Een merk easyvoyage

Camping l'Ile Adeline

l'Ile Adeline Hoog-Normandië - Poses visuel 1/1

Hoogtepunten

  • De kinderclub :

    Child-animations

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping l'Ile Adeline op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/04

  • Sluitingsdatum: 16/10

  • Aantal Staanplaatsen: 138


Know-All-About-Camping

De camping Adeline Island heeft zijn plaats gevonden tussen de meren van Poses, de Seine en een golfbaan. 20 minuten ten zuidoosten van Rouen bent u ideaal geplaatst om de departementen Eure en Seine-Maritime te ontdekken.

Grote plaatsen van 100 m² wachten op tent, caravan of camper. Hagen van planten en hoge bomen geven je schaduw en privacy. Elektrische aansluitingen bevinden zich naast de plots als u verbinding wilt maken.

Huurniveau U kunt kiezen tussen stacaravans of caravans. De eerste is geschikt voor maximaal 6 vakantiegangers. Ze zijn allemaal uitgerust met een keuken, minstens één slaapkamer, sanitair en een terras dat perfect is om buiten te eten. De caravans zijn perfect voor 4 personen en praktisch dankzij hun voortent.

Het etablissement heeft verschillende diensten om uw verblijf te vergemakkelijken. Een bar met terras is geopend en biedt 's ochtends ontbijt en overdag drankjes en ijsjes. Een supermarkt biedt de producten van eerste levensbehoeften en dient ook als een brood- en gebakdepot. Maar de luxe zal zijn om te genieten van de restaurant-brasserie met een gevarieerd menu en afhaalmaaltijden.

Kinderanimatie, sporttoernooien, verschillende spellen, sportuitrusting, thema-avonden, ping-pong, kaartspellen, badminton, tafelvoetbal, biljart, karaoke en de onvermijdelijke verkiezing van miss camping staan op de agenda om uw dagen te bezetten op een leuke en vriendelijke manier.

Als je het kamp verlaat, val je op de recreatiebasis van de drie meren. 1300 hectare vrije tijd en cultuur staan tot uw beschikking met golf, zwemmen, een nautisch centrum, wandel- en fietspaden, tennisbanen, roeien, kanoën en een vogelreservaat . Dit is een echt koopje voor vakantiegangers.

Geniet van de meanders van de Seine en win Rouen in 20 minuten en Parijs in een uur.

Campingplatz-Neuigkeiten

Le Mag Camping - Wat is er te doen rond het meer van Serre-Ponçon?

Wat is er te doen rond het meer van Serre-Ponçon?

Campings in de buurt

Populairste steden