Een merk easyvoyage

Camping Dun Le Palestel

Dun Le Palestel Aquitaine - Dun-le-Palestel visuel 1/1

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Dun Le Palestel op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/03

  • Sluitingsdatum: 01/10

  • Aantal Staanplaatsen: 44

  • Locations-number-locatif 5

  • Surface-camping : 2 ha


Know-All-About-Camping

Camping Dun Le Palestel nodigt je uit voor een verkwikkende vakantie in de Creuse, midden in de ongerepte natuur. Op het terrein kunnen degenen die dat willen een accommodatie huren, waaronder een Glamping-tent voor 6 personen.

Natuurcamping in de Creuse met zwembad

Camping Dun Le Palestel ligt in een van de rustigste regio's van Frankrijk en biedt gasten de kans om aangename momenten door te brengen met ontspanning in het verfrissende zwembad. Dit bovengrondse zwembad is perfect om te genieten van de zachte zon van de Creuse. Er is geen betere manier om nieuwe energie op te doen dan te genieten van het koele water terwijl je de frisse plattelandslucht en de geluiden van de natuur inademt. Na een frisse duik kunnen vakantiegangers luieren op het gras en genieten van wat bevoorrechte ontspanning.

Actieve natuurvakanties in Creuse

Met een verblijf op Camping Dun Le Palestel kunnen vakantiegangers een deel van Frankrijk ontdekken waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan. Vanaf de camping kun je authentieke dorpjes bezoeken en een drankje drinken op gezellige terrasjes. Geschiedenisliefhebbers zullen verschillende kerken uit de middeleeuwen, abdijen en kasteelruïnes niet willen missen. De prachtige ruïne van Crozant wacht ook op bezoekers, die zich kunnen onderdompelen in een vergeten tijdperk in het hart van een weelderige natuurlijke omgeving. Tijdens hun verblijf op Camping Dun Le Palestel kunnen sportliefhebbers kanoën op de rivier de Creuse, paardrijden of mountainbiken op de verschillende routes in de omgeving. Gezinnen met kinderen kunnen ze meenemen naar een maïsdoolhof of ze gewoon laten spelen in de Creuse. Geen twijfel mogelijk, natuurliefhebbers zullen zich geen moment vervelen op Camping Dun Le Palestel.

Campings in de buurt

Populairste steden