Een merk easyvoyage

Camping de L'Ecluse

Camping de L'Ecluse Groot-Centrum - null visuel 1/1

Hoogtepunten

Toegang rivier Wifi Animaties

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping de L'Ecluse op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 20/04

  • Sluitingsdatum: 14/09

  • Aantal Staanplaatsen: 48


Know-All-About-Camping

Camping Ecluse wacht op u in Chisseaux, in het departement Indre-et-Loire, in de regio Centre-Val de Loire, op zijn rustige en exotische terrein op slechts 1 km van het beroemde kasteel Chenonceau, aan de rand van de rivier de Cher.


Op deze natuurcamping met directe toegang tot de rivier, kunt u uw caravans, campers en tenten installeren op rustige, halfschaduwde plaatsen met elektrische aansluitingen. Houd er rekening mee dat de camping groepsaccommodatie biedt en een servicegebied voor campers heeft.

NB: geen accommodatie op locatie.


Op het terrein zijn natuur, ontspanning en gezelligheid de sleutelwoorden. Als de camping geen sport- en recreatiefaciliteiten biedt, kunt u toch deelnemen aan petanquetoernooien, vissen of kanoën via de direct toegankelijke rivier en zelfs klimmen in de bootstop die pal voor uw camping stopt vakantie. De vriendelijke snackbar l'Embarcadère, met een terras in de schaduw van grote parasols, zal 's avonds aan al uw culinaire wensen voldoen met zijn tapas, zoute broodjes, salades en andere gerechten en zijn vele ijsjes en drankjes. de kaart.

Goed om te weten: gratis wifi!


Bezoek vanaf deze camping op menselijke schaal en met een warm welkom het beroemde kasteel van Chenonceau uit de zestiende eeuw, geniet van het plezier van wandelen in het hart van het Amboise-bos en waarom niet ga niet een dag doorbrengen met familie of vrienden in de Beauval Zoo in Saint-Aignan (20 km)!

Campingplatz-Neuigkeiten

Le Mag Camping - Trip van een week in de Verdon

Trip van een week in de Verdon

Campings in de buurt

Populairste steden