Een merk easyvoyage

Camping Mozziconaccio

1 beoordelingen 4/5

Mozziconaccio Corsica - Sainte-Lucie-de-Porto-Vecchio visuel 1/3
Mozziconaccio Corsica - Sainte-Lucie-de-Porto-Vecchio visuel 2/3
Mozziconaccio Corsica - Sainte-Lucie-de-Porto-Vecchio visuel 3/3

Hoogtepunten

  • Goede geografische ligging :

    Zee < 1 km

    Nabijgelegen stranden :

    Plage de Cara Montino ( 3 km ),

    Plage de Piranello village ( 3.1 km ),

    Plage de Pinarello pinède ( 3.2 km ),

    Plage de Vardiola ( 3.3 km ),

    Plage Acqua Geletta ( 4.4 km ),

    Plage de l'Ovu santu ( 4.5 km ),

    Plage de Fautea ( 4.9 km ),

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Mozziconaccio op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Opmerkingen van vakantiegangers

beoordeling van camping

Gemiddelde beoordeling: 8.0


  • Waar voor je geld:8.0
  • Accommodatie :8.0
  • Faciliteiten8.0
  • Dienstverlening8.0
  • Animatie:8.0

"Geweldige camping!"

le Don. 27 Juni 2019

De camping Mozziconaccio is zeer schoon en goed onderhouden, onze mobil was nieuw, schoon en comfortabel. We hebben een goede tijd gehad op deze familiecamping of de eenvoud en het welkom van de eigenaren hebben we meer !!

Beschrijving van de camping


Know-All-About-Camping

Camping Mozziconaccio ligt hoog aan een prachtige kust in het zuiden van Corsica en belooft een kwaliteitsverblijf in een bevoorrechte omgeving op slechts 200 meter van het water.

Camping in Zuid-Corsica met panoramisch zwembad

Vakantiegangers die een ontspannen vakantie in Zuid-Corsica willen doorbrengen, zullen blij zijn met de camping Mozziconaccio en het prachtige buitenzwembad dat het biedt. Op het terrein is een groot buitenzwembad met uitzicht op de zee inderdaad aanwezig en zal het de ontmoetingsplaats zijn voor iedereen die zeer bevoorrechte momenten onder de Corsicaanse zon wil doorbrengen. Verschillende dieptes vormen dit zwembad, waardoor het hele gezin ervan kan genieten. Liefhebbers van ontspanning zullen genieten van loungen op het solarium met ligstoelen terwijl ze genieten van het groen en het uitzicht op zee. nip aan koele drankjes aan de rand van het water. Voor het plezier van iedereen is er een WiFi-verbinding beschikbaar rond de snackbar en het zwembad.

Huur een stacaravan in Zuid-Corsica

Wilt u een comfortabel verblijf in Zuid-Corsica doorbrengen? Camping Mozziconaccio biedt aan om fantastische stacaravans te huren die volledig zijn uitgerust in een bevoorrechte omgeving. Deze stacaravans zijn geschikt voor 4 tot 6 personen en hebben twee slaapkamers, een bed voor twee in de woonkamer, een keuken, een badkamer, een apart toilet en een buitenterras semi-bedekt en gearrangeerd wat ideaal is om het drankje met vrienden te nemen terwijl u profiteert van het Corsicaanse frame. Op Camping Mozziconaccio zijn andere accommodaties te huur, zoals studio's, mini-villa's en chalets van verschillende grootte. Deze verschillende accommodaties zijn perfect voor een comfortabel verblijf als stel, met familie of vrienden.

Campings in de buurt

Populairste steden