Een merk easyvoyage

Camping Au Coeur de Vendôme

Au Coeur de Vendôme Groot-Centrum - Vendôme visuel 1/10
Au Coeur de Vendôme Groot-Centrum - Vendôme visuel 2/10
Au Coeur de Vendôme Groot-Centrum - Vendôme visuel 3/10
Au Coeur de Vendôme Groot-Centrum - Vendôme visuel 4/10
Au Coeur de Vendôme Groot-Centrum - Vendôme visuel 5/10
Au Coeur de Vendôme Groot-Centrum - Vendôme visuel 6/10
Au Coeur de Vendôme Groot-Centrum - Vendôme visuel 7/10
Au Coeur de Vendôme Groot-Centrum - Vendôme visuel 8/10
Au Coeur de Vendôme Groot-Centrum - Vendôme visuel 9/10
Au Coeur de Vendôme Groot-Centrum - Vendôme visuel 10/10

Hoogtepunten

  • De kinderclub :

    Kinderclub

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Au Coeur de Vendôme op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 15/01

  • Sluitingsdatum: 30/10

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Aantal Staanplaatsen: 140

  • Locations-number-locatif 25

  • Surface-camping : 3 ha


Know-All-About-Camping

Gelegen in de Loir-et-Cher, nodigt camping Au Coeur de Vendôme u uit voor een vakantie in de natuur.

De camping Au coeur de Vendôme biedt vakantiegangers vele activiteiten. De directe toegang tot de Loire nodigt liefhebbers van wateractiviteiten uit om te gaan zwemmen, maar ook om te vissen of een kano te huren. Een verwarmd buitenzwembad met kinderbad grenst aan de camping en de toegang is gratis voor gasten. Bij de accommodatie kunnen gasten tafeltennissen of fietsen huren. Tennisliefhebbers vinden een veld op 300 meter van de camping. De kinderen zullen plezier hebben op het springkussen en op de speelplaats van de camping, zijn hut, zijn rodelbaan en zijn spelletjes met spring, allemaal op een dempende grond. Kinderen kunnen ook 4-12 jaar lid worden van de kinderclub en deelnemen aan speurtochten, ambachtelijke workshops, tekenworkshops en verschillende spellen.

De camping Au coeur de Vendôme biedt 140 plaatsen van 100 m² op een park van 3 hectare, afgebakend en is geschikt voor tenten, caravans of campers. Sommige locaties bieden direct uitzicht op de rivier. Staanplaatsen en toiletten zijn toegankelijk voor mensen met beperkte mobiliteit. Degenen die dat wensen kunnen een bungalow op canvas huren, die plaats biedt aan maximaal 5 personen op 16 m² en een woonkamer, een keuken en een tuinmeubilair. Voor meer comfort is het mogelijk om een stacaravan 2 slaapkamers met woonkamer, een volledig uitgeruste keuken, een badkamer met wastafel en douche, een apart toilet en een houten terras met tuinmeubilair te huren. Authentieke kampeerliefhebbers kunnen een Titome 2 kamers huren voor 4 tot 5 personen, voor een oppervlakte van 20m². Ze beschikken over een woonkamer op het terras, een onafhankelijk toilet en een ingerichte keuken.

Campingplatz-Neuigkeiten

Le Mag Camping - Trip van een week in de Verdon

Trip van een week in de Verdon

Campings in de buurt

Populairste steden