Een merk easyvoyage

Camping De L'age

Hoogtepunten

Toegang rivier Toegang meer Wifi

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping De L'age op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/06

  • Sluitingsdatum: 30/09

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • Bankoverboeking
    • Holiday Chequee
  • Aantal Staanplaatsen: 32


Know-All-About-Camping

In de regio Nouvelle-Aquitaine, in het departement Creuse, geeft de 2-sterren camping van de Age u een afspraak in de Bourg d'Hem, op het groene terrein met een oase van rust op ongeveer 1000 meter van het hart van de stad, begrensd door de stroom van Combraud en het Meer van het Tijdperk die u aangename momenten van volledige natuur aan de rand van het water beloven.


Op het terrein van deze camping met directe toegang tot de rivier en het meer, kunt u uw campers, caravans en tenten installeren op ruime plaatsen en in de schaduw. Houd er rekening mee dat de camping geen permanente accommodatie heeft. Groepen zijn ook welkom.


Tot grote vreugde van uw kleintjes, vindt u ter plaatse een speeltuin gewijd aan de jongsten. Bovendien zijn de rivier en het meer met een fijn zandstrand, direct toegankelijk vanaf de camping, perfecte plaatsen om te oefenen tijdens zonnen, zwemmen, vissen, waterfietsen, kanoën en vele andere wateractiviteiten.

Op het niveau van de catering kunt u eindelijk genieten van een snackbar om al uw kleine honger en dorst te vullen na een dag buiten met familie of vrienden.


Vanaf deze camping in de Creuse-vallei met vriendelijke eigenaren en luister, ga wandelen om de gevarieerde landschappen te ontmoeten die u worden aangeboden, ontdek de verschillende pittoreske dorpjes rondom, zoals Celle Dunoise, Anzême, Fresselines of Crozant en waarom niet een dag doorbrengen in de charmante stad Guéret (20 km), de prefectuur van Creuse!

Campings in de buurt

Populairste steden