Een merk easyvoyage

Camping OstseeCamp Dierhagen

OstseeCamp Dierhagen Mecklenburg-Vorpommern - Dierhagen visuel 1/3
OstseeCamp Dierhagen Mecklenburg-Vorpommern - Dierhagen visuel 2/3
OstseeCamp Dierhagen Mecklenburg-Vorpommern - Dierhagen visuel 3/3

Hoogtepunten

  • Goede geografische ligging :

    Zee < 1 km

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping OstseeCamp Dierhagen op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 15/03

  • Sluitingsdatum: 31/10

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 3

  • Surface-camping : 6 ha


Know-All-About-Camping

Camping Ostsee Camping Dierhagen is een familiecamping in Duitsland die het hele gezin een groene omgeving biedt, dicht bij de Baltische Zee. In de omgeving kunnen erfgoedliefhebbers vele bezienswaardigheden, pittoreske stadjes en musea bezoeken.

Kamperen in Duitsland in de buurt van de Baltische Zee

Camping Ostsee Camping Dierhagen ligt dicht bij de Baltische Zee, waardoor het een ideaal startpunt is voor alle soorten watersport. Camping Ostsee Camping Dierhagen biedt surfen, kitesurfen, zeilen, roeien, vissen en vele andere activiteiten. Voor beginners die willen leren en verbeteren, bieden scholen cursussen aan. Het brede zandstrand dat grenst aan de Baltische Zee nodigt u uit om te ontspannen in een zeer aangename omgeving terwijl de kinderen zich vermaken.

Actieve vakanties in Duitsland

De activiteiten die toegankelijk zijn vanaf Camping Ostsee Camping Dierhagen zijn talrijk en stellen vakantiegangers in staat om een goed gevuld verblijf te hebben. Iedereen zal zijn geluk volgens zijn verlangens direct vanaf de camping vinden en zal dus zeker de vakantie van zijn dromen doorbrengen. Op een steenworp afstand van Camping Ostsee Camping Dierhagen kunt u basketbal, tafeltennis en voetbal spelen. Gedurende deze tijd zullen natuurliefhebbers de regio te voet of per fiets verkennen. Adembenemende landschappen wachten op wandelaars die een uitzonderlijke herinnering behouden. Het hele gezin zal kleurrijke dagen kunnen doorbrengen in de vele recreatiegebieden in de buurt van Camping Ostsee Camping Dierhagen. Het wordt mogelijk om lid te worden van een avonturendorp, een vogelpark, dierentuinen, dierenparken, een berenbos, een klimgebied en vele andere locaties die jong en oud zullen bekoren.

Campings in de buurt

Populairste steden