Een merk easyvoyage

Camping Du Lac

Hoogtepunten

  • Te doen en te zien rondom de camping :

    Lac Noir ( 13.7 km ),

    Meer Blanc ( 13.8 km )

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Du Lac op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 05/04

  • Sluitingsdatum: 15/10

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
    • Holiday Chequee
  • Aantal Staanplaatsen: 100


Know-All-About-Camping

De tweesterrencamping Le Lac verwelkomt u in Xonrupt-Longemer, in het departement Vogezen, in de regio Grand Est, op 6 km van Gérardmer, op zijn rustige en groene terrein in een bergachtige omgeving aan het meer van Longemer.


Op deze rustige en vriendelijke camping met directe toegang tot het meer en het strand, kunt u verblijven in lodges - zonder toegang tot water of sanitair - inclusief een gemeubileerd terras met ruimte voor 4 tot 5 personen. Uw tenten, campers en caravans kunnen semi-schaduwrijke plaatsen bezetten, met elektrische aansluiting via een supplement. Merk op dat er een camperplaats aanwezig is op de site.


Speeltuin voor kinderen, inclusief trampoline en opblaasbare structuur, tafeltennistafel, jeu de boules, badminton en basketbalvelden en een speelkamer zijn verschillende sport- en recreatiefaciliteiten op de camping. Het meer, direct toegankelijk, stelt u in staat om meer activiteiten te oefenen, zoals zwemmen, vissen, waterfietsen, windsurfen, duiken en nog veel meer.

Om uw eetlust te stillen, vindt u ook een snackbar op het aangename terras met een adembenemend uitzicht op het meer, inclusief traditionele gerechten, lokale specialiteiten, ontbijtservice en ochtendbrood.

NB: centrum van de stad 2 km en autoverhuur op de camping!


Vanaf deze camping in de Hautes-Vosges, ongeveer 45 km van de charmante steden Colmar en Epinal, kunt u wandelen of fietsen op de paden die grenzen aan uw vakantieplaats, investeer Gérardmer, bekend om zijn skigebied, zijn meer en casino en waarom niet de beroemde wijnroute van de Elzas nemen!

Campings in de buurt

Populairste steden