Een merk easyvoyage

Camping Höpken's Hof & Campingplatz

Höpken's Hof & Campingplatz Nedersaksen - jade visuel 1/3
Höpken's Hof & Campingplatz Nedersaksen - jade visuel 2/3
Höpken's Hof & Campingplatz Nedersaksen - jade visuel 3/3

Hoogtepunten

  • Goede geografische ligging :

    Zee < 1 km

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Höpken's Hof & Campingplatz op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 16

  • Surface-camping : 3 ha


Know-All-About-Camping

De Hof & Campingplatz van Camping Höpken is een landelijke accommodatie in het hart van een groene natuur. De regio Nedersaksen in Duitsland is vol met plaatsen om te bezoeken en het Hof & Campingplatz van Camping Höpken is een goed uitgangspunt.

Familie landelijke camping in Duitsland

Wilt u met uw gezin van het Duitse platteland genieten? Met Hof & Campingplatz van Camping Höpken kunnen gezinnen met kinderen een aangenaam verblijf doorbrengen. De jongsten hebben de zekerheid geen tijd te hebben om zich te vervelen met de speeltuin die voor hen beschikbaar is. Gelegen in een hoek in de schaduw van bomen, zullen kinderen genieten van samenkomen om geweldige momenten van plezier te delen. Dankzij de verschillende speelapparatuur die voor hen beschikbaar is, kunnen ze verhalen verzinnen en met elkaar vriendschap sluiten om veel herinneringen te maken. De landelijke omgeving is ook perfect voor kinderen om de rijkdom van de natuur te ontdekken.

Tentenverhuur in Duitsland

Voor degenen die willen genieten van het plezier van kamperen zonder hun uitrusting te hoeven vervoeren, biedt de Hof & Campingplatz van Camping Höpken de mogelijkheid om mooi uitgeruste tenten te huren. Deze huurtenten zijn geschikt voor maximaal 5 personen en hebben bedden en matrassen. In een groene en ontspannen omgeving kunnen vakantiegangers alle geneugten van een natuurvakantie in Duitsland ontdekken.

Ongewone vakanties in Duitsland

Wilt u een comfortabel en ongewoon verblijf in Duitsland doorbrengen? De Hof & Campingplatz van Camping Höpken biedt een geweldige huurcaravan aan. De oorspronkelijke vorm en het comfort zullen vakantiegangers verrassen die 5 bedden vinden, inclusief stapelbedden en een keuken met kookplaat, broodrooster, koffiezetapparaat, waterkoker en koelkast. Deze originele accommodatie is ook geschikt voor een winterverblijf dankzij zijn goede isolatie- en verwarmingssysteem.

Populairste steden