Camping de l'Orival

Camping de l'Orival Hoog-Normandië - Les Grandes-Ventes visuel 1/2
Camping de l'Orival Hoog-Normandië - Les Grandes-Ventes visuel 2/2

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    verwarmd zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping de l'Orival op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 15/03

  • Sluitingsdatum: 13/10

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
    • Holiday Chequee
  • Aantal Staanplaatsen: 82

  • Surface-camping : 3 ha


Know-All-About-Camping

Camping Orival ligt in een rustige en ontspannen omgeving aan de rand van het gigantische Eawy-bos. Je verblijft een paar kilometer ten zuiden van Dieppe tussen zee en platteland in de stad Grandes-Sales in Seine-Maritime.

Het etablissement biedt 35 schaduwrijke plaatsen, ruim en afgebakend voor het installeren van tent, caravan of camper met toegang tot water en elektriciteit. Er is een receptie voor de laatste.

U wordt verwend met keuze voor verhuur. Op het menu staan: Coco-zoete tenten, bungalows, chalets en caravans. Afhankelijk van uw budget en uw wensen, kiest u tussen modern en traditie, maar wat er ook gebeurt, u zult comfortabel worden ondergebracht met een eigen buitenruimte om te genieten van de Normandische zon.

Op het terrein kunt u genieten van een brooddepot, de mogelijkheid om ijs te bevriezen, een wasserette, moderne sanitaire voorzieningen, een documentatiehoek, wifi. Fijnproevers zullen de snackbar waarderen die koude dranken, ijs en afhaalmaaltijden biedt.

Een verwarmd zwembad staat open voor alle kampeerders, het grenst aan het terras van de bar om goede momenten van ontspanning door te brengen. De kinderen zullen tevreden zijn door het gebied en de speelkamer. Atleten zullen genieten van het multisportveld om hun silhouet te perfectioneren.

Tal van activiteiten liggen op slechts enkele minuten afstand: vijvervissen en forelpaden, groen wandelen te voet of met de fiets, paardrijden en kanoën.

Natuurliefhebbers zullen zich geen moment vervelen omdat ze de labyrintplant Massy bezoeken, de 26 sites met opmerkelijke bomen, de tuin van Annabelle en het Botanische Park Clères. Er zijn ook verschillende musea: uurwerken, cider of de stad van de zee.

Campingplatz-Neuigkeiten

Le Mag Camping - Wat is er te doen rond het meer van Serre-Ponçon?

Wat is er te doen rond het meer van Serre-Ponçon?

Campings in de buurt

Populairste steden