Een merk easyvoyage

Camping Brilon

Brilon Noordrijn-Westfalen - brilon visuel 1/3
Brilon Noordrijn-Westfalen - brilon visuel 2/3
Brilon Noordrijn-Westfalen - brilon visuel 3/3

Hoogtepunten

Wifi Restaurant

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Brilon op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 4

  • Surface-camping : 19 ha


Know-All-About-Camping

Camping Brilon nodigt u uit voor een aangenaam verblijf op het Duitse platteland, zomer en winter. Alle comfortabele accommodaties zijn te huur.

Actieve vakanties op het platteland in Duitsland

Als u op Camping Brilon verblijft, zullen vakantiegangers zich nooit vervelen, vooral natuurliefhebbers die op zoek zijn naar buitenactiviteiten. Vanaf de camping kunt u prachtige wandelpaden bereiken, waaronder de 154 km lange Rothaasteig van Brilon naar Dillenburg. De verschillende paden die toegankelijk zijn vanaf Camping Brilon zijn van zeer goede kwaliteit, zijn goed aangegeven en zijn geschikt voor alle niveaus. Liefhebbers van prachtige landschappen kunnen ook genieten van geweldige fietstochten. Rond de camping zijn veel fietspaden toegankelijk voor een totale lengte van 1700 km. Mountainbikers zullen ook hun geluk vinden in deze prachtige natuurlijke omgeving.

Naast het bewonderen van prachtige landschappen tijdens wandelingen, kunnen vakantiegangers verschillende activiteiten rond de camping uitoefenen, zoals golf, boogschieten, minigolf, zomerrodelen en vele andere activiteiten. anderen weer.

Kamperen bij een meer in Duitsland

Op slechts 10 minuten lopen van Camping Brilon kunnen vakantiegangers het fantastische Waldfreidbad Gudenhagen bereiken, een enorm zwembad van 6400 m2 in het hart van het bos. Ouders en kinderen vinden hun geluk in een idyllische omgeving die bevorderlijk is voor spelen en ontspanning.

Sneeuwkampeervakanties in Duitsland

Camping Brilon is het hele jaar geopend en nodigt zijn vakantiegangers uit om een vakantie in de sneeuw door te brengen. Vanaf de camping is het mogelijk om in het Sauerland te skiën omdat de pistes gemakkelijk te bereiken zijn. De skilift Poppenberg kan in een paar minuten worden bereikt en leidt naar aangename skipistes. Het langlaufgebied van Brilon is direct toegankelijk en bestaat uit maar liefst 25 km pistes.

Campings in de buurt

Populairste steden