Een merk easyvoyage

Camping Laacher See

Laacher See Rijnland-Palts - Wassenach visuel 1/1

Hoogtepunten

Toegang meer Restaurant

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Laacher See op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/04

  • Sluitingsdatum: 27/09


Know-All-About-Camping

Camping Laacher See ligt in het gelijknamige natuurgebied. De uitzonderlijke omgeving stelt u in staat om een ontspannen verblijf door te brengen, ver weg van elke vorm van stress, lawaai of vervuiling. De lucht is puur en verkwikkend en het grote vulkanische meer op het terrein nodigt u uit om heerlijke momenten van ontspanning door te brengen.

Duitse camping aan het meer

Camping Laacher See ligt aan het gelijknamige meer en de klanten van deze camping kunnen profiteren van een camping naar keuze en profiteren van de geneugten van het water. Wat een genoegen om 's ochtends wakker te worden, de zuivere lucht van de Duitse natuur in te ademen en te zwemmen in een verfrissend meer en te zonnebaden. Kinderen zullen plezier hebben als een gek en ouders zullen de dagelijkse stress graag vergeten.

Familie camping natuur in Duitsland

In een weelderige natuurlijke omgeving kan het hele gezin genieten van een kwaliteitsvakantie op Camping Laacher See. Het biedt activiteiten voor jong en oud. De kinderen zullen blij zijn om elkaar te ontmoeten op de voor hen gereserveerde speeltuin. Dit laatste wordt het ontmoetingspunt van de jongste die kan genieten van allerlei leuke apparatuur. Het zandige gebied aan het meer zorgt er ook voor dat kinderen zich als een gek kunnen vermaken. Een ping-pong hoek is ook aanwezig en zal het hele gezin toestaan om aangename momenten van spelen door te brengen, evenals een mini-golf.

Natuurcamping met restaurant in Duitsland

Het restaurant van Camping Laacher See is het hele jaar geopend en biedt een aangename sfeer en uitstekende service, allemaal in een bevoorrechte omgeving aan de rand van een prachtig vulkanisch meer. Ver weg van lawaai en vervuiling, kunnen gasten van Camping Laacher See de traditionele keuken ontdekken, gemarkeerd door heerlijke Duitse specialiteiten en de verschillende regio's waaruit het bestaat. Het plezier van de smaakpapillen zal aanwezig zijn op de camping Laacher See en garanderen vakantiegangers om volledig te genieten van hun verblijf in Duitsland.

Populairste steden