Campinus Provence-Alpes-Côte d'Azur - Roquebrune-sur Argens visuel 1/6
Campinus Provence-Alpes-Côte d'Azur - Roquebrune-sur Argens visuel 2/6
Campinus Provence-Alpes-Côte d'Azur - Roquebrune-sur Argens visuel 3/6
Campinus Provence-Alpes-Côte d'Azur - Roquebrune-sur Argens visuel 4/6
Campinus Provence-Alpes-Côte d'Azur - Roquebrune-sur Argens visuel 5/6
Campinus Provence-Alpes-Côte d'Azur - Roquebrune-sur Argens visuel 6/6

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

  • Te doen en te zien rondom de camping :

    Kaap Dramont ( 17.8 km ),

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Campinus op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Aantal Staanplaatsen: 154

  • Surface-camping : 10 ha


Know-All-About-Camping

Het team van de Campinus-camping verwelkomt zijn gasten hartelijk in een groot park.

Op de camping kan het hele gezin genieten van het buitenzwembad, gelegen in een boomgebied omringd door bomen. Ligstoelen zijn aangelegd op het strand van het zwembad en laten u zonnebaden of rusten in de schaduw van een parasol. Het zal mogelijk zijn om wateraerobics en zumba lessen bij te wonen. Kinderen hebben voor hun plezier toegang tot een speeltuin met springkussen en trampoline.

Veel stacaravans zijn beschikbaar voor diegenen die een familievakantie willen doorbrengen in een comfortabele accommodatie. Inderdaad, deze huurwoningen hebben kamers met bed, een keuken, een badkamer, toilet en een terras. De stacaravans staan in een rustige en groene omgeving.

Vakantiegangers die de Var en de Côte d'Azur willen ontdekken, kunnen belangrijke steden zoals Fréjus, de Romeinse stad en de badplaats bezoeken. Deze stad heeft vele overblijfselen om te bezoeken, zoals het Romeinse amfitheater, de Porte d'Orée, het aquaduct en andere min of meer recente culturele en historische bezienswaardigheden. De Gorges du Verdon zijn toegankelijk en laten toe om de prachtige landschappen te bewonderen die worden aangeboden door de grootste kloof van Europa, met een diepte van 700 meter. Het zal ook mogelijk zijn om de kloven te volgen naar Lake St. Croix en kanoën. Voormalig kruispunt tussen Gallië en Rome, de stad Puget sur Argens is een must voor iedereen die het erfgoed van de regio wil ontdekken. De beroemde stad Saint-Tropez is toegankelijk en nodigt bezoekers uit om te genieten van de haven en de smalle straatjes en de markt. Van daaruit kunnen vakantiegangers de wijngaarden van het schiereiland en de dorpen Ramatuelle en Gassin bezoeken.

Campingplatz-Neuigkeiten

Le Mag Camping - Activiteiten rond Fréjus met kinderen

Activiteiten rond Fréjus met kinderen

Campings in de buurt

Populairste steden