Een merk easyvoyage

Camping de Montmaurin

Camping de Montmaurin Midi-Pyreneën - Montmaurin visuel 1/8
Camping de Montmaurin Midi-Pyreneën - Montmaurin visuel 2/8
Camping de Montmaurin Midi-Pyreneën - Montmaurin visuel 3/8
Camping de Montmaurin Midi-Pyreneën - Montmaurin visuel 4/8
Camping de Montmaurin Midi-Pyreneën - Montmaurin visuel 5/8
Camping de Montmaurin Midi-Pyreneën - Montmaurin visuel 6/8
Camping de Montmaurin Midi-Pyreneën - Montmaurin visuel 7/8
Camping de Montmaurin Midi-Pyreneën - Montmaurin visuel 8/8

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping de Montmaurin op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
    • Holiday Chequee
  • Aantal Staanplaatsen: 35

  • Locations-number-locatif 5

  • Surface-camping : 6 ha


Know-All-About-Camping

Camping Montmaurin ligt op het platteland op een perceel van 6 hectare op slechts 1 uur van Toulouse. Deze 3-sterrencamping biedt een vriendelijke en familiale sfeer waar vakantiegangers kunnen genieten van activiteiten in de natuur van de Midi-Pyrénées. Het is mogelijk om vakanties tegen lage prijzen door te brengen, aangezien camping Montmaurin VACAF-goedgekeurd is.

Ter plaatse kunnen vakantiegangers genieten van een buitenzwembad dat in de zomer geopend is. Ze kunnen ook genieten van het pingponggebied en het petanquegebied. Een speeltuin is beschikbaar voor kinderen en volwassenen .. Het is mogelijk om tafelvoetbal te spelen. Originaliteit van de camping Montmaurin: de tuin voor zelfbediening voor tuinliefhebbers. In de omgeving van de camping hebben vakantiegangers toegang tot andere activiteiten, zoals tennis, golf en zelfs alpineskiën in de winter. Op 800 meter van de camping ligt het grote buitenzwembad.

De kampeerplaatsen op camping Montmaurin zijn schaduwrijk en al dan niet voorzien van elektriciteit. De plaatsen zijn gereserveerd voor campers en andere voor tenten. Er zijn schone sanitaire voorzieningen beschikbaar die toegankelijk zijn voor mensen met beperkte mobiliteit. Deze toiletten bestaan uit 4 douches, 4 wastafels, 4 toiletten, 2 dienbladen voor gerechten en 2 vuilnisbakken. Stacaravans zijn ook te huur en bieden plaats aan, afhankelijk van het model, tussen de 4 en 8 personen. Deze huuraccommodaties zijn uitgerust en laten u genieten van het comfort van een badkamer met douche, een uitgeruste keuken, een woonkamer met televisie en een terras met tuinmeubelen.

Rond de camping kunnen liefhebbers van bezienswaardigheden de Gorges de la Save, de Gallo-Romeinse Villa, de Hillen Pottery Gardens en het Archeologisch Museum verkennen.

Campings in de buurt

Populairste steden