Een merk easyvoyage

Camping Groenpark

Camping Groenpark Vlaanderen - zeles visuel 1/3
Camping Groenpark Vlaanderen - zeles visuel 2/3
Camping Groenpark Vlaanderen - zeles visuel 3/3

Hoogtepunten

Toegang meer Wifi

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Groenpark op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 31/03

  • Sluitingsdatum: 01/10

  • Locations-number-locatif 26

  • Surface-camping : 5 ha


Know-All-About-Camping

Camping Groenpark ligt in de Belgische regio Vlaanderen en nodigt uit om in een groene omgeving te verblijven.

Kamperen op het platteland in België

Camping Groenpark ligt tussen de provincies Oost-Vlaanderen en Antwerpen, vakantiegangers kunnen genieten van een uitzonderlijke omgeving die zeer aangenaam zal zijn om te ontdekken. Dit gebied dat bekend staat om zijn charmante dorpjes zal natuurliefhebbers verrassen die prachtige fietstochten of boottochten kunnen maken. Niet ver van de camping kunnen vakantiegangers naar het Donkmeermeer wandelen. Deze plek zal de wandelaars verrukken die een meer van 86 hectare kunnen bewonderen. De natuurlijke omgeving rond het Donkmeermeer is bijzonder rijk en zal natuurliefhebbers veel geluk brengen. In de buurt van het meer zullen vakantiegangers genieten van de aanwezigheid van vele restaurants die bekend staan om hun palingspecialiteiten.

Vakantiegangers kunnen prachtige dagen doorbrengen met familie in Nieuwdonk. Dit grote recreatiegebied van 175 hectare en 26 hectare water biedt een breed scala aan activiteiten voor elk wat wils. Liefhebbers van watersport zullen verrukt zijn, evenals liefhebbers van ontspanning die kunnen ontspannen op het uitgestrekte gras en op het strand. Mooie speeltuinen zijn beschikbaar voor kinderen tot grote vreugde van de laatste.

In de omgeving van Waastmuster kunnen liefhebbers van prachtige wandelingen genieten van de uitgestrekte bossen, heide en zandige kusten. Niet ver van het centrum van Waastmunster is het mogelijk om de abdij van Rozenberg te bezoeken. Dit verblijf is ook een gelegenheid om Dendermonde te ontdekken waar de rivieren Dender en Escalda samenkomen.

Hutverhuur in België

Tijdens hun verblijf op Camping Groenpark kunnen vakantiegangers een houten hut huren. Deze huurcabines zijn geschikt voor 4 personen en hebben een tafel, stoelen, bedden, een keuken, een verwarmingssysteem en tuinmeubilair.

Populairste steden