Een merk easyvoyage

Camping du Colombier

du Colombier Hoog-Normandië - Offranville visuel 1/1

Hoogtepunten

Wifi Restaurant

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping du Colombier op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/04

  • Sluitingsdatum: 15/10

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
    • Cheque
    • Bankoverboeking
    • Holiday Chequee
  • Aantal Staanplaatsen: 99

  • Locations-number-locatif 5


Know-All-About-Camping

In Normandië, in het departement Seine-Maritime, geeft de tweesterrencamping van Vieux Colombier u een afspraak in Offranville, in het land van impressionistische schilders, op zijn groene grond genesteld in het hart van het Colombier Park waar u van kunt genieten bloemrijke omgeving die zich uitstrekt over 2,5 hectare, gelegen op slechts 5 km van het strand van Pourville-sur-mer.


Op deze camping dicht bij de zee en de prachtige Albasten kust, kunt u verblijven in stacaravans in chaletstijl, volledig uitgerust en gemeubileerd terras, of uw tenten, campers en caravans installeren op afgebakende plaatsen en min of meer schaduwrijk, met toegang tot een elektrische verbinding via een toeslag. Merk op dat de camping ook groepen herbergt en een servicegebied voor campers heeft.


Alle generaties zullen plezier beleven aan sport- en vrijetijdsuitrusting, aangezien de camping een minigolfbaan, pingpongtafels, een speeltuin waar uw peuters nieuwe vrienden kunnen maken en meer heeft terrein om petanque en tennis te beoefenen, en niet te vergeten het manege in het park.

Wat uw maaltijden betreft, zult u ook kunnen profiteren op de plek van een bar-restaurant in de naam die u ongetwijfeld in de mond zal zetten: La Terrasse Gourmande.


Bezoek vanaf deze rustige camping, ideaal voor rust en ontspanning, het nabijgelegen museum van de schilder-schrijver Jacques-Emile Blanche, breng een dag door in het charmante stadje Dieppe of maak een landelijke rit met familie of vrienden in het hart van het nationale bos van Arques!

Campingplatz-Neuigkeiten

Le Mag Camping - Wat is er te doen rond het meer van Serre-Ponçon?

Wat is er te doen rond het meer van Serre-Ponçon?

Campings in de buurt

Populairste steden