Een merk easyvoyage

Camping Jungferweiher

Jungferweiher Rijnland-Palts - smeulend visuel 1/2
Jungferweiher Rijnland-Palts - smeulend visuel 2/2

Hoogtepunten

Toegang meer Restaurant

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Jungferweiher op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Locations-number-locatif 5


Know-All-About-Camping

Campingplatz Jungferweiher ligt in Ulmen, Duitsland, aan de rand van een prachtig meer en omgeven door aangename natuur. Deze Duitse familiecamping heeft een speeltuin voor de allerkleinsten en is een ideaal startpunt voor het verkennen van de omgeving.

Camping natuur in het water in Duitsland

De Campingplatz Jungferweiher in Ulmen, vakantiegangers zullen genieten van een prachtige omgeving, tussen het meer en de groene natuur. In Ulmen hebben vakantiegangers die van de natuur houden genoeg buitenactiviteiten te doen. Mooie wandelpaden zullen toegankelijk zijn, inclusief de spannende "circuitheksen, beulen en schurken". De natuurlijke omgeving nodigt u ook uit om te gaan fietsen in de bergen in het Trailpark VulkanBike. Tijdens hun verblijf op de Campingplatz Jungferweiher kunnen vakantiegangers ook genieten van culinaire festiviteiten in de zomer, evenals verschillende concerten, markten en evenementen. Dit verblijf op Campingplatz Jungferweiher belooft vakantiegangers die de rijkdom van Ulmen en de omgeving willen ontdekken, of het nu natuurlijk erfgoed, cultureel erfgoed of historisch erfgoed is.

Verhuur van stacaravans aan de rand van een meer in Duitsland

Niets is beter om de natuurlijke schoonheid van Ulmen te waarderen dan ervan te genieten met maximaal comfort. Campingplatz Jungferweiher biedt vakantiegangers de mogelijkheid om een van de fantastische stacaravans te huren. Deze volledig uitgeruste huuraccommodaties zijn perfect voor families en vriendengroepen. Door een van deze bungalows te huren, kunnen vakantiegangers genieten van de aanwezigheid van een uitgeruste keuken, een badkamer, een lounge, comfortabele kamers en een terras met tuinmeubelen. Thuis voelen terwijl u geniet van een bevoorrechte omgeving in het midden van de Duitse natuur, is wat vakantiegangers te wachten staan die besloten hebben op Campingplatz Jungferweiher te blijven.

Populairste steden