Domaine De Lascaux

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Domaine De Lascaux op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 17/06

  • Sluitingsdatum: 29/09

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • Holiday Chequee
  • Aantal Staanplaatsen: 15


Know-All-About-Camping

In het departement Corrèze, in Nieuw-Aquitanië, nodigt camping Domaine de Lascaux u uit van half juni tot eind september, in Saint-Germain-les-Vergnes, om een vakantie door te brengen onder het teken van rust en natuur op het land gelegen aan de rand van het meer van Lachamp, een natuurgebied dat ongetwijfeld liefhebbers van vissen en allerlei soorten wandelingen zal verrukken.


Op deze rustige camping met uw voeten in het water in de bosomgeving, kunt u uw campers, tenten en caravans installeren op ruime plaatsen, in de schaduw, halfschaduw of zonnig.


Om plezierige momenten met familie of vrienden door te brengen, biedt de camping een buitenzwembad, een tafeltennistafel, een tafelvoetbal en een speeltuin voor het grootste plezier van je kooltips. De vijver, direct toegankelijk, zal een perfecte plek zijn om een landelijke rit te maken en te vissen.

Op het niveau van de catering vindt u op het terrein een vriendelijke bar, ook open voor de inwoners van het dorp, die u warme avonden en, in de buurt, de verschillende diensten en winkels van de stad (supermarkt, bakker, slager, enz.) Beloven.


Bezoek vanaf deze bescheiden en menselijke camping de 14e-eeuwse dorpskerk voor zijn charmante glas-in-loodramen in grisailles, ontmoet de pittoreske dorpjes in de omgeving zoals Gimel-les-Cascades, Cornil en La Roche- Canillac en breng een dag door in de stad Tulle op slechts 14 km van uw vakantieplek!

Campings in de buurt

Populairste steden