Een merk easyvoyage

Domaine de Chaux Revel

Domaine de Chaux Revel Auvergne - Saint-Martin-Valmeroux visuel 1/7
Domaine de Chaux Revel Auvergne - Saint-Martin-Valmeroux visuel 2/7
Domaine de Chaux Revel Auvergne - Saint-Martin-Valmeroux visuel 3/7
Domaine de Chaux Revel Auvergne - Saint-Martin-Valmeroux visuel 4/7
Domaine de Chaux Revel Auvergne - Saint-Martin-Valmeroux visuel 5/7
Domaine de Chaux Revel Auvergne - Saint-Martin-Valmeroux visuel 6/7
Domaine de Chaux Revel Auvergne - Saint-Martin-Valmeroux visuel 7/7

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    verwarmd binnenzwembad,

    Sauna

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Domaine de Chaux Revel op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
    • Cheque
  • Aantal Staanplaatsen: 10

  • Locations-number-locatif 10

  • Surface-camping : 7 ha


Know-All-About-Camping

In Auvergne-Rhône-Alpes, in het departement Cantal, wacht de 3-sterrencamping Domaine de la Chaux Revel u op in het hart van het regionale natuurpark van de vulkanen van de Auvergne, op 1 km van Salers, in de buurt van Saint-Martin-Valmeroux , voor een verblijf van pure natuur te midden van boerderijdieren op een groen terrein van 7 hectare.


In dit residentiële park-park met panoramisch uitzicht op de omliggende bergen, kunt u kiezen uit verschillende klassieke of ongewone accommodaties, allemaal volledig uitgerust: kamers die het hele jaar door geopend zijn voor 2 vakantiegangers in een boerderij in de Auvergne, trailers 2 4-zits, een vierkant van sterren of het kleine cowhert-buron gepland voor 2 personen, perfect voor liefhebbers van een landelijke omgeving. Merk op dat de camping verschillende themavakanties aanbiedt en geen kale plaatsen heeft voor uw tenten, caravans en campers.


Op het terrein vindt u een verwarmd en overdekt zwembad met een modulair dak omgeven door ligbedden, een buitensauna, een wellnessruimte met massages en verschillende andere lichaamsbehandelingen, pingpongtafels, verschillende spellen tot uw beschikking. Tafelvoetbal en een badmintonveld.

Bovendien organiseert de camping 3 gezellige gastronomische avonden per week.

Gasten kunnen ook genieten van een ontbijtservice, een ochtendbakkerij, een kleine souvenirwinkel en een restaurant met typische lokale specialiteiten.


Wandel vanaf deze milieubewuste camping op 40 km van Aurillac, in het hart van de middeleeuwse stad Salers, een van de prachtige dorpen van Frankrijk, bezoek de site met de classificatie Le Puy Mary en ga wandelen in de ontdek de schatten van het Pays de Salers: zijn gevarieerde landschappen, zijn boerderijen, zijn kastelen en natuurlijk zijn onvermijdelijke vulkanen!

Campings in de buurt

Populairste steden