Een merk easyvoyage

Camping de Montolieu

Camping de Montolieu Languedoc-Roussillon - Montolieu visuel 1/7
Camping de Montolieu Languedoc-Roussillon - Montolieu visuel 2/7
Camping de Montolieu Languedoc-Roussillon - Montolieu visuel 3/7
Camping de Montolieu Languedoc-Roussillon - Montolieu visuel 4/7
Camping de Montolieu Languedoc-Roussillon - Montolieu visuel 5/7
Camping de Montolieu Languedoc-Roussillon - Montolieu visuel 6/7
Camping de Montolieu Languedoc-Roussillon - Montolieu visuel 7/7

Hoogtepunten

  • Te doen en te zien rondom de camping :

    Het Canal du Midi in de buurt van Castelnaudary ( 21.4 km )

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping de Montolieu op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 26/03

  • Sluitingsdatum: 31/10

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
    • Cheque
    • Holiday Chequee
  • Aantal Staanplaatsen: 51

  • Locations-number-locatif 8


Know-All-About-Camping

In de regio Occitanie, in het departement Aude, wacht de 3-sterrencamping in Montolieu op u tussen wijngaarden en bossen, aan de poort van dit charmante dorp met boeken en grafische kunst, in een groene omgeving aan de voet van de zwarte berg.


Op deze familiecamping kunt u verblijven in stacaravans die plaats bieden aan 4 tot 8 personen, uitgerust voor uw comfort en versierd met een terras met tuinmeubelen. U kunt uw tenten, campers en caravans ook installeren op standaardplaatsen of Grand Confort, met of zonder elektriciteit. Merk op dat er een camperplaats aanwezig is op de site.


Om aangename momenten door te brengen met familie of vrienden, biedt de camping een speeltuin voor kinderen, waaronder een tafeltennistafel, een jeu de boules, een collectieve barbecue en een ontspanningsruimte met onder andere een hoek bibliotheek, tafelvoetbal en bordspellen. Daarnaast heeft u directe toegang tot verschillende gemeentelijke sportfaciliteiten, zoals het verwarmde buitenzwembad, het voetbalveld en de gratis tennisbaan.

Het hele jaar door kunt u genieten van vele activiteiten ter ere van het boek en allerlei kunst rond tentoonstellingen, workshops en nog veel meer.

Eindelijk heb je een aangenaam terras waar je kunt genieten van ijs of drankjes en een supermarkt met lokale producten te koop. Dichtbij de camping wachten winkels en diensten van het dorp op u.

NB: Gratis wifi-toegang!


Geniet vanaf deze rustige en vriendelijke camping van de geneugten van vissen, kanoën en wandelen, ontdek de kastelen en abdijen van het land van de Katharen en mis Carcassonne en zijn middeleeuwse stad niet, geklasseerd in UNESCO Werelderfgoed (15 km)!

Campings in de buurt

Populairste steden