Een merk easyvoyage

Camping Sperrfechter Freizeitpark

Sperrfechter Freizeitpark Baden-Württemberg - Oedheim visuel 1/2
Sperrfechter Freizeitpark Baden-Württemberg - Oedheim visuel 2/2

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Waterglijbanen

  • De kinderclub :

    Kinderclub

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Sperrfechter Freizeitpark op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/02

  • Sluitingsdatum: 31/12


Know-All-About-Camping

Camping Sperrfechter Freizeitpark ligt aan een meer in de Duitse wijk Stuttgart en nodigt natuurliefhebbers en visliefhebbers uit om een aangenaam verblijf in een ontspannen omgeving door te brengen.

Kamperen op een meer in Duitsland

Vakantiegangers die een vakantie in het water in Duitsland willen doorbrengen, zullen de locatie van Camping Sperrfechter Freizeitpark waarderen. Gelegen aan de rand van een mooi zwemmeer, zal het hele gezin de hele dag doorbrengen genieten van de koelte van het water in een natuurlijke omgeving van de meest ontspannen. Aangedreven door bronwater, is dit zwemmeer ideaal om te ontspannen op warme zomerdagen. Het prachtige zandstrand dat erbij hoort, is geschikt voor zowel volwassenen die willen ontspannen als voor kinderen die van zandkastelen houden. Een beachvolleybalveld is ook aanwezig en zal de belofte zijn van waanzinnige feesten. Kinderen zullen graag een rodelbaan tot hun beschikking hebben en hen uitnodigen om op volle snelheid het meer in te duiken. Om optimaal te profiteren van het water en de omringende rust, is er niets beter dan te kiezen voor de huur van een waterfiets en prachtige wandelingen te maken op het meer. Deze toplocatie van het Freizeitpark Camping Sperrfechter is echt perfect voor gezinnen die op zoek zijn naar een verfrissende vakantie in Duitsland!

Familiecamping in Duitsland

Gezinnen met kinderen zijn van harte welkom op Camping Sperrfechter Freizeitpark. De jongsten zullen zich inderdaad niet kunnen vervelen tijdens hun verblijf dankzij de verschillende activiteiten die hen zullen worden voorgesteld. Met een miniclub kunnen de jongsten elkaar ontmoeten om geweldige momenten van plezier te delen. In een vriendelijke sfeer biedt Camping Sperrfechter Freizeitpark zijn gasten ook de mogelijkheid om te genieten van dansavonden georganiseerd in het restaurant. Tijdens hun verblijf zullen gasten de aanwezigheid van een multisportterrein, een pingponghoek en een petanquebaan waarderen.

Populairste steden