Domaine Presqu'île de la Franqui

Domaine Presqu'île de la Franqui Languedoc-Roussillon - Leucaat visuel 1/1

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

    Nabijgelegen stranden :

    Plage La Franqui ( 1.7 km ),

    Leucate plage ( 2.5 km ),

    Plage Le Grau de Leucate ( 3.5 km ),

    Plage naturiste ( 4.6 km ),

    Plage Ulysse - Port Leucate ( 4.8 km ),

  • Het waterpark :

    verwarmd zwembad,

    jacuzzi,

    Sauna,

    hammam

  • De kinderclub :

    Kinderclub

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Domaine Presqu'île de la Franqui op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 13/04

  • Sluitingsdatum: 16/09

  • Aantal Staanplaatsen: 267

  • Surface-camping : 3 ha


Know-All-About-Camping

Camping Domaine Presqu'île de la Franqui ligt ingebed in de ongerepte natuur op het eiland Coussoules nabij het gelijknamige strand, wereldwijd bekend, als een ruimte voor sportvliegen. Tussen de zee, de vijver en de stad Leucate bevindt u zich in het hart van meerdere activiteiten. Een autovrij gebied volledig uitgerust met een eigen directe toegang tot het strand.

Breng uw tent, caravan of camper aan zee met directe toegang tot de Middellandse Zee. 267 standplaatsen begrensd door plantaardige hagen wachten op u. Kies ervoor om aan de voet van een pijnboom te zitten om van de schaduw te genieten of op een kaal perceel om ten volle van de zuidelijke zon te genieten. Wat er ook gebeurt, je hebt een elektrische aansluiting, verschillende sanitaire blokken, een wasserette en een kinderkamer.

Het etablissement heeft geen verhuur, want hier geven we de voorkeur aan de echte camping.

Kinderen zullen genieten van de speciale speeltuin voor hen, terwijl u petanquefeesten organiseert op de paden van de camping.

De regio heeft een echte reputatie bij atleten omdat de lijst met activiteiten aanzienlijk is: kitesurfen, strandzeilen, wandelen of fietsen, volleybal, beachvolleybal, jeu de boules, watersporten, vissen, minigolf, zeilen ... enz ... er is voor elk wat wils. Ga naar het VVV-kantoor om alles te weten en maak je keuzes.

Je verblijft in de stad Leucate die is verdeeld in 3 universums. Het traditionele vissersdorp met meerdere kleuren. Port-Leucate, een van de grootste jachthavens van Europa met veel infrastructuren. En tot slot Leucate-strand en zijn uitgestrekte zandstranden van enkele kilometers.

Je kunt dat allemaal bewonderen door de omliggende heuvels te beklimmen die het departement Aude tellen.

Campings in de buurt

Populairste steden