Een merk easyvoyage

Camping Village Vacances du Lac

Village Vacances du Lac Midi-Pyreneën - Boulogne sur Gesse visuel 1/2
Village Vacances du Lac Midi-Pyreneën - Boulogne sur Gesse visuel 2/2

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    verwarmd zwembad,

    Waterglijbanen

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Village Vacances du Lac op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/04

  • Sluitingsdatum: 30/09

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • Holiday Chequee

Know-All-About-Camping

De camping Village Vacances Le Lac ligt in het kleine stadje Boulogne Sur Gesse aan het meer op het platteland tussen de steden Tarbes en Toulouse, op een paar kilometer van de eerste toppen van de Pyreneeën. Een perfecte situatie om Gascogne over te steken.

Beboste lanen met velden als buren wachten op uw tent, caravan of camper. 160 standplaatsen met 2 sanitaire blokken uitgerust met douches, wastafels en toiletten zijn aanwezig.

Te huur zijn er 24 chalets op het zuiden op slechts een steenworp afstand van het water. Ze zijn geschikt voor maximaal 6 vakantiegangers in 2 slaapkamers, een woonruimte, een keuken, een doucheruimte en een apart toilet op 35 m². Een beschut terras met tuinmeubelen is ideaal om buiten te dineren.

Serviceniveau is er de wifi, de verhuur van lakens, entertainment volwassenen en kinderen, de lening van bordspellen, een afvoer gebied voor campers, verhuur barbecues, wasserette.

Het zwembad met buitenbaden, kinderbad en glijbanen grenst aan het vakantiedorp. Huiseigenaren hebben gratis toegang, evenals toegang tot minigolf- en tennisbanen.

Atleten hebben een bowlingbaan, sneeuwschoenen, tafeltennis, minigolf. De kinderen hebben hun speeltuin met schommels.

De stad is een oud landhuis, het heeft een architecturaal erfgoed om te ontdekken (kerk, viaduct, abdij ...). In de boulonnais kunt u een bezoek brengen aan de Gallo-Romeinse villa van Montmaurin, het arboretum van Cardeilhac, de tegel van Blajan, de rivier de Save, de bron van Lerd, enz ...

Campings in de buurt

Populairste steden