Een merk easyvoyage

Camping Bockenauer Schweiz

Bockenauer Schweiz Rijnland-Palts - Bockenau visuel 1/3
Bockenauer Schweiz Rijnland-Palts - Bockenau visuel 2/3
Bockenauer Schweiz Rijnland-Palts - Bockenau visuel 3/3

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Bockenauer Schweiz op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 23/03

  • Sluitingsdatum: 20/09

  • Locations-number-locatif 16

  • Surface-camping : 20 ha


Know-All-About-Camping

Camping Bockenauer Schweiz is een natuurcamping aan de rivier in de Duitse deelstaat Rijnland-Palts. Vakantiegangers kunnen in een groene omgeving blijven, afgesneden van de rest van de wereld.

Natuurkamperen in Duitsland met zwembad

Tijdens hun verblijf op Camping Bockenauer Schweiz kunnen vakantiegangers genieten van een natuurlijke en ontspannende natuurlijke omgeving terwijl ze genieten van de koelte van het zwembad dat tot hun beschikking staat. Met dit bovengrondse zwembad kunnen kampeerders zwemmen en ontspannen in een bevoorrechte omgeving die natuurliefhebbers zal verrassen. Het geluk is compleet op warme zomerdagen, wanneer het zoete water uit het zwembad vakantiegangers van Camping Bockenauer Schweiz in staat stelt om alle vormen van stress te vergeten, weg van de drukte van de stad.

Natuur glamping verblijf in Duitsland

Voor vakantiegangers die de geneugten van natuurkamperen willen ervaren terwijl ze genieten van maximaal comfort, biedt Camping Bockenauer Schweiz prachtige safaritenten aan. Deze kwaliteitsaccommodaties zijn perfect voor een romantisch glamping verblijf. Safari-tenten bieden uitzicht op de natuurlijke omgeving van Camping Bockenauer Schweiz en laten u ontsnappen terwijl u geniet van absolute rust.

Natuur actieve vakanties in Duitsland

Natuurliefhebbers zullen meer dan overwonnen worden door de instelling van Camping Bockenauer Schweiz. Direct vanaf daar kunnen vele fietspaden en wandelpaden worden bereikt. Deze paden zijn gemarkeerd en kruisen een heuvelachtig landschap tussen bossen, weiden, velden en pittoreske dorpjes. Voor degenen die niet aarzelen om een kleine weg te doen, is het mogelijk om Sankt Goarshausen te bereiken, dat een adembenemend uitzicht op de Rijn en de drie kastelen Maus, Katz en Rheinfels biedt. De stad Cochem met zijn keizerlijke kasteel en oude stad zal liefhebbers van geschiedenis en erfgoed verrassen.

Populairste steden