Een merk easyvoyage

Camping Camp'Eure

Camp'Eure Hoog-Normandië - Pont-de-l'Arche visuel 1/1

Hoogtepunten

Toegang rivier Wifi Animaties

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Camp'Eure op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/04

  • Sluitingsdatum: 31/10

  • Aantal Staanplaatsen: 57

  • Locations-number-locatif 2


Know-All-About-Camping

Camping Camp'Eure wordt genoemd vanwege de geografische ligging. Het is inderdaad geïnstalleerd aan de oevers van de Eure die zelf langs de Seine loopt, bovendien stroomt een paar kilometer verder Eure in de rivier. Het etablissement is gelegen in de stad Pont-de-l'Arche, 10 km ten zuiden van Rouen in een gebied waar de meanders van de Seine uw verblijf zullen onderstrepen.

De camping heeft 55 plaatsen met elektrische terminals. Alle percelen zijn grasrijk en in de buurt van het sanitaire blok. U bent van harte welkom in tent, caravan of camper, hiervoor zijn een servicegebied en gestabiliseerde locaties aanwezig.

In verhuur stelt de gemeentelijke vestiging 2 mobilhomes voor. Ze bieden plaats aan maximaal 6 vakantiegangers met een keuken (inclusief servies), een woonkamer, een tv, een badkamer en een apart toilet. Ze hebben een eigen buitenruimte waar u uw voertuig kunt parkeren.

Niveau voordelen het adres telt een wasserette, de wifi en een televisieruimte. De kinderen zullen tijd doorbrengen in de voor hen gereserveerde speeltuin en met het gezin kunt u genieten van de pingpongtafel.

Een paar minuten lopen naar het centrum van het dorp biedt veel winkels, mis de markt niet elke zondag. Ga naar het VVV-kantoor om de brochure met de plaatsen van bezoek en de animaties te krijgen. De stad heeft 2 karakteristieke gebouwen: de kerk (met audiogids) en de abdij van Bonport gesticht in 1189 door Richard Lionheart. Je verblijft op een strategisch punt in de Seine-vallei om Normandië te ontdekken.

Campingplatz-Neuigkeiten

Le Mag Camping - Wat is er te doen rond het meer van Serre-Ponçon?

Wat is er te doen rond het meer van Serre-Ponçon?

Campings in de buurt

Populairste steden