aansluiten bij de stranden van Vlaanderen, Duinen, Malo les Bains en De Panne. Op deze stranden kunt u niet alleen zwemmen en rusten, maar ook vissen, verschillende watersporten en zelfs wandelen beoefenen. Wandelaars kunnen ook vele bezienswaardigheden te voet, op de fiets of te paard ontdekken. De vakantiegangers die liever culturele en toeristische plaatsen ontdekken, kunnen naar de stad Bergues gaan en de wallen en het Belfort bezoeken. In Hondschoote is het mogelijk om kerken, molens en rondleidingen te ontdekken. Toeristen krijgen ook de gelegenheid om Veurne en zijn plaats of Brugges te bezoeken. Aan de vakantiegangers zal worden voorgesteld om voor een comfortabel verblijf een functionele stacaravan met 4 of 6 plaatsen te huren. In deze accommodaties zullen vakantiegangers zich thuis voelen dankzij de uitgeruste keuken, de woonkamer, de slaapkamers, het toilet en de badkamer.

Zie de camping
Le Cap Vert Nord-Pas De Calais - Les Moëres visuel 1/5
Le Cap Vert Nord-Pas De Calais - Les Moëres visuel 2/5
Le Cap Vert Nord-Pas De Calais - Les Moëres visuel 3/5
Le Cap Vert Nord-Pas De Calais - Les Moëres visuel 4/5
Le Cap Vert Nord-Pas De Calais - Les Moëres visuel 5/5
Les Moëres

-

Nord-Pas De Calais
Le Cap Vert Nord-Pas De Calais - Les Moëres visuel 1/5
Le Cap Vert Nord-Pas De Calais - Les Moëres visuel 2/5
Le Cap Vert Nord-Pas De Calais - Les Moëres visuel 3/5
Le Cap Vert Nord-Pas De Calais - Les Moëres visuel 4/5
Le Cap Vert Nord-Pas De Calais - Les Moëres visuel 5/5

VACAF Wifi

De camping Cap Verde zal de ideale vakantiebestemming zijn voor diegenen die een vakantie willen doorbrengen in het hart van de natuur en aan zee.De camping ligt vol met Vlaanderen Maritiem en nodigt uit om een goedkoop verblijf door te brengen dankzij de goede Vacaf. Voor een geslaagde vakantie krijgt elk gezinslid de mogelijkheid om verschillende activiteiten op de camping uit te oefenen. Kinderen zullen bijvoorbeeld het plezier hebben om een speelruimte tot hun beschikking te hebben waarop zich een structuur met drie glijbanen bevindt. De jongste kan dankzij deze speeltuin rennen, werken en vrienden maken. Ondertussen concurreren bowlers op het petanqueveld en voetbalfans scoren doelpunten. In de omgeving van camping Kaapverdië kunnen vakantiegangers genieten van het strand en zwemmen, wandelen aan zee, vissen of verschillende watersporten beoefenen. De liefhebbers van de wandeling zullen het plezier hebben om de moerassen van de Moeres te kunnen verkennen dankzij de gemarkeerde paden die ze doorkruisen. Het zal ook mogelijk zijn om paden te nemen die de duinen oversteken en het dorp Moëres ligt op slechts 1 km van de camping. Omdat de camping slechts 150 meter van de Belgische grens ligt, kunnen vakantiegangers gemakkelijk excursies in België organiseren. Tijdens hun wandelingen kunnen vakantiegangers de sloten en kanalen ontdekken die zorgen voor de evacuatie van water, omdat het land lager is dan de zeespiegel. Zodra de nacht valt, kunnen alle vakantiegangers zich vermaken op evenementen georganiseerd door de camping Kaapverdië en genieten van dansavonden, magische shows of gigantische barbecues. Deze levendige avonden zullen een ideale manier zijn voor vakantiegangers om samen te komen, elkaar te leren kennen en momenten van gezelligheid samen te delen. De camping Kaapverdië biedt staanplaatsen van 150 m2. Het sanitairgebouw is nieuw en heeft warme douches en toiletten die toegankelijk zijn voor mensen met beperkte mobiliteit. Stacaravans zijn ook te huur, geschikt voor 4 of 6 personen, afhankelijk van het model.

Zie de camping
clique

Campingplatz-Neuigkeiten

Le Mag Camping - Geniet van een weekend op minder dan 2 uur van Lille!

Geniet van een weekend op minder dan 2 uur van Lille!

U vindt hier 2 campings in Bredene en om uw vakantie door te brengen. Onze campinggidsen in Bredene geeft u de mogelijkheid om de lijst van campings, prijzen, toeristische trekpleisters en essentiële toeristische plaatsen te ontdekken. Als u uw zoekopdracht uitbreidt en Vlaanderen, ontdekt de campings in de omgeving van Bredene, op - 25km.

De prijs van een stacaravan in Bredene ligt tussen NaN€ en NaN€ per week. Als het strand u aantrekt en Vlaanderen, kunt u een huuraccommodatie boeken in een van de 2 campings in Bredene aan de kust. De camping comparator stelt u in staat om de beste prijs te vinden voor uw outdoor vakantie in Bredene.

Hier is de identiteitskaart van de 2 campings in Bredene op basis van bereik en uitrusting te vereenvoudigen.

- 2 campings in de buurt van de zee,









.

De prijs van de campings op Bredene, van NaN€.

Aan de prijszijde kost een week kamperen op Bredene in een stacaravan voor 4 personen u gemiddeld NaN€ in het hoogseizoen en NaN€ in het laagseizoen..

In mei : NaN€, In juni : NaN€, Vanaf 1-15 juli : NaN€,Vanaf 16-31 juli : NaN€, Vanaf 1-15 augustus : NaN€, Van 16-30 augustus : NaN€, In september : NaN€.

Onze camping comparator stelt u in staat om de prijzen van de kampeerreizen naar Bredene te vergelijken voor een of twee weken. U kunt echter een korte kampeertocht boeken op Bredene of een weekend in het laagseizoen. De gemiddelde prijs van een week op een camping met zwembad op Bredene is NaN€ tijdens de zomer.

Kies een camping in Bredene : praktisch advies

Om u te helpen bij de keuze van uw camping in of rond Bredene, raden wij u aan de vakantieaanwijzingen te raadplegen en de geografische ligging van de campings op de kaart te bekijken en Vlaanderen.

Wij stellen hier de lijst voor van de campings die beschikbaar zijn op Bredene gerangschikt naar populariteit. Houd er bij het boeken van uw verblijf rekening mee dat u elke camping kunt vragen om Bredene de locatie van uw stacaravan te kiezen.

Om uw verblijf te vergemakkelijken, is de camping met de meest populaire Bredene:

Camping 17 Duinzicht
null avis

Goede aanbiedingen en promoties op campings in Bredene

Een goed plan of promotie vinden op een camping op Bredene wordt gemakkelijk! Wij actualiseren dagelijks alle prijzen van de verhuur van stacaravans en Vlaanderen, gemeubileerde tenten en ongebruikelijke accommodaties. De beste campingpromotie vindt u elke dag bij Bredene. Wij raden u aan om gebruik te maken van de last minute aanbiedingen en Vlaanderen die zullen beginnen vanaf de opening van de campings eind mei. Aan de goede kant, kijk naar de evolutie van de prijzen van de grote capaciteit stacaravans, want het is vaak op dit soort verhuur dat u een interessante korting vindt voor uw vakantie bij Bredene.

Wij wensen u dan ook de camping van uw dromen te vinden op Bredene voor uw gezinsvakantie en Vlaanderen!

Neue Ausflugsideen rund um Bredene