Een merk easyvoyage

Camping am Hünstein

am Hünstein Thuringen - Nohra visuel 1/3
am Hünstein Thuringen - Nohra visuel 2/3
am Hünstein Thuringen - Nohra visuel 3/3

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping am Hünstein op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 5


Know-All-About-Camping

Campingplatz am Hünstein is gelegen in de provincie Thüringen in Duitsland. Deze familiecamping biedt een aangename leefomgeving, omgeven door de natuur en aan de rand van een vijver. Vakantiegangers kunnen genieten van een ontspannende rust.

Kamperen in Duitsland met groot buitenzwembad

Voor vakantiegangers die willen genieten van het plezier van zwemmen tijdens hun kampeervakantie in Duitsland, is Campingplatz am Hünstein de ideale keuze. Met een groot buitenzwembad, laat deze familiecamping jong en oud de hele dag door om plezier te hebben en te ontspannen. De prachtige omgeving van dit zwembad is ideaal om te zwemmen. Vanaf het moment dat je wakker wordt, gaat er niets boven zwemmen in dit verfrissende zwembad om je dag met tonus te beginnen. Tijdens het zomerseizoen zullen vakantiegangers graag genieten van de waterkant om het milde Duitse klimaat te waarderen dat wordt geassocieerd met de ontspannen omgeving rondom Campingplatz am Hünstein.

Natuur actieve vakanties in Duitsland

De Campingplatz am Hünstein ligt in het hart van een natuurgebied aan de rand van het Thüringer bekken en biedt vakantiegangers die een drukke dag willen doorbrengen. Natuurliefhebbers zullen zeker prachtige wandelingen maken in de omgeving om te genieten van een aangename omgeving. De fietstochten zullen ook de regio ontdekken met haar in de wind. Het zwembad wordt het ontmoetingspunt voor vakantiegangers die willen zwemmen en vissen.

Familiecamping in Duitsland met speeltuin

Voor kinderen om een aangenaam verblijf op het Duitse platteland te hebben, biedt Campingplatz am Hünstein ook een speeltuin. Terwijl ze de lucht van het platteland inademen, kunnen kinderen zich vermaken met schommels en andere leuke uitrusting.

Campings in de buurt

Populairste steden