Camping Le Belvédère

Le Belvédère Languedoc-Roussillon - Lastours visuel 1/2
Le Belvédère Languedoc-Roussillon - Lastours visuel 2/2

Hoogtepunten

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Le Belvédère op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping


Know-All-About-Camping

De camping Le Belvédère dankt zijn bekendheid aan zijn panorama. Kom de natuur observeren vanaf zijn hoogten en vooral om de ruïnes van de 4 kastelen van Lastours te bekijken. Gelegen op het grondgebied van de Katharen bent u ideaal geplaatst om deze regio met meerdere gebouwen te bezoeken. Het etablissement heeft het label "The Green Key" omdat hier alles wordt gedaan om onze schade aan het milieu te minimaliseren.

Tent, caravan of camper zijn welkom op een van de locaties met uitzicht op de vallei. In de schaduw van bomen of in de zon, het is aan jou om te kiezen, maar hoe dan ook, je zult de rotsachtige sporen bewonderen.

Stacaravan comfort, standaard of Ohara zijn te huur. Gezinnen of groepen tot 8 personen kunnen in hun huis verblijven met alle comfort voor een succesvol verblijf in vrede.

Na een verblijf hier zal uw consumentengedrag worden gemarkeerd. Kleine dagelijkse acties zijn vereist om de natuur ten volle te respecteren. Afvalsortering, reductie van individuele plastic verpakkingen, compostering, automatische afsluiters, aanwezigheidssensoren voor licht, plantages van lokale soorten, gebruik van ecologische reinigingsproducten, we houden van en denken aan de natuur. Na een verblijf in de Belvédère heeft u echte noties van ecologisch verantwoorde burgers verworven.

Zoals eerder aangekondigd bevindt u zich in het land van de Katharen, maar ook aan de voet van de zwarte berg. Uitzonderlijke sites zijn dan gemakkelijk toegankelijk. Ontmoet elkaar op de 4 kastelen van Lastours, het kasteel van Saissac, de grot van Limousis, de papierfabriek van Brousses, de abdij van Villelongue of Caune-Minervois om het lokale erfgoed te ontdekken.

Op 20 minuten van het Canal du Midi of de middeleeuwse stad Carcassonne en op 1 uur van de zee en de Pyreneeën hoeft u zich hier niet te vervelen.

Campings in de buurt

Populairste steden