De mooiste campings van Annecy 74 Campingplätze zum Vergleichen

Der derzeit beste Campingplatz in Annecy

Le Clairet - Rhône-Alpes - Serrières-en-Chautagne - 494€/sem

Rhône-Alpes

Vanaf 494 /week

Serrières-en-Chautagne Camping Le Clairet
L'Île du Chéran - Rhône-Alpes - Lescheraine's - 343€/sem

Rhône-Alpes

Vanaf 343 /week

Lescheraine's Camping L'Île du Chéran
La Ferme de la Serraz - Rhône-Alpes - Doussard - 407€/sem

Rhône-Alpes

Vanaf 407 /week

Doussard Camping La Ferme de la Serraz

De mooiste campings van Annecy - 1 camping à comparer

Campingplatz in weniger als 5 km à Annecy

Die meistgesuchten Städte in der Nähe von Annecy

clique
SUPER DEAL
Ludo Rhône-Alpes - Lussas visuel 1/1
Ardèche - Camping Ludo 3*
Super Deal Ardèche : Camping 3* in Augustus
SUPER DEAL
Ludo Rhône-Alpes - Lussas visuel 1/1

Camping Ludo ligt op het platteland aan de rand van het Regionale Park van de Monts d'Ardèche. Gelegen aan de oever van de rivier, geniet van het verwarmde zwembad en de activiteiten!

515 €* De week van de 20/08, Stacaravan 4 pers.

Opgegraven Campings.com

515

7 Nuits

Zie de aanbieding

Die meistgesuchten Gebiete à Annecy

Weitere beliebte Reiseziele in der Nähe von Annecy

Campingplatz in weniger als 10 km à Annecy

Sévrier

-

Rhône-Alpes

Wifi Animaties

Zie de camping
SUPER DEAL
Le Lac Bleu Rhône-Alpes - Châtillon-en-Diois visuel 1/1
Drôme - Camping Le Lac Bleu 3*
Super Deal Drôme : Camping 3* in Augustus -8%
SUPER DEAL
Le Lac Bleu Rhône-Alpes - Châtillon-en-Diois visuel 1/1

Camping Le Lac Bleu ligt in de Drôme aan de voet van de Vercors, en biedt u de mogelijkheid om uw vakantie door te brengen met uw voeten in het water aan de rand van een prachtig meer tussen lavendel en wijnranken. Kom ontspannen met uw gezin en geniet van een overdekt zwembad.

589 €* De week van de 27/08, Stacaravan 4 pers.

Opgegraven Campings.com

589

7 Nuits

-8%

Zie de aanbieding
clique

U vindt een camping in Annecy zelf en een dertigtal andere campings van 2 tot 5 sterren rond het meer van Annecy. De campings zijn dus verspreid over de stad, dus als u dicht bij het centrum wilt zijn, is er alleen de camping Belvedere. Anders moet je verhuizen vanuit het centrum van de stad. Wij raden u natuurlijk aan om een camping aan het meer te kiezen, want zwemmen in het midden van de zomer is een echte traktatie en er worden veel buitenactiviteiten georganiseerd op de oevers van de stad Annecy. Ga dus kamperen en ontdek Annecy, het Venetië van de Alpen. Langs de oevers van het gelijknamige meer, doorkruist door de Thiou rivier, heeft het water het karakter van Annecy gevormd, dat vandaag de dag veel toeristen aantrekt die verleid worden door de kanalen, verborgen doorgangen, middeleeuwse straten, evenals door de 2 stranden en de nabijheid van de skipistes.


De oude stad bewaart de sporen van haar rijke geschiedenis van het kasteel van de graaf van Savoye tot de kerken en basiliek. Er zijn tal van wandelroutes in de stad, tussen de parken en tuinen, de jachthaven en de vele markten aan het meer.


Ontdek vanaf uw camping in Annecy het kasteel van Menthon Saint Bernard, een echt sprookjeskasteel, dit voormalige houten fort uit 923 met uitzicht op het meer van Annecy is nu een belangrijk historisch monument in de stad. Ontdek ook het dorp Megève, gelegen op 1 uur van Annecy, dit charmante dorp gebouwd op de top van een pas die de col d'Aryle scheidt van de vallei van Sallanches. Vandaag de dag is het een van de mooiste skigebieden van de Haute-Savoie, maar Megève is erin geslaagd haar lokale tradities, die diep geworteld zijn in het harde en vurige leven in de bergen, te behouden.


Maar het ideaal moment is om in juni te gaan kamperen in Annecy om er te zijn voor het Internationale Animatiefilmfestival, dat amateurs en professionals samenbrengt, vooral rond het reuzenscherm op de Paquier esplanade aan het meer. Van korte films tot speelfilms tot studentenfilms, het programma biedt een gevarieerd aanbod van producties van het genre uit de hele wereld.

Neue Ausflugsideen rund um Annecy