Een merk easyvoyage

Camping Bad Dürkheim

Bad Dürkheim Rijnland-Palts - Bad dürkheim visuel 1/4
Bad Dürkheim Rijnland-Palts - Bad dürkheim visuel 2/4
Bad Dürkheim Rijnland-Palts - Bad dürkheim visuel 3/4
Bad Dürkheim Rijnland-Palts - Bad dürkheim visuel 4/4

Hoogtepunten

Toegang meer Wifi Restaurant

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Bad Dürkheim op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Surface-camping : 16 ha


Know-All-About-Camping

Camping Bad Dürkheim ligt in de stad met dezelfde naam in Duitsland. Deze familiecamping aan het meer heeft een eigen boerderij en biedt hoogwaardige diensten aan zijn vakantiegangers.

Ongewone vakanties in het water in Duitsland

Tijdens uw verblijf aan de rand van een prachtig recreatiemeer krijgen gasten van Camping Bad Dürkheim de gelegenheid om een ongewone vakantie door te brengen. Deze familiecamping biedt inderdaad aan diegenen die willen kiezen voor de huur van een Tipi. Op de manier van indianen kan het hele gezin in een van deze originele accommodaties verblijven en comfortabel. Tipis is geschikt voor gezinnen met kinderen en is geschikt voor 2 volwassenen en 4 kinderen op een woonoppervlak van maar liefst 28 m2. In een Tipi vinden vakantiegangers een houten loft met matrassen. Het is mogelijk om binnenshuis te koken en zelfs barbecues te maken via een schoorsteensysteem. De Tipi's zijn uitgerust met elektriciteit en hebben een koelkast en kookgerei. Voor een onvergetelijk verblijf dichter bij de natuur gaat er niets boven het huren van een Tipi!

Huur een stacaravan aan een meer in Duitsland

Camping Bad Dürkheim biedt vakantiegangers ook de keuze uit een van alle comfortabele accommodaties. Met prachtige stacaravans kunnen koppels, gezinnen en groepen vrienden zich thuis voelen terwijl ze genieten van een groene omgeving in Duitsland. In elke stacaravan bevinden zich een woonkamer, een keuken, slaapkamers, een badkamer en toiletten. Op een mooi terras kunt u genieten van heerlijke momenten van rust bij het ontbijt of tijdens het aperitief.

Natuurkamperen in Duitsland met restaurant

Tijdens hun verblijf op Camping Bad Dürkheim kunnen gasten onder de tafel zitten en genieten van een groot zonneterras met uitzicht op de Almensee. De smaakpapillen zullen genieten van heerlijke en vers bereide gerechten met kwaliteitsproducten.

Populairste steden