Camping Bol d'air

Bol d'air Lotharingen - La Bresse visuel 1/8
Bol d'air Lotharingen - La Bresse visuel 2/8
Bol d'air Lotharingen - La Bresse visuel 3/8
Bol d'air Lotharingen - La Bresse visuel 4/8
Bol d'air Lotharingen - La Bresse visuel 5/8
Bol d'air Lotharingen - La Bresse visuel 6/8
Bol d'air Lotharingen - La Bresse visuel 7/8
Bol d'air Lotharingen - La Bresse visuel 8/8

Hoogtepunten

  • De kinderclub :

    Child-animations

  • Te doen en te zien rondom de camping :

    Lac Noir ( 20.2 km ),

    Meer Blanc ( 20.9 km )

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Bol d'air op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
    • Cheque
    • Holiday Chequee

Know-All-About-Camping

De Bol d'air is een echt speels park in de bomen en in de lucht met een mooi aanbod van accommodaties, van de meest traditionele tot de meest ongewone. U verblijft in La Bresse, in de Vogezen, tussen het stadscentrum en de skipistes in een omgeving van sparren.

Cottages, boomhutten, boerderijen, kamers, huisjes, studio's, appartementen zijn te huur. Welke accommodatie je ook kiest, je zult tevoorschijn komen in een buitengewoon universum. De decoraties in steen, hout, touw, plantendaken, met traditionele en zany details zorgen voor een gegarandeerde verandering van omgeving.

Ga bijvoorbeeld van "The Perched Tribe" en ga tot 18 m hoog om uw huis te ontdekken met 3 hutten die plaats bieden aan in totaal 8 volwassenen en 3 kinderen. Er is elektrische verwarming, een waterkoker en 2 droge toiletten. De voorzieningen zijn privé 100 m.

Er is ook de "druppel water" op 5 m hoogte voor 2 personen of "Sunrise + lied van de wind" op 15 m voor groepen van 4 tot 7 personen.

Als de hoogte je bang maakt, zijn er prachtige hutten op de grond of op palen met bewerkte universums vol charme: zolder, naaigeest, visser, ontdekkingsreiziger, Zwitsers geschenk of geest van het bos ...

Je wordt omringd door de natuur, maar ook in het hart van een funpark met een overvloed aan activiteiten: avonturenpark, Fantasticable, springelastiek, zip-lijnen, Big Air Jump, propuls'air, blote voeten parcours, paragliding, skiverhuur , snowkite.

Dit adres is duidelijk gemaakt voor liefhebbers van ongewone verblijven in het hart van het bos van de Vogezen, zowel in de zomer als in de winter om te genieten van het skigebied en de ongerepte regio.

Campings in de buurt

Populairste steden