Een merk easyvoyage

Camping Acqua e Sole

1 beoordelingen 1/5

Acqua e Sole Corsica - Sainte-Lucie-de-Porto-Vecchio visuel 1/15
Acqua e Sole Corsica - Sainte-Lucie-de-Porto-Vecchio visuel 2/15
Acqua e Sole Corsica - Sainte-Lucie-de-Porto-Vecchio visuel 3/15
Acqua e Sole Corsica - Sainte-Lucie-de-Porto-Vecchio visuel 4/15
Acqua e Sole Corsica - Sainte-Lucie-de-Porto-Vecchio visuel 5/15
Acqua e Sole Corsica - Sainte-Lucie-de-Porto-Vecchio visuel 6/15
Acqua e Sole Corsica - Sainte-Lucie-de-Porto-Vecchio visuel 7/15
Acqua e Sole Corsica - Sainte-Lucie-de-Porto-Vecchio visuel 8/15
Acqua e Sole Corsica - Sainte-Lucie-de-Porto-Vecchio visuel 9/15
Acqua e Sole Corsica - Sainte-Lucie-de-Porto-Vecchio visuel 10/15
Acqua e Sole Corsica - Sainte-Lucie-de-Porto-Vecchio visuel 11/15
Acqua e Sole Corsica - Sainte-Lucie-de-Porto-Vecchio visuel 12/15
Acqua e Sole Corsica - Sainte-Lucie-de-Porto-Vecchio visuel 13/15
Acqua e Sole Corsica - Sainte-Lucie-de-Porto-Vecchio visuel 14/15
Acqua e Sole Corsica - Sainte-Lucie-de-Porto-Vecchio visuel 15/15

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad,

    Waterglijbanen

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Acqua e Sole op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Opmerkingen van vakantiegangers

beoordeling van camping

Gemiddelde beoordeling: 3.0


  • Waar voor je geld:5.0
  • Accommodatie :8.0
  • Faciliteiten6.0
  • Dienstverlening5.0
  • Animatie:3.0

"Goede 3 sterren maar vooral geen 4"

le Zon. 2 Sep. 2018

Echt zeer teleurgesteld over deze 4-sterren camping, het verdient het niet. Het is een goede 3 maar vooral geen 4-sterren. Wifi-betaling die niet op de site of in de brochure staat. Geen baas niet leuk, helemaal niet gastvrij en maakt zich weinig druk om zijn klanten. Geen onbekende beveiliging (wild zwijn kruist de camping). Geen onbestaande, geen supermarkt, een aanbetaling van brood om de dag vóór 19u te voorspellen (vooral niet om 19u05 omdat de uur is tijd) Een snack gesloten om 20:30 en 14u tot 17u dus onmogelijk om een koffie of een andere middag na het zwembad te drinken.En meer activiteit eind augustus omdat iedereen eerder ontslag heeft genomen. Voor wie is het kleine zwembad geen regels omdat iedereen doet wat hij wil. (Badbroek geaccepteerd, klauteren geaccepteerd, enorme bal geaccepteerd, sigaret rond het zwembad geaccepteerd en 20 ligbedden voor 3 keer meer geweldige wereld. ) Ten slotte is het echt geen 4-sterren verdiend, maar de stacaravans zijn mooi.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 25/04

  • Sluitingsdatum: 27/09

  • Aantal Staanplaatsen: 154


Know-All-About-Camping

De camping Acqua e Sole ligt in Porto-Vecchio en biedt een kwaliteitsdienst die zijn 4 sterren waard is, in een idyllische omgeving tussen zee en bergen, niet ver van een van de mooiste stranden van het zuiden van Corsica.

De vakantiegangers kunnen met het gezin genieten van een ruimte die is gewijd aan zwemmen en spelen. Het bestaat uit een zwembad van 18 bij 12 meter met twee glijbanen. Voor degenen die willen ontspannen tussen zwemmen, zijn ligstoelen beschikbaar bij het zwembad en zullen ontspannen onder de Corsicaanse zon en ontspannen. Op het terrein van deze camping Homair kunnen sportliefhebbers voetballen, volleyballen, basketballen, genieten van een multisportveld en zelfs fitnessen. Bij het zwembad worden in het hoogseizoen aquarobics en aquafunlessen aangeboden, evenals zwemlessen. Gespierde ontwaken sessies worden ook aangeboden, evenals waterpolo wedstrijden. Er worden petanque-wedstrijden en allerlei soorten sportwedstrijden georganiseerd. Kinderen kunnen zoveel plezier maken als ze willen op de speelplaats op de camping.

Kinderen kunnen een onvergetelijk verblijf doorbrengen door de miniclub te integreren die hen in staat stelt elkaar te ontmoeten en deel te nemen aan sportieve of recreatieve activiteiten zoals speurtochten. Een mini-discotheek wordt ook aangeboden aan kinderen onder toezicht van de animators. Het hele gezin kan ook genieten van activiteiten die door het team worden aangeboden, zoals dansfeesten, karaoke-avonden of shows.

Om een comfortabel verblijf door te brengen, is het mogelijk om een van de voorgestelde mobil-men te huren, die plaats biedt aan 2 tot 6 personen. Afhankelijk van de behoeften worden verschillende modellen voorgesteld, zoals de modelvilla met een verhoogd terras en met 2 of 3 kamers.

Campings in de buurt

Populairste steden