Domaine de la Palme

Domaine de la Palme Languedoc-Roussillon - De Palme visuel 1/10
Domaine de la Palme Languedoc-Roussillon - De Palme visuel 2/10
Domaine de la Palme Languedoc-Roussillon - De Palme visuel 3/10
Domaine de la Palme Languedoc-Roussillon - De Palme visuel 4/10
Domaine de la Palme Languedoc-Roussillon - De Palme visuel 5/10
Domaine de la Palme Languedoc-Roussillon - De Palme visuel 6/10
Domaine de la Palme Languedoc-Roussillon - De Palme visuel 7/10
Domaine de la Palme Languedoc-Roussillon - De Palme visuel 8/10
Domaine de la Palme Languedoc-Roussillon - De Palme visuel 9/10
Domaine de la Palme Languedoc-Roussillon - De Palme visuel 10/10

Hoogtepunten

Hoogtepunten

Wifi

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Domaine de la Palme op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 25/03

  • Sluitingsdatum: 02/10

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
    • Cheque
    • Bankoverboeking
    • Holiday Chequee
  • Aantal Staanplaatsen: 69

  • Locations-number-locatif 27


Know-All-About-Camping

Bloemencamping Domaine de la Palme ligt in Languedoc-Roussillon aan de oevers van de vijver van Leucate. In de buurt kunnen vakantiegangers genieten van een zoutvijver en de nabijheid van de Middellandse Zee.

De camping Domaine de la Palme ligt op 1 km van een vijver en op 5 km van de kust. Vakantiegangers die willen genieten van het plezier van zwemmen, hebben slechts een paar stappen te gaan. Er is een tennisbaan op het terrein van de camping en kinderen kunnen spelen op de speelplaats tot hun beschikking, evenals op de trampoline. Wandelingen zijn mogelijk rond de camping en de vijver, en een fietsverhuur maakt het mogelijk om de omgeving nog beter te ontdekken. In de buurt zullen vakantiegangers een breed scala aan buitenactiviteiten hebben, geschikt voor iedereen en dat maakt hen een unieke vakantie. Vissende liefhebbers kunnen hun hart ophalen op slechts 2 km afstand. Het zal ook mogelijk zijn om te gaan paardrijden, pony of ezel, opstaan paddle, zeilen, strandzeilen, boomtop, raften, canyoning en zelfs karten.

De kampeerplaatsen die worden aangeboden door het Domaine de la Palme hebben een gemiddelde oppervlakte van 80 m² op een grasveld met toegang voor mensen met beperkte mobiliteit. Huisdieren zijn toegestaan op de staanplaatsen. Ze kunnen elektriciteit ontvangen en toegang geven tot sanitaire voorzieningen. Harde accommodaties worden bijvoorbeeld ook aangeboden aan vakantiegangers voor een gezinsverblijf. Ze kunnen kiezen uit een stacaravan comfort van 29m² voor 4/6 personen met geïntegreerd terras, een houten chalet van 28m² voor 4/6 personen, een premium chalet voor 4/6 personen op 34m² of een eco-lodge 20m² voor 5 personen.

Campings in de buurt

Populairste steden