Een merk easyvoyage
Hilserhof Baden-Württemberg - Triberg in het Zwarte Woud visuel 1/6
Hilserhof Baden-Württemberg - Triberg in het Zwarte Woud visuel 2/6
Hilserhof Baden-Württemberg - Triberg in het Zwarte Woud visuel 3/6
Hilserhof Baden-Württemberg - Triberg in het Zwarte Woud visuel 4/6
Hilserhof Baden-Württemberg - Triberg in het Zwarte Woud visuel 5/6
Hilserhof Baden-Württemberg - Triberg in het Zwarte Woud visuel 6/6

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    jacuzzi,

    Sauna

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Hilserhof op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB

Know-All-About-Camping

Camping Hilserhof biedt accommodatie in glamping-huurtenten, uitgerust en gelegen in het hart van het Zwarte Woud in Duitsland. De uitzonderlijke omgeving en de kwaliteitsdiensten zullen de vakantiegangers tevreden stellen.

Glamping natuur in Duitsland met wellness-ruimte

Wilt u een wellnessvakantie doorbrengen in Duitsland in het Zwarte Woud? Camping Hilserhof nodigt u uit om te komen genieten van een ruimte gereserveerd voor de ontspanning van zijn gasten. Terwijl u geniet van de voordelen van de jacuzzi, zullen vakantiegangers genieten van het adembenemende uitzicht op de weelderige groene bergen. Er gaat niets boven genieten van een romantisch moment terwijl u geniet van deze uitzonderlijke sfeer terwijl u geniet van een glas wijn in de jacuzzi op Camping Hilserhof. Een douche begeleidt de jacuzzi en een houten ligstoel. Tijdens hun verblijf op Camping Hilserhof kunnen vakantiegangers die willen ontspannen ook genieten van de aanwezigheid van een sauna, ideaal om spieren te ontspannen en gifstoffen af te voeren. Ongetwijfeld de top, klanten zullen Camping Hilserhof verlaten met een echt gevoel van welzijn, zowel fysiek als moreel.

Paardrijvakanties in Duitsland

De natuurlijke omgeving van het Zwarte Woud rondom Camping Hilserhof is perfect voor prachtige wandelingen. Op het terrein kunnen volwassenen en kinderen paardrijden. Er is niets beter om jezelf onder te dompelen in de natuur dan het Zwarte Woud te bewandelen in gemeenschap met je paard! De kinderen zullen absoluut blij zijn om pony's te kunnen maken en zo uitzonderlijke herinneringen te creëren.

Natuur- en familiecamping in Duitsland

Op Camping Hilserhof heeft het hele gezin de zekerheid van een aangenaam verblijf. Kinderen hebben een speeltuin, sportvelden en diverse recreatieve uitrusting tot hun beschikking. Er worden ook leuke animaties voorgesteld waarmee ze houten dieren kunnen maken, pizza's kunnen maken, speurtochten kunnen maken, enz ...

Campings in de buurt

Populairste steden