Een merk easyvoyage

Camping Schillig

Schillig Nedersaksen - Wangerland visuel 1/4
Schillig Nedersaksen - Wangerland visuel 2/4
Schillig Nedersaksen - Wangerland visuel 3/4
Schillig Nedersaksen - Wangerland visuel 4/4

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

  • De kinderclub :

    Child-animations

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Schillig op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 05/04

  • Sluitingsdatum: 20/10

  • Aantal Staanplaatsen: 1500

  • Surface-camping : 42 ha


Know-All-About-Camping

Badend door de verkwikkende lucht van de Noordzee, nodigt Camping Schillig u uit voor een zeer aangenaam verblijf in het water in Duitsland.

Kamperen in de Noordzee in Duitsland

Wilt u een vakantie doorbrengen in het water in Duitsland? Camping Schillig nodigt zijn gasten uit om te genieten van een uitzonderlijke omgeving aan de rand van de Noordzee. Een prachtig zandstrand met redders is direct toegankelijk vanaf de camping en zal zowel atleten als gezinnen en vakantiegangers tevreden stellen die op zoek zijn naar rust. Liefhebbers van surfen, kitesurfen en windsurfen zullen absoluut geboeid zijn door de keuze van Camping Schillig, waar ze met directe toegang tot de Noordzee hun favoriete watersporten kunnen beoefenen in een bevoorrechte omgeving. Gedurende deze tijd zullen de kinderen zeker heen en weer gaan tussen het zandstrand en de voor hen gereserveerde speeltuin. Op deze speelplaats zorgen schommels en glijbanen ervoor dat de jongsten geweldige momenten van plezier beleven. Terwijl u de frisse lucht van de Noordzee inademt, kunnen vakantiegangers die op zoek zijn naar een pauze genieten van originele cocooning-ligstoelen, ideaal om de zee en de horizon in liefde te bewonderen en een echte romantische vakantie door te brengen in Duitsland.

Actieve vakantie in de Noordzee

Door te verblijven op Camping Schillig, zullen vakantiegangers geen activiteiten missen om van de Noordzee te genieten. Vanaf de camping is het mogelijk om de badplaats Hooksiel te bereiken met zijn oude haven en zijn maritieme charme. Deze bruisende havenstad heeft een belangrijke geschiedenis en bezoekers zullen moderne recreatieve voorzieningen ontdekken. De jachthaven en verschillende watersporten laten u genieten van alle geneugten van water in een zeer aangename omgeving. Vanaf camping Schillig kunnen vakantiegangers ook Minsen-Förrien bereiken, een idyllisch plekje van idyllische natuur met mooie huizen en prachtige wandelingen, allemaal badend in een rustige sfeer. Er zijn veel andere activiteiten beschikbaar voor vakantiegangers in de omgeving, catering voor gezinnen die op zoek zijn naar plezier, evenals koppels op zoek naar romantiek en natuurliefhebbers die op zoek zijn naar rust en stilte.

Populairste steden