Een merk easyvoyage

Camping Naturcamping Lassan

Naturcamping Lassan Mecklenburg-Vorpommern - lassan visuel 1/2
Naturcamping Lassan Mecklenburg-Vorpommern - lassan visuel 2/2

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Sauna

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Naturcamping Lassan op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/03

  • Sluitingsdatum: 31/10

  • Locations-number-locatif 4

  • Surface-camping : 15 ha


Know-All-About-Camping

De Naturcamping Lassan ligt in het noordoosten van Duitsland, aan een meer en niet ver van de Baltische Zee. De rust die heerst zal liefhebbers van de natuur verrukken op zoek naar rust.

Kampeervakanties op een meer in Duitsland

Als u in Naturcamping Lassan verblijft, zullen de geneugten van water worden geëerd. Natuurliefhebbers zullen genieten van een keuze aan het meer. Deze situatie zal ook degenen die willen, groot of klein, in staat stellen om wat watersporten te beoefenen en te ontdekken met beginners tot gevorderde windsurfcursussen. Het zal ook mogelijk zijn om Stand Up Paddle en kajak te doen. Vissende liefhebbers zullen de keuze hebben om comfortabel op het meer te zitten of een viskajak te huren om hun favoriete sport te gaan beoefenen in een rustige omgeving, weg van alle drukte. Vanaf het meer worden nieuwe landschappen onthuld en de rust die daar heerst zal een echt gevoel van rust brengen.

Ongewone verwennerijvakanties in Duitsland

Vakantiegangers die een origineel glamping-verblijf willen doorbrengen, zullen worden veroverd door de tonnen die door Naturcamping Lassan te huur worden aangeboden. Deze accommodaties zijn geschikt voor twee personen die van een groot comfortabel bed zullen genieten. Uitgerust met elektriciteit en verwarming, bieden deze huurvaten rustiek maar intiem comfort dat koppels zullen waarderen voor hun originaliteit en hun locatie op het platteland.

Naturcamping Lassan biedt ook huurcaravans. De laatste hebben bedden en een zithoek en liggen direct naast het sanitairgebouw voor extra comfort.

Vakantie in Lassan in Duitsland

Zoals de naam al doet vermoeden, ligt de Naturcamping Lassan dicht bij het centrum van Lassan. Bezoekers zullen genieten van een wandeling door de straten van deze stad, gevormd door vissers en timmerlieden door de eeuwen heen. Dit erfgoed is ook te vinden aan de mooie houten deuren die mooi zijn versierd en gekleurd. Rond Lassan zal het ook mogelijk zijn om vissersdorpen, natuurlijke attracties en musea te ontdekken.

Populairste steden