Le MAG

camping

Par

Marseille, Nice, Aix-en-Provence, Cannes… De regio Provence-Alpes-Côte d’Azur is net een ansichtkaart! Bovendien zijn de zon en een goed humeur bijna altijd gegarandeerd! Deze keer gaan we 7 dagen op verkenning in Fréjus. Must-see locaties, zwemmen en bezoeken die geschikt zijn voor kinderen, we hebben talloze activiteiten verzameld die je kunt ontdekken tijdens je volgende bezoek aan Fréjus. Er is voor elk wat wils, wacht dus niet langer en plan samen met ons je route!
 


Dag 1: Bezoek aan de stad


 

Voor je eerste dag in Fréjus raden we een bezoek aan het stadscentrum aan: ontdek de kloostergang van de kathedraal, de arena’s, het Romeinse aquaduct en de botanische tuin! Als je tijd over hebt ga je naar de villa Aurélienne of de Pagode Hong-Hien om in een totaal andere wereld te stappen!

 

 

 
 

Dag 2: Fréjus Plage


 

Op de tweede dag ontdek je de prachtige stranden van Fréjus! Fréjus Plage is een van de bekendste, je kunt er relaxen in de zon en heerlijk zwemmen langs het fijn zandstrand. We raden je aan ook een kijkje te nemen op het strand Saint-Ayguilf of het strand van het watersportcentrum die allebei heel mooi zijn. Heb je nog tijd over, vergeet dan niet de beroemde calanques in de streek te verkennen!

 

frejus

 

 • Zwembad
 • - Waterpark
 • - Kinderclub
 • - Waterglijbaan
Breng uw vakantie door in een weelderige omgeving op camping Sunelia Holiday Green aan de Franse Rivièra, in Fréjus, niet ver van de beroemde steden Cannes en Saint Tropez. Luxe e...


 Dag 3: Aqualand


 

Aqualand is ongetwijfeld het grootste aquapark van de Côte d’Azur! Een aangelegd strand met indrukwekkende golven en bubbelbaden en een minipark voor de kleintjes: geweldig voor mooie momenten met het hele gezin!

 

 Dag 4: Massif de l’EsterelHet massif de l’Esterel is een must: de rode rotsen en het prachtige uitzicht op zee maken deze plek uniek! Te voet, te paard, op de mountainbike of om te beklimmen, het massif de l'Esterel is een groot speelveld in de buitenlucht voor liefhebbers van buitensport. Het massief is ook met de auto te bewonderen door langs de kust te rijden, het is een aangename rit en het uitzicht is echt adembenemend.

 

 

 
 

Camping Le Fréjus

 • Waterpark
 • - Kinderclub
 • - Waterglijbaan
 • - Wifi
De camping Le Fréjus ligt tussen de Middellandse Zee en het achterland van Varrois in een groen park van 7 ha. Deze camping is lid van het Flower camping- netwerk. In het hoogsei...

Dag 5: Bezoek aan Saint-Tropez


 

Een leuk uitstapje op 50 minuten met de auto van Fréjus is Saint-Tropez. Je kunt er door de straten wandelen of de citadel bezoeken waar zich het zeehistorisch museum van Saint-Tropez bevindt. Ontdek daarna het kunstmuseum van Annonciade of het museum van de gendarmerie en de film. Voor filmfans is het museum van Louis de Funès in Saint-Raphaël een absolute must! Wij raden je aan ook een wandeling langs het strand van Saint-Tropez te maken. En als je tijd hebt, moet je ook even naar Pampelonne Beach om te genieten van een uitgestrekt fijn zandstrand.

 

 

 Dag 6: Zoölogisch park van Fréjus


Ontdek de dieren in het zoölogische park van Fréjus! Hier ontdek je vogels, reptielen en zoogdieren, groot en klein maken hier kennis met een enorme verscheidenheid aan dieren.

 

 Dag 7: Picknicken op Plage de L'Escalet in RamatuelleOp deze laatste dag gaan we picknicken op het strand van l’Escalet in Ramatuelle. Dit is een aangename plek waar je kunt ontspannen en zwemmen om de week op een mooie manier af te sluiten.

 

 

Camping La Pierre Verte

 • Zwembad
 • - Waterpark
 • - Kinderclub
 • - Waterglijbaan
 

 Bonus: Luna Park


 

Het Luna Park is een grote kermis in Fréjus. Er zijn talloze attracties voor groot en klein. Voor de allerkleinsten is er een minipark. Gegarandeerd plezier in de draaimolens, botsauto’s en andere kermisattracties!