Een merk easyvoyage

Camping Ostseebad Rerik

Ostseebad Rerik Mecklenburg-Vorpommern - Rerik visuel 1/2
Ostseebad Rerik Mecklenburg-Vorpommern - Rerik visuel 2/2

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

  • Het waterpark :

    Sauna

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Ostseebad Rerik op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Surface-camping : 5 ha


Know-All-About-Camping

Camping Ostseebad Rerik ligt in het Duitse Rerik, aan de Oostzee. Ter plaatse kunnen vakantiegangers een glamping-accommodatie huren.

Wellnessvakantie aan de Oostzee

Camping Ostseebad Rerik biedt vakantiegangers niet alleen een uitzonderlijke omgeving, maar ook momenten van absolute ontspanning. Deze camping met zijn voeten in het water in Duitsland biedt zijn gasten een ruimte gewijd aan ontspanning. Ter plaatse kunnen ze genieten van een Finse sauna. De warmte van de sauna is perfect om te ontspannen, spanningen te verlichten en gifstoffen af te voeren. Na een saunagang kunnen gasten ontspannen op de ligstoelen in de ontspanningsruimte. Op Camping Ostseebad Rerik kun je ook profiteren van deskundige massagesessies. De massages, waarbij essentiële oliën worden gebruikt, zullen je verblijf op Camping Ostseebad Rerik gegarandeerd meer ontspannen dan ooit tevoren. Vakantiegangers die dat willen, kunnen ook deelnemen aan yogasessies die door de camping worden georganiseerd.

Gezinscamping met animatie aan de Oostzee

Camping Ostseebad Rerik is een geweldige bestemming voor vakantiegangers die op zoek zijn naar een leuke gezinsvakantie. Tijdens hun hele verblijf kunnen kinderen profiteren van gratis entertainment, zodat ze kleurrijke dagen beleven. Er zijn volop spelletjes, knutselactiviteiten en zelfs dansactiviteiten, allemaal onder begeleiding van ervaren instructeurs. Op Camping Ostseebad Rerik vinden jong en oud het leuk elkaar te ontmoeten in de bioscooptent om samen films te kijken.

Kamperen met je voeten in het water in Duitsland

Vanaf Camping Ostseebad Rerik kunnen vakantiegangers genieten van een toplocatie aan de Oostzee voor watersportactiviteiten. De omstandigheden ter plaatse zijn ideaal voor windsurfen. Er worden zelfs cursussen aangeboden voor beginners, zodat iedereen optimaal kan genieten van deze campingvakantie aan zee in Duitsland.

Campings in de buurt

Populairste steden