Een merk easyvoyage

De mooiste campings van Duitsland 131 Campingplätze zum Vergleichen

De mooiste campings van Duitsland - 110 campings à comparer

Elbtalaue Nedersaksen - bleckede visuel 1/5
Elbtalaue Nedersaksen - bleckede visuel 2/5
Elbtalaue Nedersaksen - bleckede visuel 3/5
Elbtalaue Nedersaksen - bleckede visuel 4/5
Elbtalaue Nedersaksen - bleckede visuel 5/5
bleckede

-

Nedersaksen
Elbtalaue Nedersaksen - bleckede visuel 1/5
Elbtalaue Nedersaksen - bleckede visuel 2/5
Elbtalaue Nedersaksen - bleckede visuel 3/5
Elbtalaue Nedersaksen - bleckede visuel 4/5
Elbtalaue Nedersaksen - bleckede visuel 5/5

Toegang rivier Zwembad Waterglijbaan Wifi Insolite

Wilt u een natuurvakantie doorbrengen in Duitsland in de regio Nedersaksen? Camping Elbtalaue biedt een ontspannen omgeving ver van elke vorm van stress. Verschillende accommodaties zijn te huur en kwaliteitsdiensten zullen het hele gezin verrukken. Familiecamping met waterpark in Duitsland Vakantiegangers die een zomervakantie willen doorbrengen in de regio Nedersaksen in Duitsland, zullen de aanwezigheid van een groot watergebied op camping Elbtalaue waarderen. Ouders en kinderen zullen genieten van een groot verwarmd buitenzwembad waarvan het royale gebied u toelaat om te zwemmen, plezier te maken of te ontspannen. Kinderen zullen zelfs het plezier hebben om een waterglijbaan te vinden, garantie voor kleurrijke dagen. Dankzij de ideale watertemperatuur kunnen de zwemmers, zelfs de meest koele, op elk moment van de dag profiteren. Ouders van jonge kinderen kunnen er zeker van zijn dat er ook een peuterbad voor hen beschikbaar is. Een klein ondiep bad laat hen de geneugten van water ontdekken en spatten met maximale veiligheid. Voor het welzijn van peuters is een weefselbescherming over het peuterbad gespannen om een nuttige schaduw te bieden. Wellness verblijf in Duitsland Door te verblijven op Camping Elbtalaue kunnen vakantiegangers genieten van momenten van puur welzijn. Een sauna is aanwezig en u kunt ontspannen na een drukke dag. Dankzij de sauna worden de spieren gekalmeerd, de gifstoffen verwijderd en de stress volledig vergeten. Ongewoon verblijf in Duitsland Tijdens hun vakantie op Camping Elbtalaue kunnen gasten van deze laatste kiezen voor een ongewoon verblijf. Het zal mogelijk zijn om een tipi te huren op het platteland. Deze tipi's zijn ingericht op de manier van een echt Indiaans kamp en bieden een leefruimte van 28 m2 die geschikt is voor het hele gezin. Zelfs in de volle zon is de temperatuur in de tipi erg aangenaam. Er is een stroomvoorziening aanwezig, evenals een koelkast en diverse keukenbenodigdheden.

Zie de camping
Höpken's Hof & Campingplatz Nedersaksen - jade visuel 1/3
Höpken's Hof & Campingplatz Nedersaksen - jade visuel 2/3
Höpken's Hof & Campingplatz Nedersaksen - jade visuel 3/3
jade

-

Nedersaksen
Höpken's Hof & Campingplatz Nedersaksen - jade visuel 1/3
Höpken's Hof & Campingplatz Nedersaksen - jade visuel 2/3
Höpken's Hof & Campingplatz Nedersaksen - jade visuel 3/3

Zee < 1 km Wifi Insolite

De Hof & Campingplatz van Camping Höpken is een landelijke accommodatie in het hart van een groene natuur. De regio Nedersaksen in Duitsland is vol met plaatsen om te bezoeken en het Hof & Campingplatz van Camping Höpken is een goed uitgangspunt. Familie landelijke camping in Duitsland Wilt u met uw gezin van het Duitse platteland genieten? Met Hof & Campingplatz van Camping Höpken kunnen gezinnen met kinderen een aangenaam verblijf doorbrengen. De jongsten hebben de zekerheid geen tijd te hebben om zich te vervelen met de speeltuin die voor hen beschikbaar is. Gelegen in een hoek in de schaduw van bomen, zullen kinderen genieten van samenkomen om geweldige momenten van plezier te delen. Dankzij de verschillende speelapparatuur die voor hen beschikbaar is, kunnen ze verhalen verzinnen en met elkaar vriendschap sluiten om veel herinneringen te maken. De landelijke omgeving is ook perfect voor kinderen om de rijkdom van de natuur te ontdekken. Tentenverhuur in Duitsland Voor degenen die willen genieten van het plezier van kamperen zonder hun uitrusting te hoeven vervoeren, biedt de Hof & Campingplatz van Camping Höpken de mogelijkheid om mooi uitgeruste tenten te huren. Deze huurtenten zijn geschikt voor maximaal 5 personen en hebben bedden en matrassen. In een groene en ontspannen omgeving kunnen vakantiegangers alle geneugten van een natuurvakantie in Duitsland ontdekken. Ongewone vakanties in Duitsland Wilt u een comfortabel en ongewoon verblijf in Duitsland doorbrengen? De Hof & Campingplatz van Camping Höpken biedt een geweldige huurcaravan aan. De oorspronkelijke vorm en het comfort zullen vakantiegangers verrassen die 5 bedden vinden, inclusief stapelbedden en een keuken met kookplaat, broodrooster, koffiezetapparaat, waterkoker en koelkast. Deze originele accommodatie is ook geschikt voor een winterverblijf dankzij zijn goede isolatie- en verwarmingssysteem.

Zie de camping

region-les-plus-rechercher

clique
Nürnberg Beieren - Neurenberg visuel 1/4
Nürnberg Beieren - Neurenberg visuel 2/4
Nürnberg Beieren - Neurenberg visuel 3/4
Nürnberg Beieren - Neurenberg visuel 4/4
Neurenberg

-

Beieren
Nürnberg Beieren - Neurenberg visuel 1/4
Nürnberg Beieren - Neurenberg visuel 2/4
Nürnberg Beieren - Neurenberg visuel 3/4
Nürnberg Beieren - Neurenberg visuel 4/4

Zwembad Wifi Restaurant

Camping Nürnberg ligt in de Duitse regio Beieren, dicht bij het centrum van de historische stad Neurenberg. Kampeervakanties in Neurenberg Camping Nürnberg ligt in Neurenberg, vakantiegangers krijgen de gelegenheid om te ontdekken dat deze grote moderne stad zijn middeleeuwse erfgoed heeft behouden. Erfgoedliefhebbers kunnen door de 950-jarige geschiedenis van deze stad reizen met zijn meesterlijke architectuur. Neurenberg is veel meer dan alleen een stad. Het is een prachtige mix van middeleeuws decor en de voorzieningen van een grote moderne stad. Wandelaars kunnen genieten van grote voetgangersgebieden waar veel pubs en brouwerijen zijn. De historische oude stad met zijn keizerlijk kasteel zal de bezoekers fascineren die ook de huizen zullen waarderen die doordrenkt zijn van geschiedenis, de grote religieuze gebouwen evenals de verschillende ambachtelijke workshops. Tijdens hun ontdekking van Neurenberg kunnen vakantiegangers niet minder dan 30 kunstmusea bezoeken, deelnemen aan educatieve rondleidingen of de metro van Neurenberg binnengaan. In de winter is niets romantischer dan het wandelen van de kerstmarkt van Neurenberg met zijn peperkoek en glühweingeuren. Huur een stacaravan in de natuur in Beieren Wil je natuur en comfort? Camping Nürnberg biedt vakantiegangers prachtige stacaravans te huur in het hart van een groen bos. Deze stacaravans van 24 m2 hebben een woonkamer met een bank en televisie, twee ruime slaapkamers, een badkamer, toilet, een volledig uitgeruste keuken en een overdekt terras met tuinmeubelen. Zodat het verblijf in de zomer zo aangenaam mogelijk is, heeft elke stacaravan een airconditioningsysteem. Familie natuurkamperen in Neurenberg Camping Nürnberg heeft een speeltuin voor kinderen, zodat elk gezinslid kan genieten van een aangenaam verblijf. De laatste zal kunnen profiteren van speelse apparatuur gerangschikt in een groen en schaduwrijk kader.

Zie de camping
Kinzigtal Baden-Württemberg - steinach visuel 1/4
Kinzigtal Baden-Württemberg - steinach visuel 2/4
Kinzigtal Baden-Württemberg - steinach visuel 3/4
Kinzigtal Baden-Württemberg - steinach visuel 4/4
steinach

-

Baden-Württemberg
Kinzigtal Baden-Württemberg - steinach visuel 1/4
Kinzigtal Baden-Württemberg - steinach visuel 2/4
Kinzigtal Baden-Württemberg - steinach visuel 3/4
Kinzigtal Baden-Württemberg - steinach visuel 4/4

Toegang rivier Zwembad Kinderclub Waterglijbaan Wifi Restaurant

Camping Kinzigtal ligt in het zuidwesten van Duitsland en nodigt u uit om te genieten van een bergachtige groene omgeving, niet ver van de grens met de Elzas. Zomer of winter, vakantiegangers zullen een betoverend karakter ontdekken. Kampeervakanties in Duitsland met zwemplezier Niets beters om van uw vakantie in Duitsland te genieten dan om dagelijks te genieten van het plezier van water! Gasten van Camping Kinzigtal kunnen gratis gebruikmaken van het prachtige verwarmde buitenzwembad naast de deur. Het grote gemeentelijke zwembad Steinach zal inderdaad direct toegankelijk zijn en vakantiegangers zullen de 850 m2 verwarmd water zeker niet waarderen. Volwassenen en kinderen zullen worden overwonnen door deze enorme ruimte gewijd aan de geneugten van water. Terwijl zwemliefhebbers zullen zwemmen, zullen de kinderen genieten van de waterglijbaan. Peuters zullen genieten van spetteren in het kinderbad dat aan hen is gewijd en liefhebbers van nietsdoen kunnen genieten van de zon terwijl ze genieten van het groene panorama rondom het zwembad. Bergkamperen in Duitsland met rustiek restaurant Tijdens hun verblijf op Camping Kinzigtal zullen vakantiegangers de aanwezigheid van een charmant restaurant waarderen, waarvan de rustieke inrichting en het houten interieur perfect samengaan met de bergachtige omgeving rondom de camping. Gasten zullen genieten van een comfortabel verblijf in een gezellige sfeer, terwijl het personeel meer dan 60 soorten pizza's, verschillende noodlegerechten, vleesgerechten en verse salades biedt. De fijnproevers zullen de maaltijd zeker afmaken op een heerlijk dessert. Het restaurant van Camping Kinzigtal heeft ook een terras waar het aangenaam is om een kopje koffie te drinken met vrienden terwijl u de groene omgeving bewondert. Actieve vakanties in Duitsland De activiteiten zullen vakantiegangers die hebben gekozen om op Camping Kinzigtal te verblijven zeker bevallen. Het zal inderdaad een ideaal startpunt zijn voor vele bezienswaardigheden, zoals de historische stad Gengenbach, het Zwarte Woud, de stad Freiburg, het pretpark Europapark Rust enz ...

Zie de camping
Ferienpark Orsingen Baden-Württemberg - ofsing visuel 1/5
Ferienpark Orsingen Baden-Württemberg - ofsing visuel 2/5
Ferienpark Orsingen Baden-Württemberg - ofsing visuel 3/5
Ferienpark Orsingen Baden-Württemberg - ofsing visuel 4/5
Ferienpark Orsingen Baden-Württemberg - ofsing visuel 5/5
ofsing

-

Baden-Württemberg
Ferienpark Orsingen Baden-Württemberg - ofsing visuel 1/5
Ferienpark Orsingen Baden-Württemberg - ofsing visuel 2/5
Ferienpark Orsingen Baden-Württemberg - ofsing visuel 3/5
Ferienpark Orsingen Baden-Württemberg - ofsing visuel 4/5
Ferienpark Orsingen Baden-Württemberg - ofsing visuel 5/5

Zwembad Kinderclub Waterglijbaan Wifi Restaurant

Camping Ferienpark Orsingen ligt in een groene omgeving. Deze familiecamping in het zuidwesten van Duitsland biedt gezinsvriendelijke voorzieningen en nodigt uit voor een comfortabel verblijf. Familiecamping in het zuidwesten van Duitsland met verwarmd zwembad Een mooi zwembad staat ter beschikking van vakantiegangers die ervoor gekozen hebben om op Camping Ferienpark Orsingen te verblijven. Dit prachtige buitenzwembad biedt een ideale temperatuur van 25 ° C zodat u kunt genieten van heerlijke badmomenten. Dankzij de aanwezigheid van dit verwarmde zwembad kan het hele gezin hele dagen doorbrengen om plezier te hebben en te ontspannen. Kinderen zullen zeker genieten van de waterglijbaan, terwijl de peuters de mogelijkheid hebben om te spelen in het kinderbad. Zodat iedereen met maximale rust kan zwemmen, is er een badmeester aanwezig. Fans van nietsdoen zullen niet teleurgesteld zijn met de reis, omdat ze tussen twee zwemmen in kunnen zonnebaden op het grote grasveld dat grenst aan het zwembad en waar veel bomen een rustende schaduw brengen. Wie op Camping Ferienpark Orsingen verblijft, krijgt de mogelijkheid om deel te nemen aan duikcursussen aangeboden door een externe medewerker in het zwembad van de camping. Kamperen met restaurant in Duitsland De fijnproevers zullen blij zijn om te verblijven op Camping Ferienpark Orsingen. De laatste heeft inderdaad een eigen restaurant dat heerlijke gerechten biedt, vers gekookt. De menu's zijn aangepast aan de seizoenen en gasten kunnen genieten van asperges in de lente en cantharellen in de herfst. Schapen- en lamsgerechten staan op het menu en het vlees komt rechtstreeks van de boerderij van de camping. Heerlijke zelfgemaakte taarten kunnen worden genoten bij koffie of thee op het grote zonneterras.

Zie de camping

Die meistgesuchten Städte en Duitsland

Kleinenzhof Baden-Württemberg - Slecht wildbad visuel 1/2
Kleinenzhof Baden-Württemberg - Slecht wildbad visuel 2/2
Slecht wildbad

-

Baden-Württemberg
Kleinenzhof Baden-Württemberg - Slecht wildbad visuel 1/2
Kleinenzhof Baden-Württemberg - Slecht wildbad visuel 2/2

Toegang rivier Zwembad Wifi Restaurant

Camping Kleinenzhof ligt in een weelderige groene omgeving aan de rand van het Zwarte Woud. Het wordt beheerd door een familie en biedt een uitstekende omgeving en diensten van hoge kwaliteit. Stacaravans zijn te huur voor vakantiegangers die op zoek zijn naar comfort. Kamperen met overdekt zwembad in Duitsland Tijdens hun verblijf op Camping Kleinenzhof kunnen vakantiegangers genieten van het plezier van zwemmen, ongeacht het weer. Inderdaad, deze familiecamping in Duitsland biedt zijn klanten een prachtig verwarmd binnenzwembad. Luxe en aangenaam, dit binnenzwembad laat het hele gezin ontspannen en genieten van heerlijke badmomenten in een ideaal verwarmde omgeving. Op zonnige dagen kan het milde Duitse klimaat worden genoten door vakantiegangers die ook toegang hebben tot een buitenzwembad op Camping Kleinenzhof. Ook verwarmd, nodigt dit buitenzwembad u uit om op elk moment van de dag een duik te nemen. Voor het plezier van jonge kinderen is een peuterbad aanwezig en kunnen ze veilig de geneugten van water ontdekken. Gedurende deze tijd zullen zonnebaden en ontspanning plaatsvinden op de rendez-vous op de ligstoelen rondom het zwembad. Familiecamping in Duitsland met binnenspeeltuin Het geheim van een succesvolle gezinscamping is dat niemand zich hoeft te vervelen. De kinderen zullen blij zijn om te verblijven op Camping Kleinenzhof, dat een groot overdekt gebied van 730 m2 biedt, speciaal voor de game. Peuters kunnen zich vermaken met de verschillende speeltoestellen, terwijl grotere kinderen en kinderen tieners zullen de aanwezigheid van een voetbaltafel, een pingponghoek en een pooltafel waarderen. Sportfans zullen zich zeker op het multifunctionele veld bevinden waar ze voetbal, basketbal, volleybal, badminton en tennis kunnen spelen. En voor degenen die een rustig moment willen doorbrengen, is een leeszaal beschikbaar.

Zie de camping
Walkenried Nedersaksen - walkenried visuel 1/3
Walkenried Nedersaksen - walkenried visuel 2/3
Walkenried Nedersaksen - walkenried visuel 3/3
walkenried

-

Nedersaksen
Walkenried Nedersaksen - walkenried visuel 1/3
Walkenried Nedersaksen - walkenried visuel 2/3
Walkenried Nedersaksen - walkenried visuel 3/3

Zwembad Restaurant

Camping Walkenried ligt in de weelderige natuur in de regio Nedersaksen in het noordwesten van Duitsland. Het hele jaar geopend, nodigt het uit om te genieten van de nabijheid van de skipistes. Duitse camping in Nedersaksen met binnenzwembad De camping Walkenried is het hele jaar geopend en nodigt vakantiegangers uit om te genieten van het plezier van zwemmen in zomer en winter. De 4-sterrencamping in Duitsland heeft een prachtig verwarmd binnenzwembad. Ongeacht het weer buiten, met dit zwembad kan het hele gezin genieten van heerlijke badmomenten in een ideaal verwarmde omgeving. Het is net zo aangenaam om de dag met een paar rondjes te beginnen als om na een drukke dag te ontspannen in het verwarmde water. Het Walkenried Camping Team biedt vakantiegangers regelmatig de mogelijkheid om deel te nemen aan wateraerobicsessies in het zwembad. Verschillende oefeningen zullen de rug versterken, gewrichten en pezen verlichten of het cardiovasculaire systeem verbeteren. Deze door een specialist geleide oefeningen zijn ook perfect voor het bevorderen van gewichtsverlies. Tijdens schoolvakanties kunnen kinderen genieten van recreatieve tijd georganiseerd in het zwembad met leuke spelletjes, rubberen ballen en verschillende leuke apparatuur. Ontspannende vakantie in Duitsland Vakantiegangers die op Camping Walkenried verblijven, kunnen echte momenten van ontspanning ervaren. Inderdaad, naast het verwarmde zwembad, heeft de camping een sauna. Dit laatste is ideaal om de spieren te ontspannen en stress en gifstoffen te verwijderen. Familiecamping in Nedersaksen Het hele gezin zal genieten van een verblijf op Camping Walkenried. Het biedt kinderen de mogelijkheid om te genieten van amusementsprogramma's die voor hen zijn gereserveerd met ambachten, kampvuren, hutten bouwen en andere leuke activiteiten. Verschillende sportvelden zijn beschikbaar en het is ook mogelijk om fietsen te huren.

Zie de camping
und Ferienpark Havelberge Mecklenburg-Vorpommern - Gebruikersin visuel 1/3
und Ferienpark Havelberge Mecklenburg-Vorpommern - Gebruikersin visuel 2/3
und Ferienpark Havelberge Mecklenburg-Vorpommern - Gebruikersin visuel 3/3
Gebruikersin

-

Mecklenburg-Vorpommern
und Ferienpark Havelberge Mecklenburg-Vorpommern - Gebruikersin visuel 1/3
und Ferienpark Havelberge Mecklenburg-Vorpommern - Gebruikersin visuel 2/3
und Ferienpark Havelberge Mecklenburg-Vorpommern - Gebruikersin visuel 3/3

Toegang meer Kinderclub Wifi Restaurant

Camping-und Ferienpark Havelberge ligt aan de rand van een aangenaam meer in de prachtige Duitse regio Mecklenburg-Vorpommern. Wateractiviteiten zullen op de afspraak zijn en diensten van hoge kwaliteit worden aangeboden. Familie camping aan het water in Duitsland Wilt u een succesvolle gezinskampeervakantie aan de rand van een meer in Duitsland doorbrengen? De Camping-und Ferienpark Havelberge nodigt ouders en kinderen uit voor een onvergetelijk verblijf. De laatste biedt de jongste om kleurrijke dagen te leven dankzij een professioneel en dynamisch animatieteam. Net als Amerikaanse Indianen, zullen kinderen genieten van rond een kampvuur zitten en brood bakken, terwijl 's avonds levendige wandelingen worden georganiseerd. Er worden ook workshops aangeboden, evenals wateractiviteiten rond het thema piraten. Om het hele gezin een zo goed mogelijk verblijf te bezorgen, biedt Camping-und Ferienpark Havelberge vriendelijke activiteiten die jong en oud zullen bekoren. Op het podium voor het restaurant worden leuke activiteiten georganiseerd waarbij vakantiegangers kunnen dansen en lachen. Schetsen, shows en andere uitvoeringen worden op het podium gepresenteerd. Populaire spellen worden ook aangeboden, evenals concerten met Ierse folk, akoestische gitaar, rock-blues, country enz ... Eén ding is zeker, vakantiegangers zullen zich niet vervelen op Camping-und Ferienpark Havelberge! Huur een huis aan het meer in Duitsland Vakantiegangers die van maximaal comfort willen genieten, vinden hun geluk op Camping-und Ferienpark Havelberge. Het biedt elegante Scandinavische houten huizen, volledig uitgerust en geschikt voor 4 tot 6 personen. Actieve vakanties in Duitsland Vanaf Camping-und Ferienpark Havelberge kunnen vakantiegangers genieten van een uitzonderlijke bosomgeving. Ter plaatse is een accrobranche-cursus aanwezig en deze heeft verschillende cursussen aangepast aan de verschillende leeftijdsgroepen.

Zie de camping

Die meistgesuchten Gebiete en Duitsland

Wingst Nedersaksen - wingst visuel 1/4
Wingst Nedersaksen - wingst visuel 2/4
Wingst Nedersaksen - wingst visuel 3/4
Wingst Nedersaksen - wingst visuel 4/4
wingst

-

Nedersaksen
Wingst Nedersaksen - wingst visuel 1/4
Wingst Nedersaksen - wingst visuel 2/4
Wingst Nedersaksen - wingst visuel 3/4
Wingst Nedersaksen - wingst visuel 4/4

Toegang meer Zwembad Kinderclub Waterglijbaan Wifi Restaurant

Camping Wingst ligt in het noordwesten van Duitsland, in Nedersaksen, en nodigt u uit om te genieten van een rustige en ongerepte natuur. Geniet van de geneugten van zwemmen in Nedersaksen Door op Camping Wingst te verblijven, kunnen vakantiegangers naar believen genieten van het plezier van water. Het ligt inderdaad dicht bij watergebieden die geschikt zijn voor het hele gezin. Een enorm verwarmd buitenzwembad is bijzonder aanwezig en is ideaal voor plezier op warme zomerdagen. Een grote waterglijbaan begeleidt dit zwembad en zal het ontmoetingspunt zijn voor alle kinderen die van uitglijden en sensatie houden. Leuke apparatuur is beschikbaar voor zwemmers die er niet van zullen genieten. Direct naast het buitenzwembad is een binnenzwembad. Ook verwarmd, dit zwembad is perfect om te ontspannen of gewoon om te zwemmen als het weer het niet toelaat om buiten te doen. Zwanenhals waterstralen zijn aanwezig en zorgen voor aangename massages op de baarmoederhals. De nabijheid van Camping Wingst met deze watergebieden stelt vakantiegangers in staat zeer aangename momenten door te brengen tijdens hun kampeervakantie in Nedersaksen. Gastronomisch verblijf in Duitsland Het plezier van smaakpapillen zal aanwezig zijn op de Wingst Camping. Het restaurant van de laatste nodigt u uit om te genieten van een warme en vriendelijke sfeer terwijl u geniet van traditionele Duitse gerechten van kwaliteit, geschikt voor zowel kinderen als volwassenen. Naast de gebruikelijke gerechten biedt het restaurant van Camping Wingst regelmatig vers gevangen vis in de Noordzee en bereid met passie. Natuurvakanties in Duitsland De Wingst Camping is een ideale vakantieplek voor alle natuurliefhebbers. Er zijn prachtige wandelpaden binnen handbereik van Wingster Forest, Balksee Nature Reserve en Graf Bremencher Cadenberge Historical Park.

Zie de camping
Aqua Hema Beieren - blaibach visuel 1/3
Aqua Hema Beieren - blaibach visuel 2/3
Aqua Hema Beieren - blaibach visuel 3/3
blaibach

-

Beieren
Aqua Hema Beieren - blaibach visuel 1/3
Aqua Hema Beieren - blaibach visuel 2/3
Aqua Hema Beieren - blaibach visuel 3/3

Toegang rivier

Camping Aqua Hema ligt in de prachtige Duitse regio Beieren, in een rustige en ontspannen natuurlijke omgeving aan de rivier. Kamperen op de rivieroever in Duitsland Voor degenen die willen genieten van een natuurvakantie in Beieren, is Camping Aqua Hema een bestemming bij uitstek. Deze natuurcamping ligt aan de rand van een prachtige rivier, rustig en verfrissend. Deze gekozen locatie is absoluut ideaal voor kajakliefhebbers en voor vakantiegangers die deze watersport willen ontdekken. Camping Aqua Hema heeft een eigen vloot van maar liefst 130 Canadese kajaks gemaakt door erkende namen in de gemeenschap. Het plezier zal totaal zijn voor de vakantiegangers die besloten hebben om excursies op het witte water te maken. Met deze waterwandelingen kunt u genieten van de natuur en rust. Huur een chalet in Beieren Om ondergedompeld te blijven in de Beierse natuur terwijl u geniet van absoluut comfort, is er niets beters dan een chalet te huren op camping Aqua Hema. Deze houten chalets passen perfect in de natuurlijke omgeving en zijn geschikt voor 4 tot 6 personen. In het chalet kunnen vakantiegangers genieten van de aanwezigheid van een ingerichte kitchenette en een prachtig overdekt terras. Deze huurcabines zijn absoluut perfect voor vakantiegangers die een ontspannende vakantie willen doorbrengen in harmonie met de natuur. Kampeervakanties in Beieren Door te verblijven op Camping Aqua Hema kunnen vakantiegangers genieten van een van de mooiste regio's van Duitsland: Beieren! Gelegen in deze prachtige regio, is Camping Aqua Hema inderdaad een interessant startpunt om alle rijkdommen van Beieren te ontdekken. Liefhebbers van geschiedenis en erfgoed ontdekken de beroemde Beierse kastelen, een van de mooiste kastelencollecties ter wereld. Vakantiegangers op zoek naar de natuur zullen natuurlijke sites van adembenemende schoonheid ontdekken.

Zie de camping
Märchencamping Nedersaksen - stuhr visuel 1/3
Märchencamping Nedersaksen - stuhr visuel 2/3
Märchencamping Nedersaksen - stuhr visuel 3/3
stuhr

-

Nedersaksen
Märchencamping Nedersaksen - stuhr visuel 1/3
Märchencamping Nedersaksen - stuhr visuel 2/3
Märchencamping Nedersaksen - stuhr visuel 3/3

Kinderclub Wifi Restaurant

De Märchencamping ligt in de provincie Nedersaksen in het noordwesten van Duitsland. Deze familiecamping nodigt u uit om te genieten van een rustige en ontspannen omgeving in de buurt van de beroemde stad Bremen. Familiecamping bij Bremen met zwembad Tijdens hun zomervakantie in Duitsland binnen de Märchencamping kunnen gasten van deze laatste genieten van de aanwezigheid van een buitenzwembad. Dit grote buitenzwembad wordt het ontmoetingspunt voor alle zwemliefhebbers, kinderen die plezier willen hebben en vakantiegangers op zoek naar ontspanning. Op warme zomerdagen is een duik in het zwembad de beste manier om af te koelen en een aantal zeer speciale momenten door te brengen. Peuters krijgen ook de kans om te genieten van de geneugten van water, terwijl een kinderbad tot hun beschikking staat. Dit ondiepe zwembad biedt maximale veiligheid voor totaal plezier. Tussen het zwemmen door, is het heel aangenaam om te gaan ontspannen aan de waterkant om het milde klimaat van Nedersaksen te waarderen. Tijdens hun verblijf kunnen vakantiegangers genieten van amusementsprogramma's die worden georganiseerd in het Märchencamping-zwembad. Kampeervakanties in de buurt van Bremen Gasten die verblijven op de Märchencamping kunnen Bremen verkennen met vakantiegangers. Het historische erfgoed van Bremen zal bezoekers verrassen die het stadhuis kunnen bewonderen, dat een van de mooiste in Duitsland is en op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Voor degenen die meer willen weten over deze stad, gaat er niets boven lid worden van het History House van Bremen. Op ongeveer 75 km van de Märchencamping kunnen vakantiegangers ook het stadscentrum van Bremerhaven bereiken, de grootste stad aan de Duitse Noordzeekust. De imposante schepen zijn een bezoek waard en de verschillende maritieme musea.

Zie de camping
Regenbogen Tecklenburg Noordrijn-Westfalen - tecklenburg visuel 1/5
Regenbogen Tecklenburg Noordrijn-Westfalen - tecklenburg visuel 2/5
Regenbogen Tecklenburg Noordrijn-Westfalen - tecklenburg visuel 3/5
Regenbogen Tecklenburg Noordrijn-Westfalen - tecklenburg visuel 4/5
Regenbogen Tecklenburg Noordrijn-Westfalen - tecklenburg visuel 5/5
tecklenburg

-

Noordrijn-Westfalen
Regenbogen Tecklenburg Noordrijn-Westfalen - tecklenburg visuel 1/5
Regenbogen Tecklenburg Noordrijn-Westfalen - tecklenburg visuel 2/5
Regenbogen Tecklenburg Noordrijn-Westfalen - tecklenburg visuel 3/5
Regenbogen Tecklenburg Noordrijn-Westfalen - tecklenburg visuel 4/5
Regenbogen Tecklenburg Noordrijn-Westfalen - tecklenburg visuel 5/5

Zwembad Waterglijbaan Wifi Wellnessruimte Restaurant Jacuzzi

Camping Regenbogen Tecklenburg ligt in de Duitse provincie Noord-Rijnland-Westfalen en nodigt u uit voor een luxe gezinsvakantie. Diensten van hoge kwaliteit worden aangeboden, evenals uitstekende, comfortabele accommodatie. Welzijnsvakanties in West-Duitsland Gasten van Camping Regenbogen Tecklenburg kunnen genieten van een echt wellnessverblijf. Inderdaad, het etablissement nodigt zijn gasten uit om te genieten van de aanwezigheid van een ruimte gewijd aan ontspanning met hoogwaardige apparatuur. Massage, lichaamsverzorging en gezichtsbehandelingen zijn ook beschikbaar. Hoogwaardige familiecamping in Duitsland met watergebieden Camping Regenbogen Tecklenburg is de ideale vakantiebestemming voor diegenen die een luxe familievakantie in West-Duitsland willen doorbrengen. De Regenbogen Tecklenburg is meer dan alleen een camping, een vakantiepark waar kinderen en volwassenen kunnen genieten van onvergetelijke momenten. De geneugten van water zullen vooral op het rendez-vous zijn dankzij de aanwezigheid van twee waterruimtes, een binnen en een buiten. Het overdekte gedeelte heeft een prachtig verwarmd zwembad waar vakantiegangers niet van zullen genieten om te ontspannen, ongeacht het weer. Een deel van de binnenruimte is bedoeld voor de jongste kinderen die kunnen genieten van ondiepe zwembaden, vergezeld van aqualudische apparatuur. Een grote waterglijbaan begint vanuit de binnenruimte tot grote vreugde van kinderen. Op zonnige dagen kunnen gasten een verfrissende duik nemen in het buitenzwembad van Camping Regenbogen Tecklenburg. Een mooi en ruim zwembad is beschikbaar, evenals een glijbaan en ligstoelen. High-end camping in Duitsland met restaurant Gasten van Camping Regenbogen Tecklenburg kunnen genieten van een echte gastronomische vakantie dankzij de aanwezigheid van een restaurant. Het biedt een brede selectie regionale en seizoensgebonden gerechten die de smaakpapillen zullen verrukken in een warme en smaakvol ingerichte omgeving.

Zie de camping
Hennesee Noordrijn-Westfalen - meschede visuel 1/4
Hennesee Noordrijn-Westfalen - meschede visuel 2/4
Hennesee Noordrijn-Westfalen - meschede visuel 3/4
Hennesee Noordrijn-Westfalen - meschede visuel 4/4
meschede

-

Noordrijn-Westfalen
Hennesee Noordrijn-Westfalen - meschede visuel 1/4
Hennesee Noordrijn-Westfalen - meschede visuel 2/4
Hennesee Noordrijn-Westfalen - meschede visuel 3/4
Hennesee Noordrijn-Westfalen - meschede visuel 4/4

Toegang meer Zwembad Wifi Restaurant

Camping Hennesee ligt in het noordwesten van Duitsland. Deze familiecamping midden in de natuur nodigt u uit om het hele jaar door van een aangename omgeving te genieten. In de winter is het mogelijk om de skipistes in het gebied te bereiken. Familiecamping in Duitsland met verwarmd binnenzwembad Camping Hennesee is het hele jaar geopend en biedt zijn gasten de mogelijkheid om in alle weersomstandigheden te zwemmen. De geneugten van zwemmen zullen inderdaad toegankelijk zijn in de zomer en winter dankzij de aanwezigheid van een verwarmd binnenzwembad. In een aangename omgeving kunnen jong en oud zwemmen, plezier maken en ontspannen. Door de lengte van het zwembad kunnen zwemliefhebbers baantjes trekken. In de winter kunnen vakantiegangers tijdens het baden in het warme water het besneeuwde frame bewonderen dat zichtbaar is door de erkers van het watergebied. Om de dag goed te beginnen, gaat er niets boven zwemmen in het verwarmde zwembad. De laatste is ook ideaal om te ontspannen na een dag vol activiteiten in de natuur of op de skipistes. Een bar is aanwezig met het verwarmde zwembad en laat zwemmers genieten van een drankje tussen twee zwemmen. Avontuurlijke vakantie voor kinderen in Duitsland Ontluikende avonturiers zullen in de ban zijn van hun verblijf op Camping Hennesee. Een animatieprogramma op basis van avontuur stelt hen in staat elkaar te ontmoeten, onder toezicht van professionals en om leuke en educatieve activiteiten te maken. De thema's van de Indianen, ridders en piraten zullen worden voorgesteld en kinderen zullen de gelegenheid krijgen om hun eigen kostuums en hun eigen wapens te maken. Kinderen zullen kunnen helpen om vuur te maken, brooddeeg te kneden en spelletjes te spelen in de natuur, zoveel activiteiten dat ze niet noodzakelijkerwijs de gelegenheid hebben om het elke dag te weten. Verblijf in een tipi in Duitsland Camping Hennesee nodigt u uit voor een ongewone vakantie door uitstekende verhuur van tipi's aan te bieden. Met een woonoppervlak van 28 m2 zijn deze tipi's geschikt voor maximaal 2 volwassenen en 4 kinderen die een gedenkwaardige herinnering zullen bewaren.

Zie de camping
Borken am See Noordrijn-Westfalen - borken visuel 1/6
Borken am See Noordrijn-Westfalen - borken visuel 2/6
Borken am See Noordrijn-Westfalen - borken visuel 3/6
Borken am See Noordrijn-Westfalen - borken visuel 4/6
Borken am See Noordrijn-Westfalen - borken visuel 5/6
Borken am See Noordrijn-Westfalen - borken visuel 6/6
borken

-

Noordrijn-Westfalen
Borken am See Noordrijn-Westfalen - borken visuel 1/6
Borken am See Noordrijn-Westfalen - borken visuel 2/6
Borken am See Noordrijn-Westfalen - borken visuel 3/6
Borken am See Noordrijn-Westfalen - borken visuel 4/6
Borken am See Noordrijn-Westfalen - borken visuel 5/6
Borken am See Noordrijn-Westfalen - borken visuel 6/6

Toegang meer Wifi Restaurant

Camping Borken am See ligt aan de rand van een prachtig recreatiemeer in de provincie Noord-Rijnland-Westfalen in het westen van Duitsland. Familiecamping aan de rand van een recreatiemeer in Duitsland Het hele gezin zal blij zijn om op Camping Borken am See te verblijven. Gelegen aan de rand van de Pröbstingsee, zullen zowel kinderen als volwassenen van het meer kunnen genieten. Het recreatiemeer Pröbstingee nodigt u natuurlijk uit om te zwemmen, maar Camping Borken am See biedt zijn vakantiegangers geweldige recreatieve voorzieningen waarmee kinderen de hele dag plezier kunnen hebben. Een aangenaam zandstrand grenst aan het meer en laat liefhebbers van nietsdoen zich ontspannen in een ontspannen sfeer. Familiecamping met zwembad in West-Duitsland Naast de ligging aan het meer nodigt Camping Borken am See zijn gasten uit om te genieten van het buitenzwembad dat het biedt. Verfrissend tot in de perfectie, zodat het hele gezin kan ontspannen en plezier hebben op warme zomerdagen. Een klein peuterbad is ook beschikbaar voor peuters in een overdekte ruimte met leuke apparatuur. Rond het zwembad staan ligstoelen en parasols om te ontspannen terwijl de kinderen zich vermaken. Kamperen met kinderclub in Duitsland Het verblijf belooft rijk te worden op Camping Borken am See! Inderdaad, het biedt kinderen van 3 tot 12 jaar om te genieten van entertainment georganiseerd door een professioneel team. Het zal mogelijk zijn om ambachten, sportspellen, mini-golfcompetities en andere leuke activiteiten te doen. Kinderen zullen ook genieten van de natuur tijdens activiteiten die hen uitnodigen om te ontdekken. Verhuur van stacaravans in Duitsland Comfort is aan de orde van de dag op Camping Borken am See! wie dat wenst, krijgt de mogelijkheid om prachtige accommodaties te huren, zoals volledig uitgeruste stacaravans.

Zie de camping
clique

Duitsland heeft een zeer gevarieerd landschap: van de Waddeneilanden in Oost-Friesland tot de zuidelijke Alpen. Campings in Duitsland zijn ideaal voor het bezoeken van steden, toeristische plaatsen zoals sprookjeskastelen en beroemde meren zoals de Bodensee.


Bij het verlaten van uw camping in Duitsland mag u steden als Leipzig, de grootste stad van Saksen, bekend om zijn kunst en cultuur en beroemde muziekcomponisten als Bach of Richard Wagner, niet missen. Maar het is ook de zeer populaire stad Keulen aan de oever van de Rijn in Noordrijn-Westfalen, de meer dan duizend jaar oude stad Schwerin, de hoofdstad van Mecklenburg, bekend om zijn meer dan duizend jaar oude burcht op een eiland aan de Schweriner See, de stad Lübeck, gesticht in 1143, een van de grootste Oostzeehavens in Duitsland, gelegen in de noordelijkste staat van het land, Sleeswijk-Holstein, de stad Heidelberg met zijn historische schatten zoals de oude middeleeuwse brug, het kasteel Heidelberg, de kerk van de Heilige Geest of het huis van de ridder van Sint Joris, de stad München, bekend om zijn bierfestival, het Oktoberfest, en tenslotte Berlijn, de hoofdstad van Duitsland en bekend om zijn muur.


U vindt ook veel campings op het eiland Rügen, gelegen in de Oostzee, een badplaats met prachtige stranden en het Nationaal Park Jasmund, beroemd om zijn unieke krijtrotsen die 161 meter boven de zee uittorenen. Het is ook de Rijnkloof waar u vanaf uw camping in Duitsland spectaculaire landschappen zult ontdekken, bezaaid met zo'n 40 middeleeuwse kastelen, pittoreske dorpjes en terrasvormige wijngaarden. En als u in Füssen kampeert, dan mag u zeker niet de burcht Neuschwanstein missen.


Voor de liefhebbers van het water zijn er veel campings rond de Bodensee, gelegen op de grens van Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. De campings in Duitsland zijn zeer gevarieerd en geschikt voor zowel volwassenen als kinderen. Of het nu gaat om een camping met een eigen tent in een stacaravan, u kunt gebruik maken van de faciliteiten van de camping. Wij raden u aan om hier de prijzen van de verhuur op de mooiste campings in Duitsland te vergelijken.

Sehr beliebte Reiseziele en Duitsland

region-les-plus-rechercher