Een merk easyvoyage

Camping Borken am See

Borken am See Noordrijn-Westfalen - borken visuel 1/6
Borken am See Noordrijn-Westfalen - borken visuel 2/6
Borken am See Noordrijn-Westfalen - borken visuel 3/6
Borken am See Noordrijn-Westfalen - borken visuel 4/6
Borken am See Noordrijn-Westfalen - borken visuel 5/6
Borken am See Noordrijn-Westfalen - borken visuel 6/6

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

  • De kinderclub :

    Child-animations

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Borken am See op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 70


Know-All-About-Camping

Camping Borken am See ligt aan de rand van een prachtig recreatiemeer in de provincie Noord-Rijnland-Westfalen in het westen van Duitsland.

Familiecamping aan de rand van een recreatiemeer in Duitsland

Het hele gezin zal blij zijn om op Camping Borken am See te verblijven. Gelegen aan de rand van de Pröbstingsee, zullen zowel kinderen als volwassenen van het meer kunnen genieten. Het recreatiemeer Pröbstingee nodigt u natuurlijk uit om te zwemmen, maar Camping Borken am See biedt zijn vakantiegangers geweldige recreatieve voorzieningen waarmee kinderen de hele dag plezier kunnen hebben. Een aangenaam zandstrand grenst aan het meer en laat liefhebbers van nietsdoen zich ontspannen in een ontspannen sfeer.

Familiecamping met zwembad in West-Duitsland

Naast de ligging aan het meer nodigt Camping Borken am See zijn gasten uit om te genieten van het buitenzwembad dat het biedt. Verfrissend tot in de perfectie, zodat het hele gezin kan ontspannen en plezier hebben op warme zomerdagen. Een klein peuterbad is ook beschikbaar voor peuters in een overdekte ruimte met leuke apparatuur. Rond het zwembad staan ligstoelen en parasols om te ontspannen terwijl de kinderen zich vermaken.

Kamperen met kinderclub in Duitsland

Het verblijf belooft rijk te worden op Camping Borken am See! Inderdaad, het biedt kinderen van 3 tot 12 jaar om te genieten van entertainment georganiseerd door een professioneel team. Het zal mogelijk zijn om ambachten, sportspellen, mini-golfcompetities en andere leuke activiteiten te doen. Kinderen zullen ook genieten van de natuur tijdens activiteiten die hen uitnodigen om te ontdekken.

Verhuur van stacaravans in Duitsland

Comfort is aan de orde van de dag op Camping Borken am See! wie dat wenst, krijgt de mogelijkheid om prachtige accommodaties te huren, zoals volledig uitgeruste stacaravans.

Campings in de buurt

Populairste steden